a74-7 12.08.20, 11:29 Czy komus jeszcze sie taka sztuka podoba ??? Kupily byscie do ogrodu ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Taka sztuka 12.08.20, 11:40 Kiedys moze tak, teraz juz nie - lubie miekko pod pupa i bez drzazg Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Taka sztuka 12.08.20, 12:00 Eeee,nie jest to wygodny sprzęt na działkę. Miękki ,lekki leżaczek,lekki stolik ,wszystko do szybkiego schowania w razie burzy. Takie "sztuki" nadają się na jakieś leśne (postoje nikt nie ukradnie) Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 12.08.20, 12:51 nikt nie kradnie . Dobre!!! Wchodza mi te mebelki w jakiejs reklamie,zastanawialam sie ,czy jeszcze ktos to kupuje. Wiem, ze Polsce robi sie solidne ploty z grubych desek, solidne pergolki , ze drewno jest zdaje sie "number one". W Niemczech zdaje sie podobny styl. Mielismy po 2005 duzo polskich restauracji, duzo tego typu akcentow bylo,plus owcza skora..... Ot, tak zapytalam Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 12.08.20, 14:15 A skoro juz jestesmy przy drewnie ; ciekawe czy niedojszly przeydent Czaskos ufunduje Warszawce plazy ciag dalszy w sezonie czy dopiero zima ?;-D ach te palety .... Odpowiedz Link
m.maska Re: Taka sztuka 12.08.20, 14:55 Zgadzam sie z Renata - doskonale na lesny postoj, jakis piknik, a ze twarde nikt specjalnie dlugo nie bedzie siedzial. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Taka sztuka 12.08.20, 17:44 a74-7 napisał: > A skoro juz jestesmy przy drewnie ; > ciekawe czy niedojszly przeydent Czaskos ufunduje Warszawce plazy ciag dalszy w > sezonie czy dopiero zima ?;-D > > > > ach te palety .... Te plastikowe materace mnie przerażają, ilu ludzi już się na nich pociło - nie położyłabym się na czymś takim nigdy, nawet gdybym to okryła pięcioma własnymi i wielkimi ręcznikami, a przedtem była świadkiem jak ktoś je przez dwie godziny szorował ryżową szczotką. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 12.08.20, 19:20 dokladnie, tez odnosze sie do nich z wielka rezerwa ( z daleka) Niestety, pojawia sie ich na plazach coraz wiecej .Wiecej pasticzku Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Taka sztuka 12.08.20, 19:42 Jeżeli w ogóle bywałam na plaży (zawsze tylko dla nudystów) to rozkładałam na piachu lub kamieniach matę, na niej ręcznik i było ok. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 12.08.20, 20:33 Fajne plaze dla nudystow byly na Lanzarocie Bylismy na kilku. Przygode z plaza nude , a raczej solarium jak to sie kiedys nazywalo ,rozpoczelam na warszawskiej Gwardii, byla sekcja dla kobiet i osobna dla panow Ale to bylo in my teenage years Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Taka sztuka 12.08.20, 20:41 a74-7 napisał: > Fajne plaze dla nudystow byly na Lanzarocie Bylismy na kilku. > Przygode z plaza nude , a raczej solarium jak to sie kiedys nazywalo ,rozpoczel > am na warszawskiej Gwardii, byla sekcja dla kobiet i osobna dla panow > Ale to bylo in my teenage years Ja po prostu lubię siedzieć w słońcu nieskrępowana żadną szmatką, pływanie w morzu jest też wtedy super. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Taka sztuka 17.08.20, 17:17 Leżaki z materacem tylko na własnej działce.Krzesła lekkie plastikowe coby rodzinka i znajomi mieli na czym usiąść. Na plaży wystarcza mi ręcznik plażowy. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 17.08.20, 20:06 Na plazy - lezak, na to czysty hotelowy recznik codziennie zmieniany przez hotelowy staff. Nie lubie lezenia na piasku , to se nie wrati...;-D Wlasnie przypomnialas ,ze musze ogarnac lezaczki ogrodkowe przed koncem sezonu, zapakowac materacyki i takie tam...juz raczej nie spodziewamy sie kolejnej heatwave. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Taka sztuka 17.08.20, 20:24 A ostatni nabytek ( kilka lat temu )to lekkie lezaczki z lidla, wygodne ,latwe do mycia i niewielki gabaryt do schowania zdjatko z netu: Nie przepadam za drewnianymi , ktore trzeba konserwowac odpowiednio ,zeby czysto i schludnie wygladaly po dluzszym czasie .A te lekkie nie sa drogie - po pieciu latkach - mozna wymienic na nowe, zaden "inwestment" I miekkie pod doopencja Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Taka sztuka 18.08.20, 17:51 a74-7 napisał: > A ostatni nabytek ( kilka lat temu )to lekkie lezaczki z lidla, wygodne ,latwe > do mycia i niewielki gabaryt do schowania zdjatko z netu: > > Nie przepadam za drewnianymi , ktore trzeba konserwowac odpowiednio ,zeby czyst > o i schludnie wygladaly po dluzszym czasie .A te lekkie nie sa drogie - po pi > eciu latkach - mozna wymienic na nowe, zaden "inwestment" > I miekkie pod doopencja Mam bardzo podobne leżak,i ale z Biedry. Potwierdzam są lekkie i wygodne.Po kilku latach można wymienić materace. Odpowiedz Link