dr_scott 10.02.04, 09:15 czy mamy tu wśród forumowiczów kogoś kto przystępuje w tym roku do matury?? jeśli tak, to jak tam nauka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: forman5 Re: matura się zbliża IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 10.02.04, 09:28 Minęła już studniówka z wielkim hukiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura się zbliża 10.02.04, 10:34 Gość portalu: forman5 napisał(a): > Minęła już studniówka z wielkim hukiem.... > > ano minęła.... maturzyści brać sie do nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: matura się zbliża 10.02.04, 14:54 A ja tam maturę wspominam bardzo miło ;) .. W tym roku rocznicę mam :} ale ten czas leci .. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura się zbliża 10.02.04, 15:12 artektg napisał: > A ja tam maturę wspominam bardzo miło ;) .. W tym roku rocznicę mam :} ale ten > czas leci .. heh :) ja swoja tez bardzo milo wspominam :) ehhhhh kiedy to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: matura się zbliża 10.02.04, 21:27 nono na Studniowce bylo fajnie:) chociaz rok temu jakos lepiej:> Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: matura się zbliża 10.02.04, 23:55 ja miałem tylko jedną studniówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: matura się zbliża 11.02.04, 07:32 Syn na studniówkę zamierzał kupić bytomskie ubranie,ale jak na Bytom to żadna rewelacja nie była.Kupił na hali. miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,1908490.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia.t Re: matura się zbliża IP: *.protonet.pl 11.02.04, 14:39 Ponoć do garniturów maturalno studniówkowych dodawano paczkę prezerwatyw.(BYTOM) Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: matura się zbliża 11.02.04, 15:32 > Ponoć do garniturów maturalno studniówkowych dodawano paczkę prezerwatyw. (BYTOM w ramach promocji zapewne.... tylko czego? garniturów...., prezerwatych....a moze inicjacji seksualnej pod hasłem ZDĄZYĆ PRZED MATURĄ....? heheh ;-) d_aga Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura się zbliża 11.02.04, 22:18 W aptece stoi niesmialy chlopak. Gdy wszyscy klienci wyszli, aptekarz pyta: - Co, pierwsza randka ? - Gorzej, odpowiada chlopak, pierwsza goscina u mojej dziewczyny. - Rozumiem - mowi aptekarz - masz tu prezerwatywe. Chlopak sie rozochocil, - Panie, daj pan dwie, jej Mama podobno tez fajna dupa. W czasie wizyty, po godzinie dziewczyna mówi do chlopaka: - Gdybym ja wiedziala ze Ty taki niewychowany, caly wieczór nic nie powiedziales, a tylko patrzyles na podloge, nigdy bym Ciebie nie zaprosila. - A gdybym ja wiedzial ze twój ojciec jest aptekarzem, tez bym nigdy do Was nie przyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: matura się zbliża 11.02.04, 22:44 jo mom ubranie z BYTOMIA (promuje slaskie miasta ;) ) ale zech jeszcze niczego tam nie znaloz :P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura się zbliża 12.02.04, 08:55 drcarlos napisał: > jo mom ubranie z BYTOMIA (promuje slaskie miasta ;) ) ale zech jeszcze niczego > tam nie znaloz :P pamietam przed studniowka tez kupowalem garnitur z Bytka. czesto na ich kiermaszu mozna cos fajnego kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: navigator Re: matura się zbliża IP: *.klubwww.pl 12.02.04, 00:44 ja też kupiłem ostatnio, potrzebowałem nowy na obrone mgr uuu ale ten czas leci Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura się zbliża 12.02.04, 08:57 Gość portalu: navigator napisał(a): > ja też kupiłem ostatnio, potrzebowałem nowy na obrone mgr uuu ale ten czas leci a obroniłeś sie?? :) zapodaj temat dyplomu Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: matura się zbliża 12.02.04, 08:41 Skoro wszyscy niby zdawaliscie, to zapodajcie tu krótkie kompendium wiedzy maturalnej co? Ja nawet mogę zacząć: Młodości, ty nad poziomy wylatuj, a okiem słońca ludzkości całe poziomy, przeniknij od końca do końca. L. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: matura się zbliża 12.02.04, 20:43 o matko i córko................ nie pamiętam...to było w czasach, gdy mój kot był dinozaurem.............. temat pracy mgr?....może czasowo bliższy( choc starszy od moich pełnoletnich juz synów), ale tez juz nie na czasie.... o maturze....to ostatnia w starym systemie....! ;-)d_aga Odpowiedz Link Zgłoś
erskine matura 13.03.04, 22:06 juz calkiem niedlugo, rodzice bardziej nerwowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura 13.03.04, 22:09 erskine napisała: > juz calkiem niedlugo, rodzice bardziej nerwowi..... a przepraszam, koleżanka w roli maturzysty czy rodzica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: matura 14.03.04, 16:06 erskine napisała: > jutro angielski jutro do roboty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ma.li.1993 Re: matura 30.08.13, 19:01 Witam, chętnie pomożemy w napisaniu prac maturalnych, zaliczeniowych, licenjackich, magisterskich. Oferujemy bardzo przydatne materiały dydaktyczne. Niedrogo i solidnie. Czas realizacji nie jest dla nas problemem. Już nie musisz się martwić, że nie zdążysz w terminie oddać swojej pracy. pomocedydaktyka@wp.pl Oferujemy przystępne ceny i solidne wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg MA-tura mniej ważna,gorzej STOODIA! 14.03.04, 19:24 a no sie zbliza, ale mnie to AŻ tak nie przeraża.Nauka jest tam gdzie wiewiórki - w lesie....;);) Ale na serio to ważniejsze chyba są examy na wybraną uczelnie,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: matura się zbliża 19.09.04, 01:54 Wiem, że to jeszcze nie czas, ale ... "Uczniowie liceów artystycznych (np. plastycy) jako jedyni będą musieli zdawać na nowej maturze obowiązkowo matematykę. Minister kultury zaspał ze zmianą rozporządzenia - pisze "Gazeta Wyborcza". wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=5779306 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek_banderas Re: matura się zbliża 07.12.17, 17:34 Oj zbliża się wielkimi krokami i zaczyna się nerwówka, przynajmniej moja, bo córka bezgranicznie spokojna. Zamówiłam dziś repetytorium z angielskiego http://www.taniaksiazka.pl/longman-repetytorium-maturalne-jezyk-angielski-podrecznik-poziom-podstawowy-p-454773.html Mam nadzieję, że z tego skorzysta, bo wygląda na dobre opracowanie. Odpowiedz Link Zgłoś