14.12.16, 13:37
Nagle pojawia mi sie nowy kontakt na GG... wiec pytam: czy my sie znamy? dostaje odpowiedz-pytanie: skad jestes?
Wiem dokladnie kto zna moj numer GG wiec zadnych przypadkow nie uznaje a jesli ktos puka do mnie to powinien wiedziec do kogo.
Hahaha... i tu nastepuje reklama: Jestem z Kanady... no i co z tego? rownie dobrze moglby napisac: jestem z Ksiezyca... aaaa i jeszcze cos: jestem generalem...
No tak - a ja jestem hinduska ksiezniczka.
Pozegnalam intruza - czy kogos takie numery biora? czy naprawde zdarza im sie trafiac na naiwnych?
Obserwuj wątek
    • a74-7 Re: Gadu-gadu 14.12.16, 14:30
      moze szuka wolnego miejsca przy wigilijnym stole…
      wiesz jedno nakrycie wiecej dla przypadkowego wedrowca wink,
      • super.222 Re: Gadu-gadu 14.12.16, 16:21
        A to był św. Mikołaj. Wierzysz, że przynosi prezenty?

ps.Nie rozumiem, czy w Kanadzie nie może mieszkać
        jakiś generał?
        • m.maska Re: Gadu-gadu 14.12.16, 17:57
          A co Ty chcesz rozumiec? dla mnie moze mieszkac nawet stu generalow, tylko co mnie to obchodzi? czy ja tego czlowieka pytalam kto on jest? zwisa mi to i powiewa - bo nie zawieram takich znajomosci z zasady - moglby byc nawet astronauta...
          • m.maska Re: Gadu-gadu 14.12.16, 18:04
            Moglby nawet napisac: mam palac w ogrodem, wspanialy plot, wakacje spedzam na Hawajach i mam trzy samochody, juz jeden opisywal takie rzeczy na forum... a jeszcze byl czwarty samochod co to sie nie miesci w garazu... biedaczek, niech se zbuduje drugi garaz... no i jeszcze jacht, ktory cumuje na Florydzie - net jest cierpliwy i wszystko przyjmie, nawet mamuske(85) na nartach w Dolomitach...
            • rudka-a Re: Gadu-gadu 14.12.16, 20:29
              Nie trafił, po prostu wink
              może gdyby napisało, że z Italii..i że bidello jest...to może miałby większe szanse wink))
              net jest cierpliwy...przyjmie wszystko..
              można bujać w obłokach....
              • m.maska Re: Gadu-gadu 14.12.16, 23:04
                Kur, Ty nie ucz ojca dzieci robic - ja juz sobie poradze... tak sie sklada, ze nie dalej jak przed tygodniem czyscilam laptopa do ZERA... mialam huk roboty, kilkanascie programow, niektore sterowniki musialam sciagac z oryginalnych stron producentow i niekoniecznie pamietalam po uruchomieniu gg czy skype'a zeby pozmieniac jeszcze wszystko inne - mialam wazniejsze rzeczy do zrobienia...
              • m.maska Re: Gadu-gadu 14.12.16, 23:09
                rudka-a napisała:

> Nie trafił, po prostu wink
                > może gdyby napisało, że z Italii..i że bidello jest...to może miałby większe sz
                > anse wink))
                > net jest cierpliwy...przyjmie wszystko..
                > można bujać w obłokach....

Mnie po prostu zadziwia, ze naprawde takie tlumoki uwazaja, ze jak napisze, ze z Kanady i ze general to co niby? toz to sie kupy nie trzyma... ktory general z prawdziwego zdarzenia bedzie sie w taki sposob prezentowal - toz to moze tylko pusty smiech ogarnac... no moze taki pokroju Rzeplinskiego, ktoremu strasznie imponuje stolek na ktory sie wspial.
                • rudka-a Re: Gadu-gadu 14.12.16, 23:17
                  Ty nie połkniesz haczyka (kanadyjskiego), ale są takie/tacy, którym zaimponuje smile
                  bo jak inaczej wytłumaczyć te tabuny durnych bab, które straciły pieniądze i to wcale nie śmieszne....
                  • m.maska Re: Gadu-gadu 14.12.16, 23:46
                    Nie zbieram znajomych ani na fb, ani na nk, ani na skypie czy na gg - kolekcjonerstwo mnie nie pociaga, lajki mam gdzies, nie potrzeba mi "uznania" i slinienia sie ludzi, ktorych nie znam i nigdy nie poznam a wielu zapewne poznac bym nawet nie chciala... zwisa mi i powiewa czy ktos jest generalem czy akrobata czy pseudo-artysta.
                    • rudka-a Re: Gadu-gadu 14.12.16, 23:54
                      Nie mam profilu na fb, ani na nk....
                      gg czasem odpale, zeby mi nie zardzewiało, skajpaj w komórce...dali, to wziełam wink
                      czasem odezwał sie ktos obcy, bo widać nie mam w ustawieniach zaznaczone...
                      ale nie przedstawiono sie z jakiego kraju i jakiej profesji wink)
                      • al-szamanka Re: Gadu-gadu 15.12.16, 10:14
                        A ja nie korzystam już z gg od trzech lat. Do tego zapomniałam login, a jako noga komputerowa, nie potrafiłabym założyć drugiego konta.
                        • leziox Re: Gadu-gadu 15.12.16, 14:44
                          Do mnie nikt nie pukał od lat pięciu już a kontakt mam ogólnie dostępny więc w cuda też nie wierzę jakby...
                    • rena-ta49 Re: Gadu-gadu 15.12.16, 16:50
                      m.maska napisała:

> Nie zbieram znajomych ani na fb, ani na nk, ani na skypie czy na gg - kolekcjon
                      > erstwo mnie nie pociaga, lajki mam gdzies, nie potrzeba mi "uznania" i slinieni
                      > a sie ludzi, ktorych nie znam i nigdy nie poznam a wielu zapewne poznac bym naw
                      > et nie chciala... zwisa mi i powiewa czy ktos jest generalem czy akrobata czy
                      > pseudo-artysta.
                      >

Z GG już nie korzystam,z znajomymi i rodziną kontaktuję się na skypie.
                      Mam zablokowanego dla nieznajomych,bo też mi włazili jacyś obcy.
                      Na pejsbuka chyba z rok nie wchodziłam,nie potrzebuję lajków i znajomych.
    • rena-ta49 Re: Gadu-gadu 15.12.16, 16:17
      Trzeba było kontynuować,może byś pedofila namierzyła?
      Chociaż GG wśród dzieci i młodzieży wyszedł z mody.
    • a74-7 Re: Gadu-gadu 15.12.16, 16:32
      a w jakim jezyku pan general sie przedstawil,jesli mozna spytac ?
      • m.maska Re: Gadu-gadu 15.12.16, 17:31
        hahaha... pan general pisal niby po polsku smile

14 grudnia 2016
        13:11
        Thomas
        Witam,jaksięmasz
        13:13
        Ja
        Nie przypominam sobie zebysmy sie znali...
        13:14
        Thomas
        Skąd jesteś?
        13:15
        Ja
        A skad zna Pan moj numer gg?
        13:17
        Thomas
        Proszęniedenerwujsięzemną,jestemtunowyifaktycznieszukał
        dla kobiety, gdy natknąłem się na swój profil i dostał plącze się w Tobie
        13:18
        Ja
        To prosze szukac dalej - nie szukam nowych kontaktow. Do widzenia
        13:18
        Thomas
        CóżjestemgenerałThomaszKanada,aleobecnieSyriinamisjipokojowej,a?
        13:19
        Ja
        nie rajcuje mnie ani Kanada, ani general... zegnam
        13:20
        Thomas
        Ok pa
        Ok pa
        • m.maska Re: Gadu-gadu 15.12.16, 17:50
          O i naczelny forumowy plotkarz juz sie wypowiedzial w temacie - jaka szybka reakcja, bidulek musi sie zywic tym co inni napisza, niech sobie wydlubie cos spod spacji...
          • al-szamanka Re: Gadu-gadu 15.12.16, 17:53
            m.maska napisała:

> O i naczelny forumowy plotkarz juz sie wypowiedzial w temacie - jaka szybka rea
            > kcja, bidulek musi sie zywic tym co inni napisza, niech sobie wydlubie cos spod
            > spacji...

On zawsze spod spacji dłubie, bo nic innego ni potrafi.
    • a74-7 Re: Gadu-gadu 15.12.16, 18:18
      Aaaa ,bo wojak pewnie numery pomylil,
      on dohtorka pewnie potrzebowal albo pielegniarki Sroni.
      • m.maska Re: Gadu-gadu 15.12.16, 18:21
        Eeetam, to jeden z tych generalow, pulkownikow, majorow, co to do karlutki-tralalutki drzwiami i oknami wala... pisala o tym bardzo niedawno na fejsie...
        • m.maska Re: Gadu-gadu 15.12.16, 18:25
          ale naczelny forumowy plotkarz wlasnej kumpeli nie czyta... co najwyzej lajka pod kfiotki wstawi coby odhaczyc - czyta to on nalogowo biedaczek to co tutaj sie pisze i musi kazde slowo skomentowac - inaczej pozostalylby juz tylko emoty i Hitler i Stalin....
    • a74-7 Re: Gadu-gadu 15.12.16, 18:48
      i jeszcze Bolo ,ten co sie wałęsa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka