Dodaj do ulubionych

Sprostujmy błędną informację - wysyłajcie maile!

18.02.11, 20:01
W naszej dzielnicy, przy ul. Klaudyny, otwiera się nalesnikarnia pewnej sieci. Wszystko pięknie, tylko że ten bielański lokal określono na stronie internetowej jako... "Warszawa Żoliborz".
www.nasznalesnik.pl/pl/miasta/warszawa_zoliborz
No cóż, wielu ludzi nie odróznia niestety Żoliborza od Bielan, dlatego warto ich w tej materii edukować.

Pozwoliłem sobie zatem wysłać maila na adres kontakt@nasznalesnik.pl i warszawazoliborz@nalesnik.pl o treści następującej:

Szanowni Państwo

Bardzo się cieszę, że Państwa sieć zawita na ul.Klaudyny, a więc do mojej dzielnicy, dzielnicy Bielany. Natomiast moje zdziwienie budzi fakt, że lokal przy ul. Klaudyny określacie Państwo jako "Warszawa Żoliborz". Pragnę zauważyć, że lokal ten nie będzie się znajdował na Żoliborzu, lecz - jeszcze raz podkreślam - na Bielanach. Prosiłbym zatem o sprostowanie na Państwa stronie internetowej tej nieścisłości.

Pozdrawiam,
Łukasz ..............., potencjalny klient, zamieszkały na Bielanach

Prośba gorąca do Was - wyślijcie do nich maila w tej sprawie z prośbą o sprostowanie. Gotowca jakby co juz macie :)
Obserwuj wątek
    • lukasz.1978 warszawazoliborz@nasznalesnik.pl 18.02.11, 20:09
      W jednym adresie zroibłem błąd, więc podaję jeszcze raz:

warszawazoliborz@nasznalesnik.pl; kontakt@nasznalesnik.pl
    • najlepszypodatnik Re: Sprostujmy błędną informację - wysyłajcie mai 26.02.11, 16:27
      W ramach tematu proponuje to samo zrobić z pizzerią dominium, tez nie wiedza w jakiej dzielnicy są!
      www.pizzadominium.pl/warszawa-zoliborz/
      • lukasz.1978 Pizza Dominium 26.02.11, 16:58
        > W ramach tematu proponuje to samo zrobić z pizzerią dominium, tez nie wiedza w
        > jakiej dzielnicy są!
        > rel="nofollow">www.pizzadominium.pl/warszawa-zoliborz

O masz, a ja u nich często zamawiałem.

Do nich też wysłałem, łatwo się wysyła, tu jest formularz:
        www.pizzadominium.pl/kontakt/ok.html
        I gotowiec:

Jeden z Państwa lokali jest błędnie oznaczony - chodzi o lokal przy ul.Reymonta w Warszawie. Lokal ten znajduje się w dzielnicy Bielany, tymczasem jest oznaczony na Państwa stronie internetowej jako "Warszawa-Żoliborz", choć z Żoliborzem nie ma nic wspólnego. W związku z tym proszę o sprostowanie tej informacji, wprowadzającej w błąd i o oznaczenie lolaku jako "Warszawa-Bielany".
    • sibeliuss A Zajezdnia Żoliborz? 28.02.11, 12:57
      ztm.waw.pl/rozklad_nowy.php?c=182&l=1&q=5
      • lukasz.1978 Na nich tez przyjdzie kolej 28.02.11, 13:03
        Na razie warto zacząć od spraw drobnych, nabierać wprawy.

Zajezdnię Żoliborz kiedyś przemianują na Zajezdnię Bielany, jeszcze nadejdzie czas.
    • lukasz.1978 Pierwsze efekty :) 02.03.11, 16:45
      Nalesnikarnia przy Klaudyny zmieniła okreslenie z "Żoliborz" na Bielany/Żoliborz:
      www.nasznalesnik.pl/pl/miasta/warszawa_zoliborz
      Wprawdzie ten nieszcżęsny "Żoliborz" wciąż został i link tak samo zawiera nazwę dzielnicy sąsiedniej, a nie dzielnicy, gdzie jest lokal, ale na razie dobre i tyle. Póki co łaskawie dopisali Bielany, ale jeszcze przyjdzie czas, że ten "Żoliborz" usuną całkowicie.

Jesteśmy z Bielan - bądźmy z tego dumni.
      • lato1916 Re: Pierwsze efekty :) 02.03.11, 18:20
        Dzisiaj nastąpiło otwarcie naleśnikarni, więc będzie można osobiście im zwrócić uwagę na temat Żoliborza :)
        • lukasz.1978 Re: Pierwsze efekty :) 02.03.11, 19:47
          > Dzisiaj nastąpiło otwarcie naleśnikarni, więc będzie można osobiście im zwrócić
          > uwagę na temat Żoliborza :)

Się zrobi, akurat mam smaka na naleśnika, więc może w sobotę tam trafię :)

Co prawda z domu mam bliżej do lokalu tej sieci na Bemowie, ale akurat specjalnie na Klaudyny pojadę, żeby zwrócić uwagę osobiście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka