dr_scott 17.02.04, 10:36 jako ordynator pozytywnie rozpatrzylem Pańską prośbę o odbycie praktyki na Oddziale Neurologicznym naszego szpitala. prosze zglosic sie do mojego gabinetu na 23 pietrze, nr 233. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggic Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 10:47 Inspekcja w szpitalu psychiatrycznym. - to jest sala w której trzymamy Napoleonów. Faktycznie, kuracjusze chodzą jak Napoleoni i tak się zachowują. - a w tej sali trzymamy tych co myślą, że są mechanikami samochodowymi. - ale przecież tu nikogo nie ma! - ależ są! leżą pod łóżkami i naprawiają... L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 10:49 oczywiscie moge też skierować Pana do kolegi na niskie domki na praktyke. mozemy szczegoly omowic tutaj, badz u mnie w gabinecie. w razie wizyty osobistej niech Pan wezmie jakas koperte. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 10:57 loggy chyba pomylil oddzialy ;) jak niskie odmki to nie te forum :) choc nawet i pacjenci sie mylili.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:00 dr_scott napisał: > oczywiscie moge też skierować Pana do kolegi na niskie domki na praktyke. > mozemy szczegoly omowic tutaj, badz u mnie w gabinecie. Ale ja nie jestem po budowlance! > w razie wizyty osobistej niech Pan wezmie jakas koperte. Czy Pan pracuje może na poczcie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:22 loggic napisał: > dr_scott napisał: > > > oczywiscie moge też skierować Pana do kolegi na niskie domki na praktyke. > > mozemy szczegoly omowic tutaj, badz u mnie w gabinecie. > > Ale ja nie jestem po budowlance! > dobrze dobrze... to tylko praktyka. najciezszymi przypadkami zajmie sie doktor. > > w razie wizyty osobistej niech Pan wezmie jakas koperte. > > Czy Pan pracuje może na poczcie? > L. > koperte niech pan wezmie, taka biala, niewielka. bez koperty ani rusz. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:25 dr_scott napisał: > > > oczywiscie moge też skierować Pana do kolegi na niskie domki na prakt > yke. > > > mozemy szczegoly omowic tutaj, badz u mnie w gabinecie. > > > > Ale ja nie jestem po budowlance! > > > > dobrze dobrze... to tylko praktyka. najciezszymi przypadkami zajmie sie doktor. A czy doktor wie jak się czimie wasserwoga? > > > w razie wizyty osobistej niech Pan wezmie jakas koperte. > > > > Czy Pan pracuje może na poczcie? > > L. > > > > koperte niech pan wezmie, taka biala, niewielka. > bez koperty ani rusz. "Bez koperty ani róż" - to prawidłowa pisownia. Ale po co te kwiaty to ja już nic z tego nie rozumiem! L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:42 loggic napisał: >> > A czy doktor wie jak się czimie wasserwoga? waserwoga sie nie nada! ale zapewniem ze sobie Pan poradzi. nasz wykwlifikowany personel bedzie pomocny w kazdej chwili. Woźny siedzi nabramce 24 godziny na dobe. zawsze służy pomocą w trudnych przypadkach > > > koperte niech pan wezmie, taka biala, niewielka. > > bez koperty ani rusz. > > "Bez koperty ani róż" - to prawidłowa pisownia. Ale po co te kwiaty to ja już > nic z tego nie rozumiem! > L. > kwiaty niepotrzene. musze miec koperte bo u nas w szpitalu juz zabralko. prosze przyniesc i zalatwiamy praktyke! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:59 dr_scott napisał: > > A czy doktor wie jak się czimie wasserwoga? > > waserwoga sie nie nada! > ale zapewniem ze sobie Pan poradzi. nasz wykwlifikowany personel bedzie pomocny > > w kazdej chwili. Woźny siedzi nabramce 24 godziny na dobe. zawsze służy pomocą > w trudnych przypadkach Czy woźny został przeszkolony w zakresie BHP i posługiwania się Bronią oraz Krav Maga? > > > > koperte niech pan wezmie, taka biala, niewielka. > > > bez koperty ani rusz. > > > > "Bez koperty ani róż" - to prawidłowa pisownia. Ale po co te kwiaty to ja > już > > nic z tego nie rozumiem! > > kwiaty niepotrzene. > musze miec koperte bo u nas w szpitalu juz zabralko. > prosze przyniesc i zalatwiamy praktyke! Rozumiem. Jaki format ma mieć ta koperta? L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 14:37 loggic napisał: > > Czy woźny został przeszkolony w zakresie BHP i posługiwania się Bronią oraz > Krav Maga? > woźny umie wszystko. jest niezastąpiony! > > > > > koperte niech pan wezmie, taka biala, niewielka. > > > > bez koperty ani rusz. > > > > > > "Bez koperty ani róż" - to prawidłowa pisownia. Ale po co te kwiaty t > o ja > > już > > > nic z tego nie rozumiem! > > > > kwiaty niepotrzene. > > musze miec koperte bo u nas w szpitalu juz zabralko. > > prosze przyniesc i zalatwiamy praktyke! > > Rozumiem. Jaki format ma mieć ta koperta? > L. > im większy tym lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 11:25 pomieszalo wam sie w glowach czy jak:PPPPPPPPPPPPP A idzcie na niskie domki:DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato2 Re: dr scott do loggy'ego IP: 80.48.237.* 17.02.04, 14:02 Szanowni Panowie! Podpadliście pod paragraf 22- myślę,ze wiecie jak to się skończyło! Życzę zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: dr scott do loggy'ego 17.02.04, 14:38 Gość portalu: tato2 napisał(a): > Szanowni Panowie! > Podpadliście pod paragraf 22- myślę,ze wiecie jak to się skończyło! > Życzę zdrowia. o co panu chodzi?? my to praktykę zawodową załatwiamy. Odpowiedz Link Zgłoś