Dodaj do ulubionych

Propozycja do wózkomaniaczek ;)

09.03.11, 19:16
Czy któraś z Was miałaby ochotę współtworzyć ze mną wózkomaniackiego bloga smile?
Wstępna koncepcja jest taka, że piszemy o wózkach, które znamy i używamy, zbieramy subiektywne opinie z użytkowania poszczególnych modeli.
Chętne zapraszam smile (kontakt na maila gazetowego)
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 19:31
      ooo konkurencja tongue_out
      zaraz sobie zobacze co tam masz smile
      • srebrno-listka Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 19:32
        a masz takiego bloga smile? nie chwaliłaś się wink
        jest niewiele, bo dopiero niedawno założony suspicious
        • sylki Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 20:03
          Nieee, ja pod innym kątem o konkurencji wink
          A pomysł z blogiem super
          • srebrno-listka Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 20:12
            Chodziło mi raczej o współpracę a nie konkurencję wink
            • jotka_k Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 20:57
              sprostowanie co do X-landera: powiększona buda jest od modelu 2009 a nie od 2010 wink
              • srebrno-listka Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 21:34
                bardzo dziękuję, nie byłam pewna, zaraz poprawię
            • sylki Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 21:09
              To o konkurencję było z przymrużeniem oka big_grin

srebrno-listka napisała:

> Chodziło mi raczej o współpracę a nie konkurencję wink
              • srebrno-listka Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 09.03.11, 21:35
                wiem wink
    • m7-7 Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 10.03.11, 07:30
      fajnie sie zapowiada ten blog smile Podoba mi się że zdjęcia są robione na żywo, choc wiem ze pewnie nie w każdym przypadku tak będzie.
      jak czytam coś na forum o jakimś wózku to nie zawsze wiem jak on wyglada i muszę(moja ciekawość musi zostać zaspokojonasmile szukać w sieci a tu wszystko będzie na miejscu smile

Gratuluję pomysłu i życzę powodzenia!
      Będę chętnie tam zaglądać aby sobie poczytać smile
      • srebrno-listka Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 10.03.11, 10:25
        zapraszam do współtworzenia - blog będzie tym fajniejszy, im więcej wózków opiszemy z naszego subiektywnego punktu widzenia big_grin - na temat tego samego wózka różne użytkowniczki mogą mieć różne zdanie i różne opisy/opinie np. czytałam opinie, że bjcm ma za wysoko rączkę - a dla mnie ma za nisko wink itp
        zasadniczo sposoby uczestniczenia są dwa:
        (preferowana) przesyłam zaproszenie i każda z piszących będzie miała swoje konto i sama będzie pisać.
        Można też swoje uwagi i zdjęcia (linki) podesłać mi i ja to zamieszczę.
        smile
        • misiunia22.0 Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 10.03.11, 10:42
          pomysl supersmile no wlasnie buda od 2009 w x-landerze wieksza,i mam i bjcm i mam ok 168 i raczka w sam raz nawet to miekkie oparcie malemu nie przeszkadza i powiem ze woli bjcm na codzien niz x-landera nie wiem czemu ale ostatnio w xa tak palakal a uwielbia jezdzic wozkamismile a i jesli o bloga chodzi to super te zdjecia w realusmile wiec zycze powodzenia i chetnie bede czytac twojego blogasmile
          • szamiran81 Re: Propozycja do wózkomaniaczek ;) 13.03.11, 22:08
            Dzisiaj widziałam na żywo Balmorala Silver Cross w parku w Pszczynie, jeszcze z taką białą gondolą, wyłożoną atłasowymi poduszeczkami i kołderką. Piękny i chyba nie było osoby, która by się nie obejrzała. Naprawdę wygląda jak wózek dla królewny( bądź księcia).
            -
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka