03.09.17, 12:30
czas na spacer w parku, po lesie ...
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/dd6z57IElAE2QbyqPB.jpg
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 12:40
      Przepiękne zdjęcie. Ja czekam na dalsze sukcesy Man United. Jestem fanem tego klubu od dziecka i każdą ich porażkę bardzo przeżywam. Jak odszedł sir Alex to klub się posypał ale jak dziś ich oglądam jak gryzą trawę i niszczą rywali to serce rośnie. Dobry stary kochany United wszedł na właściwe tory wink Murinio Alleluja i do przodu wink
    • al-szamanka Re: Wrzesien 03.09.17, 12:47
      a74-7 napisał:

> czas na spacer w parku, po lesie ...
      > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/dd6z57IElAE2QbyqPB.jpg

Wygląda jak jakiś potworek bagienny smile
      Chyba takie wykrętasy nie powstały w sposób naturalny, co?
      • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 13:30
        Dlatego napisalam kiedys ze w tej chwili z Man Uni najbardziej kocham Murinho big_grin
      • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 13:34
        Al, to stara wierzba ktora rozlozyla swoje konary nad woda,kiedys chodzily po niej zolwie ,pamietam ponad 25 lat temu dziecie tu przyprowadzalam , wreszcie drzewo przycieli i artysci dokonczyli ...Jest tam kilka takich "naturalnych" rzezb ....
        To Syon Park , niedaleko ode mnie .
        • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 13:42
          Achh, te odległości geograficzne wink
          przeleciałabym się chętnie z aparatem po takim parku wink)
          • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 13:46
            Pewnie bys wydobyla z niego ,wiecej niz moja malpka ;-D big_grin
            Ciekawy park i Syon House o kazdej porze roku .
            • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 14:24
              a74-7 napisał:

> Pewnie bys wydobyla z niego ,wiecej niz moja malpka ;-D big_grin
              > Ciekawy park i Syon House o kazdej porze roku .

Moja Droga smile z małpeczką, to ja sie nie rozstaje, mam ja zawsze w torebce wink
              na 'wyprawy' zabieram ten wiekszy wink jedno jest pewne...natrzaskałabym mnóstwo zdjęć, by później mieć z czego wybierać wink) bo sama wiesz...tu się gibnie, tam łapka zadrży..dla pewności powtórka...kto wieee...może wbiję się staremu na hałs, to i do parku zajrzę big_grin
              wink))
              • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 14:38
                Rudka nosisz w torebce małpeczkę ? w życiu bym Ciebie o to nie posądził.
                • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 16:11
                  Wreszcie ma cus wspolnego z sp Prezydentem Kaczynskimwink
                  • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 17:33
                    Noszę małpeczkę, ale nie zawiera % smile
                    • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 17:44
                      Noszę małpeczkę, ale nie zawiera % smile
                      Przyznam jak na spowiedzi- ja tez big_grin
                      • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 18:25
                        ..Bo dwie małpeczki, to ZOO wink)
                        wiec może....piersióweczka i małpeczka wink)
                        • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 18:37
                          spolka Zoo z ograniczona odpowiedzialnoscia ;-D
                          • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 18:40
                            a, tam bedą ograniczać wink z kopyta ubezwłasnowolnienie wink

jeju, myslę, że az takim kłopotem nie bede wink smile))
                            • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 19:38
                              Ja Rudeczko kiedyś do lasu zabierałem to i owo. Jak brałem buteleczkę /tylko czyściocha/ to do tego były ogóreczki kwaszone kiełbaska na ciepło w termosie i bagietka. Chodzimy godzinę półtorej a ja Janeczka przerwa muszę coś przetrącić wink Ja jak tyram to tyram ale dogodzić sobie też lubię. Stać mnie na to motyla noga smile Janeczka nie była w ciemię bita i na moją buteleczkę było ptasie mleczko dla Janeczki i inne atrakcje.
                              • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 19:46
                                Oj, ma ta Janeczka z Tobą urwanie głowy wink
                                ja do lasu zabierałam koszyk, bo byłam pełna nadziei, że kozaków natargam, albo prawdziwków wink ale rozumiem Ciebie, człowiek połazi to i jeśc i pic się chce. smile)
                                • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 22:10
                                  Żebyś się zdziwiła. Ostatnio pojechałem sam. Janeczka zaniemogła na nogę. Daj mi nogę daj mi nogę. Tak nie było. Ma bule w pachwinie i musi odpocząć. Ja wziąłem małpkę i przegryzkę i pojechałem sam. Przywiozłem pół wiaderka kurek i kilka zgniecionych puszek plus pusta małpka smile
                                  • rudka-a Re: Wrzesien 03.09.17, 22:14
                                    Kurki na maśle w śmietanie...smile to już ja sama kupiłabym Ci małpeczkę i coś do małpeczki za te pół wiaderka grzybków smile))
        • al-szamanka Re: Wrzesien 03.09.17, 13:49
          a74-7 napisał:

> Al, to stara wierzba ktora rozlozyla swoje konary nad woda,kiedys chodzily po n
          > iej zolwie ,pamietam ponad 25 lat temu dziecie tu przyprowadzalam , wreszcie dr
          > zewo przycieli i artysci dokonczyli ...Jest tam kilka takich "naturalnych" r
          > zezb ....
          > To Syon Park , niedaleko ode mnie .

Sprytnie to zrobili, jakby nienaturalnie, ale jednak można pomyśleć, że naturalnie - rozne psikusy natury już widziałam.
          • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 13:51
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/6266tMqeDiwNEvzmLB.jpg
            • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 13:59
              A masz rękę do zdjęć. Każde Twoje zdjęcie to perełka. Co do sir Alexa to mam świadomość że United takich sukcesów już nie odniesie ale kto wie. Jak na dziś to chłopaki dają czadu że oko się cieszy. Pogba się ożywił Lukaku wali bramy jak kiedyś Beckham. Będzie się działo wink
            • al-szamanka Re: Wrzesien 03.09.17, 14:50
              a74-7 napisał:

> https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/6266tMqeDiwNEvzmLB.jpg

Niczym wbita w ziemię igła olbrzymich druidów smile
    • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 13:53
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/3L8NEiVtbrY8TLyasB.jpg
      • super.halusia Re: Wrzesien 03.09.17, 15:32
        Park Róż
        https://www.gorzow.pl/archiwum/cache/multithumb_thumbs/dbd4716acbcef8efdbe9942e47cb1de0.JPG
        • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 15:34
          A gdzie róże ?
          • super.halusia Re: Wrzesien 03.09.17, 15:39
            Proszę bardzosmile
            https://d-nm.ppstatic.pl/k/r/a2/c4/571729edeeb79_o.jpg?1461135878
            • super.halusia Re: Wrzesien 03.09.17, 15:40
              smile
              https://www.gorzow.pl/system/pobierz.php?id=6845
              • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 16:15
                halusiu, rozumiem ,ze balkon juz przygotowany do konkursu wink???
                • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 16:24
                  Halusiu bardzo dziękuję za róże smile A myślisz że United zdobędzie w tym sezonie majstra ? ja myślę że tak. Murinio to kawał skurczybyka i bardzo ambitny jest. Jak coś postanowi to to osiąga. I myślę że ma dobry kontakt z chłopakami podobnie jak sir Alex.
                • super.halusia Re: Wrzesien 03.09.17, 16:29
                  Nie,ponieważ jak wspominałam,za duże wiatry są żeby utrzymać piękne kwiaty,na balkoniesmile
            • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 16:14
              "A gdzie róże ?"
              Na gorze roze,
              na dole fiolki
              kochajmy sie razem jak dwa Aniolki ...czarus;-D
              • al-szamanka Re: Wrzesien 03.09.17, 16:29
                a74-7 napisał:

> "A gdzie róże ?"
                > Na gorze roze,
                > na dole fiolki
                > kochajmy sie razem jak dwa Aniolki ...czarus;-D

O nie, kochamy się zarezerwowane wyłącznie dla Janeczki smile I tak ma być!
                • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 16:43
                  Dziękuje Al masz rację. Jak Ty ludzi wyczuwasz. Ona jest że tak powiem błogosławiona i naznaczona. Ile razy Jej mówię że tak nie można itd a Ona że bierze to na siebie że trzeba być człowiekiem i wciąż się modli za wszystkich. Moja bratowa osoba wykształcona bo po studiach jak wypiła to klęknęła przed Janeczką i błagała o wstawiennictwo w niebie big_grin kiedyś taka nie była ale ładnych kilku lat a zwłaszcza gdy zmarł nasz syn taka się zrobiła. Ja to akceptuje bo jakie mam wyjście ? poza tym mi to nie przeszkadza żeby kochać Janeczkę taką jaka jest smile bo jest oki.
                  • a74-7 Re: Wrzesien 03.09.17, 16:58
                    Al, ja o kochaniu ludzi ,nie myl mnie z kolesiem spod wyra co to sex on legs wszedzie widzismile
                    Przeciez mam swojego starego do indywidualnego kochania wink
                    A Janeczka -madra kobieta matkuje rodzinie tu na ziemi i tam w niebie smile Szacunek .
                    • czarek_sz Re: Wrzesien 03.09.17, 17:27
                      W niebie to dopiero jak tam się znajdzie póki co mnie ma opędzać gotować obiadki i kupować browarki. Za moje pieniądze zresztą czego nigdy Janeczce nie wymawiałem i nigdy nie wymówię. Mam swoje zasady.
    • a74-7 Re: Wrzesien 04.09.17, 22:48
      Aura nie dla wszystkich byla dzis w Ladku przyjazna big_grin big_grin
      • rudka-a Re: Wrzesien 04.09.17, 22:50
        To wcale sie nie dziwię vice konsulowi, ze z urlopu wracać nie chce big_grin
        • a74-7 Re: Wrzesien 04.09.17, 22:52
          Ja rowniez smile
          Ale zeby pomylic Dunkierke z Calais - no,no ....tylko w pijanym widziebig_grin
        • m.maska Re: Wrzesien 04.09.17, 22:55
          rudka-a napisała:

> To wcale sie nie dziwię vice konsulowi, ze z urlopu wracać nie chce big_grin
          >

A po co? zeby uwierzytelnic dwa podpisy? u mnie robia takie cus na portierni w ratuszu, za jakas drobna oplata... smile
    • a74-7 Re: Wrzesien 04.09.17, 22:58

A po co? zeby uwierzytelnic dwa podpisy? u mnie robia takie cus na portierni w ratuszu, za jakas drobna oplata... smile
      ew LYstem podpisanym u lokalnego adwokaciny nastepnie poleconym poczcie za kilka centow.
      • m.maska Re: Wrzesien 04.09.17, 23:22
        a74-7 napisał:

>
        > A po co? zeby uwierzytelnic dwa podpisy? u mnie robia takie cus na portierni w
        > ratuszu, za jakas drobna oplata... smile
        > ew LYstem podpisanym u lokalnego adwokaciny nastepnie poleconym poczcie za kil
        > ka centow.

Łeeee cala "opowiastka" ani kupy ani ... sie nie trzyma - szkoda czasu...
    • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 12:20
      Niebo szare... Slonce co chwile wyglada zza firanki ....i sie chowa .....
      Sprawdza , jeszcze ...czy juz....
      ;-D big_grin big_grin big_grin
      • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 14:01
        Jezu bo się posikam i mówię o ostatnim poście na który nie można odpisać .Qrczę rewelacja. Wpijanym widzie big_grin zero ?
    • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 17:53
      "O" , nawet aura londynska placze nad tobo...!
      big_grin
      • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 19:21
        Cudne zdjęcie na czołówce. Pewnie przez Maskę albo Al cyknięte. Jedna i druga ma rękę. Takie klimaty to ja kiedyś miałem za każdym razem gdy jechałem w plener ale jakoś tego nie dostrzegałem. Dopiero na zdjęciu widać całe to piękno czym jest natura. Jak jechałem na noc np na stare koryto Wkry i szedłem do swojego miejsca /miałem swoje/ to słychać było wycie wilków ptaki ani pisnęły a dziki biegały po okolicy i komary żarły wściekle. Takie coś to niesamowite przeżycie. Niezapomniane.
        • m.maska Re: Wrzesien 05.09.17, 22:19
          czarek_sz napisał:

> Cudne zdjęcie na czołówce. Pewnie przez Maskę albo Al cyknięte. Jedna i druga m
          > a rękę. Takie klimaty to ja kiedyś miałem za każdym razem gdy jechałem w plener
          > ale jakoś tego nie dostrzegałem. Dopiero na zdjęciu widać całe to piękno czym
          > jest natura. Jak jechałem na noc np na stare koryto Wkry i szedłem do swojego m
          > iejsca /miałem swoje/ to słychać było wycie wilków ptaki ani pisnęły a dziki bi
          > egały po okolicy i komary żarły wściekle. Takie coś to niesamowite przeżycie. N
          > iezapomniane.

A nie, w czolowce watku to fota A74.... bardzo nastrojowa smile
    • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:00
      JUtro ma byc pogodnie, slonecznie
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/5Fk0Y5aoSUOky9IDvB.jpg
      • m.maska Re: Wrzesien 05.09.17, 22:16
        a74-7 napisał:

> JUtro ma byc pogodnie, slonecznie
        > https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/5Fk0Y5aoSUOky9IDvB.jpg

Cudne miejsce... ja mam nadzieje, na kilka slonecznych dni we Wrocku i jakies ciekawe fotki moze z Ogrodu Botanicznego, bo bardzo malowniczo tam jest jesienia... albo - ogrod japonski smile
        • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:24
          Polscy znajomi wlasnie odwiedzili Afrykarium we Wroclawiu i przeslali mi kilka fot starego Miasta - pieknie zadbane.
          A polska jesien doda jeszcze uroku.
          • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 22:33
            Byliśmy nie dawno z dziewczynkami /z wnuczkami/ w warszawskim ZOO. Też jest co pooglądać chociaż podobno wrocławskie ZOO nie ma sobie równych.
            • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:40
              Misie jeszcze sa na wybiegu ?
              • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:49
                Bylam kiedys w londynskim ....kolega dal mi potrzymac.....
                (kamere oczywista)https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/jAi8lm4vphffj3yiZB.jpg
                • rudka-a Re: Wrzesien 05.09.17, 22:51
                  .kolega dal mi potrzymac.

big_grinbig_grin
                  a juz myslałam, że go usypiałaś śpiewając kołysankę big_grin
                  • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:55
                    a juz myslałam, że go usypiałaś śpiewając kołysankę big_grin
                    acha, tionkuju aluzju poniala, juz nuuuuddddaaaa,
                    wiec ide na lozkowe balety ;-D big_grin
                    • rudka-a Re: Wrzesien 05.09.17, 23:27
                      acha, tionkuju aluzju poniala, juz nuuuuddddaaaa,
                      wiec ide na lozkowe balety ;-D

żadnych aluzji tu nie doszukuj smile))

>wiec ide na lozkowe balety ;-D

daj znac na maila, jak Ci taniec wyszedł big_grinbig_grin
                      • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 23:46
                        Rudka jesteś przecudowna dobranoc smile
                        • rudka-a Re: Wrzesien 05.09.17, 23:52
                          wink spokojnej i dla Ciebie
                • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 22:54
                  Mówiąc o misi masz na myśli te na Pradze przed ZOO ? kiedyś były dwa teraz jest tylko jeden. Nie dawno gość przykozaczył i narąbany jak szpak wpakował się do miśków. O dziwo przeżył big_grin
                  • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:58
                    Pewnie tylko misiu sie zestresowalsad
                    Jako dziecko kochalam te misie.
                    Pozniej uwazalam ,ze to cruelty .
                    Biedny los misiow.
                    • czarek_sz Re: Wrzesien 05.09.17, 23:27
                      Dobrej nocki smile nie takie biedne są. Praskie miśki mają tak dobrze że nikt tak nie ma. Mają mięcha ile chcą i czego tylko chcą. I jeszcze ludzi je dokarmiają a są napisy nie karmić miśków !!! gadanie do ściany bo jak ich nie dokarmiać jak misiek staje na łapach i żebrze o cokolwiek smile dobrej nocki tam na Wyspach.
                      • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 09:26
                        I co im tam miecho, czarus ,jak w niewole popadly...sad
    • a74-7 Re: Wrzesien 05.09.17, 22:52
      koteCek tez ...https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/a37oZ1y9TlYaxHw5NB.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 09:31
      Dzis, nie powiem , sloneczko od samego rana, az chce sie zycbig_grin
      Pewnie "negatywne vibes" juz pedaluja w kierunku Dunkierki ,pardon Calaisbig_grin big_grin big_grin
    • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 10:05
      Taaak,"O" dobra zmiana w Konsulacie Polskim bedzie wystawiala wizy do UK ..taaaaa, namaluj to sobie...big_grin
      • m.maska Re: Wrzesien 06.09.17, 11:58
        a74-7 napisał:

> Taaak,"O" dobra zmiana w Konsulacie Polskim bedzie wystawiala wizy do UK ..t
        > aaaaa, namaluj to sobie...big_grin

No wiesz moze chodzi o wize do Polski, bo nie wyobrazam sobie zeby Kaczynski mial juz az takie mozliwosci zeby Polskie Konsulaty czy Ambasady zezwolenia na prace i na pobyt w danym kraju wystawialy... wow....
        Interesujace, ze ja przez lat 36 bylam w Ambasadzie 6 razy w tym raz dla kaprysu pojechalysmy na wybory bo chcialysmy przy okazji obejrzec sobie palac w poblizu Bonn smile i co lepsze, kazdorazowo kiedy zmienialam paszport (polski) z powodu utraty waznosci to wize pobytowa wbijali mi nie w Ambasadzie, nie w Konsulacie a tutaj na miejscu w Urzedzie dla Obcokrajowcow - NIEMCY mi przybijali taki stempelek smile
        • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:11
          un to tak yntelygentnie napisalo ze oczywista wiadomo o co chodzi big_grin big_grin big_grin
          Stara pewnie potrzebuje jakis papirek do emerytury ,bo ostatnio to bardzo przezywal,i stad wielkie aj wajbig_grin

• a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:19
            Albo owsik potrzebuje swistek do polskiej emerytury, nie mam teraz czasu dla staroci wink.
        • czarek_sz Re: Wrzesien 06.09.17, 14:16
          Niewola to nic przyjemnego dlatego nasz trzeci króliczek hasa sobie po mieszkaniu do woli. Wszystkie kable pochowałem bo jak zobaczy to przegryza ale radość z wolności jaką okazuje wynagradza nam wszystko. Biega w koło podskakuje na metr w górę i patrzy na nas, coś niesamowitego jakie zwierzę jest mądre. Klatki nie mamy ma swoje miejsce swoją kuwetę i miseczkę z żarełkiem oraz poidełko zawieszone na ścianie. Dla mnie największą nagrodą jest widok jak króliczek cieszy się wolnością
          • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:21
            czarus, kroliczek, samotny zreszta w mieszkaniu.... gdybys mial ogrodek - to bliss, ale w mieszkaniu ...surprised
          • al-szamanka Re: Wrzesien 06.09.17, 19:27
            czarek_sz napisał:

> Niewola to nic przyjemnego dlatego nasz trzeci króliczek hasa sobie po mieszkan
            > iu do woli. Wszystkie kable pochowałem bo jak zobaczy to przegryza ale radość z
            > wolności jaką okazuje wynagradza nam wszystko. Biega w koło podskakuje na metr
            > w górę i patrzy na nas, coś niesamowitego jakie zwierzę jest mądre. Klatki nie
            > mamy ma swoje miejsce swoją kuwetę i miseczkę z żarełkiem oraz poidełko zawies
            > zone na ścianie. Dla mnie największą nagrodą jest widok jak króliczek cieszy si
            > ę wolnością

To on korzysta z kuwety? Jak kot?
    • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:22
      Ale to tylko moja opinia wink
    • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:23
      U nas ostatni craze to jeze, tez w mieszkaniu ...sad
    • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 14:29
      "O", ja nie musze kombinowac smile
      Nie musze sie petac po polskich ambasadach czy konsulatach big_grin.
      Tak sobie gdybnelam tylko w kierunku twojej starej smile
      Pa ,pterodaktylu .
      • czarek_sz Re: Wrzesien 06.09.17, 14:56
        Chyba lepiej jak ma u nas luz niż w klacie w sklepie albo rozebrany na czynniki pierwsze ? Na Mazurach zawsze wychodzimy z nim na trawnik i biega jak szalony ale uważamy na sokoły i orły bo sporo ich lata.
        • a74-7 Re: Wrzesien 06.09.17, 17:14
          Na szczescie bazanty nic mu nie zrobia ;-D big_grin
    • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 10:42
      Slonecznie, cieplo, moze by tak do lasu ?
      • rudka-a Re: Wrzesien 07.09.17, 11:09
        W poszukiwaniu Czerwonego Kapturka, czy leśniczego z długą fuzyją? winkwink))
    • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 11:30
      " czy leśniczego z długą fuzyją? "
      Chance would be a fine thing big_grin big_grin big_grin
      Kleszcze bedziemy sobie wyjmowac pozniej ;-D big_grin
      • rudka-a Re: Wrzesien 07.09.17, 20:31
        Iii, chyba niekoniecznie wink
        niektórzy mają owsiki i im nie przeszkadzają, to co bedziemy się iskać smile;DD
    • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 14:42
      Prosze pooddychac lasem chociaz przez chwile ,
      tak zazwyczaj wyglada nasz szybko osiagalny las w odleglosci 40 mil...https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/sjC1LTSamLtZETSL7B.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 14:44
      Dzis mial wyjatkowo "ruda" poswiate...
      To transformacja jesienna chyba ;-D
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/BkGiCA6pBV5LtitdCB.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 14:46
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/AmYWfE7QhCfBRD6LKB.jpg

Grzybkow niet !
      Lato pewnie zbyt suche bylo....
      • m.maska Re: Wrzesien 07.09.17, 15:43
        40 mil? to nie byle jaki kawalek - ja mam tak w linii prostej okolo 200m... byl blizej, tylko, ze obcieli kawalek i puscili droge wzdluz, teraz to trzeba po pasach do lasu smile
        • a74-7 Re: Wrzesien 07.09.17, 16:53
          Tylko godzina jazdy w jedna strone, ,mam w tym kierunku dobry dojazd do autostrady i fiuuuu ,jestem w lesie.
          Kiedys regularnie jezdzilismy, ,teraz wole parki ;-D
          • a74-7 Re: Wrzesien 08.09.17, 11:36
            MIserable od rancauncertain
            Ale to pikus z trzesieniem ziemi w Meksyku/Hondurasie 8.1 i nastepujacej fali tsunami...
            • m.maska Re: Wrzesien 08.09.17, 12:53
              Okropne wiadomosci...
              • m.maska Re: Wrzesien 08.09.17, 12:55
                Z jednej strony trzesienie Ziemi z drugiej huragan...
                • rena-ta49 Re: Wrzesien 09.09.17, 08:58
                  m.maska napisała:

> Z jednej strony trzesienie Ziemi z drugiej huragan...
                  >
                  >

Jedno i drugie powoduje straszne zniszczenia.
      • rena-ta49 Re: Wrzesien 09.09.17, 09:02
        W niektórych regionach jest wysyp grzybów,ludzie chwalą sie pełnymi koszami.
        Ja też załapałam się na miskę grzybów,dziś grzybowa ucztasmilesmile
    • m.maska Re: Wrzesien 11.09.17, 12:28
      Pozazdroscilam A74 tych slicznych paprotek, a poniewaz pogoda wczoraj byla ladna wybralam sie na "polowanie"... paprotek nie upolowalam, u mnie jakies takie wybujale wysokie...

https://fs5.directupload.net/images/user/170911/bb4lpliu.jpg
      • m.maska Re: Wrzesien 11.09.17, 12:32
        I jeszcze kilka migawek z mojej wioski... drzewa jeszcze zielone, slonecznikow jeszcze ptaki nie spalaszowaly, mam nadzieje, ze moze we Wrocku zlapie kolorowa jesien...

https://fs5.directupload.net/images/user/170911/wwptgvfn.jpg
        • a74-7 Re: Wrzesien 11.09.17, 18:58
          Pogoda cudna,blekit jeszcze nie tak jesiennie jak u mniesmile
          Slonce/deszcz/slonce/deszcz patternuncertain
    • a74-7 Re: Wrzesien 14.09.17, 11:38
      Pogodnie ,jesiennie...
      juz prawie polowa wrzesnia .
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/qZVcHZKOAWlBJ50IdB.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 15.09.17, 17:31
      Dzis trzeba bylo wykorzystac sloneczne przedpoludnie ,wiec zakupy,
      pub i szybki buffet https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/YjL60H18aq6dFJjLWB.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 15.09.17, 17:33
      Znowu stary cus mi poprzestawial w malpcesadhttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/FheBwLdLzIZ2Hi22TB.jpg
    • a74-7 Re: Wrzesien 15.09.17, 17:34
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/ue/ka/ax5j/5LsZYzDtVafIjJWtqB.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka