06.05.14, 10:54
ale sie ciesze - mam pinikowego valco snapasmile chcialam go kupic od niej ale zanim napisalam maila to juz byl sprzedany, szczesliwie sie zdarzylo, ze dla kolejnej uzytkowniczki okazal sie przymaly. Jak kupowalam poltora roku temu pierwszego snapa (trojkolowego, na srebrnym stelazu) to dopiero zapowiadali wersje 4kolowa w czarnym wydaniu i juz wtedy wiedzialam, ze musi byc moja - no i jest! I jest sliczny i dla mojej cory akuracik. Troche mi brzeczy co prawda na nierownosciach - tak jakby metalowe czesci sie o cos obijaly (trojkolowy tak nie brzeczal, kurde) - musze sie temu przyjrzec, moze gdzies nasmarowac... ale tak poza tym jest baaardzo fajny.... smile
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/jc/fa/iyao/pkTi6IoWpRsFFpU2SB.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/jc/fa/iyao/hVzYkTDKR6NiL3PLoB.jpg
Obserwuj wątek
    • dominiczka87w Re: tadaaaaam 06.05.14, 11:10
      śliczny ale użytkowniczka bardziej przykuwa uwagę wink
    • jprzeczek Re: tadaaaaam 06.05.14, 11:24
      W jakim wieku jest córeczka i jaki ma wzrost?
      • zoja1977 Re: tadaaaaam 06.05.14, 11:32
        zgaduję, córeczka ma 2 lata i 6 dni smile
      • linkap_wawa Re: tadaaaaam 06.05.14, 12:20
        tak, tak 2 lata - ale spora dziolcha - 90 cm wzrostu, 14 kg wagi
    • aluszka11 Re: tadaaaaam 06.05.14, 11:32
      Bardzo się cieszę, że jestes zadowolona smile Na Twoją córeczkę idealny.
      Pokazałam te zdjęcia mojej małej, a ona mówi: "Mój wózek" smile
    • gabilu Re: tadaaaaam 06.05.14, 20:52
      Fajny wózeczek. Czemu jak ja woziłam swoją córkę to takich różowych budek nie było? wink
      Tak przy okazji - śliczna ta Twoja córeczka smile
      • kar-ula Re: tadaaaaam 06.05.14, 22:11
        Pamietam, ze się na tego Snapa napalałam, ale coś mi ostatecznie w nim nie podpasiło - chyba brak amortyzacji? o ile czegoś nie pomieszałam. Troche mi wizualnie Gessleina mojego przypomina - oczywisćie big_grinbig_grin
        • linkap_wawa Re: tadaaaaam 06.05.14, 22:45
          Nie, nie pomylilo ci się - amortyzacja raczej slaba - troche na przednie kolka i ogolnie kwestia siedzonka troche jak w gt. Ale mi akurta amo nie potrzebna, bo przemieszczamy się glownie po rownych chodnikach a moja Werka już duza i nie przeszkadza jej jak troche nia potrzasa - ostatnio nawet chciala zeby zjechac z asfaltu na kostke - taki maly frik wink
          Ale to co mnie w snapie ujmuje to waga - 6,5 kg przy przestronnym, rozkladanym do spania siedzisku, duuuzej budzie i ogromniastym koszu
    • srebrno-listka Re: tadaaaaam 07.05.14, 20:50
      Fajny smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka