forman5 27.02.04, 10:20 Szef MSWiA pan Józef Oleksy chce likwidacji paru województw i powiatów. Jak sądzicie czy przyniósłby ten pomysł oszczędności w budzecie czy stracą na tym Tarnowskie Góry gdyby straciły status miasta powiatowego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: Reforma administracyjna ? 27.02.04, 10:29 forman5 napisał: > Szef MSWiA pan Józef Oleksy chce likwidacji paru województw i powiatów. > Jak sądzicie czy przyniósłby ten pomysł oszczędności w budzecie czy stracą na > tym Tarnowskie Góry gdyby straciły status miasta powiatowego ? trudno powiedziec... małe miasto ma mniejsze podatki, ale co z forum!? i wogole jakby to wygladało... najwiekszy wezeł kolejowy a oni z tego wies chca zrobic? a jak juz chce likwidowac jakies województwa to ja mam pomysł... niech zlikwiduje mazowieckie! wszyscy sie uciesz!! pozbawic warszawe statusu wogóle miasta jakiegokolwiek.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Reforma administracyjna ? 27.02.04, 15:43 Wg.mnie to temat zastępczy przy wałkowaniu "Planu Cięć p.Hausnera". Pomysłowy Dobromir--sorry Józef ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Reforma administracyjna ? 28.02.04, 23:28 a teraz ciekawe czy go przyjmą... oby nie, bo to to juz kompletnie rozwali wszystkich.... ciekawe jak zachowa sie złotówka, pewnie bedzie mozna za to kupic jedą piątą euro... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Reforma administracyjna ? 28.02.04, 23:28 drcarlos napisał: > a teraz ciekawe czy go przyjmą... oby nie, bo to to juz kompletnie rozwali > wszystkich.... ciekawe jak zachowa sie złotówka, pewnie bedzie mozna za to > kupic jedą piątą euro... ale jest nadzieja w nowym rządzie. to powinno poprawic pozycje złotego na rynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk2 Re: Reforma administracyjna ? IP: 81.210.67.* 29.02.04, 13:17 Powinno się wrócić do pierwotnej wersji reformy a mianowicie mała ilość wojwództw, precz z powiatami i silne bogate gminy .Na dzień dzisiejszy powiaty to partyjne synekury . Odpowiedz Link Zgłoś