dr_scott 10.03.04, 08:38 witam! jak samopoczucie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lancer7 Re: DOBRE RANO!! 10.03.04, 09:13 dr_scott napisał: > witam! > jak samopoczucie?? > bardzo dobre ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: DOBRE RANO!! 10.03.04, 09:20 lancer7 napisał: > dr_scott napisał: > > > witam! > > jak samopoczucie?? > > > > bardzo dobre ! HA! to świetnie! u mnie także :D Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: DOBRE RANO!! 10.03.04, 09:41 Samopoczucie? Czy ja wiem...? Zaraz do pracki idę i cieszę sie, bo to znaczy, że mam prace! Przedtem musiałam ,,ogarnąć" chałupę i przygotować coś na obiadek, ale to znaczy ze moi bliscy są koło mnie... żeby ten śnieg już przestał padać..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: DOBRE RANO!! 10.03.04, 12:10 Spoko,już południe ale rano serer tak mulił że nie miałem nerwów ślęczeć nad moniterem. Śniadanko i do pracy. "Dobre rano i nashledano " Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 10.03.04, 17:22 hmmmm..... w piątyk beda musioł wsoć za wczasu... a jo nigdy tak wczas nie wstowom... tak wczas czyli ło 7 ;) ... jakos tam wstana... bo o 8 to juz sie som budza :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Jak myślicie? 13.03.04, 23:28 A ide! Co tu będę tak sam siedział... L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Jak myślicie? 13.03.04, 23:38 loggic napisał: > A ide! Co tu będę tak sam siedział... > L. a tam sam od razu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Niedzielny poranek... 14.03.04, 09:21 Chwilka przy kompie.... Ale tylko chwilka, bo pogoda piekna sie szykuje, więc obowiazkowo spacerek... do koscółka i z powrotem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Niedzielny poranek... 14.03.04, 09:29 Jestem po kościółku i spacerze po lesie z pieskiem. W lesie czuć wiosnę choć sterty śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niedzielny poranek... 14.03.04, 10:55 Piękny dzionek nam zawitał. Spacerek dobra rzecz. Już po kościółku pora na niedzielny obiad. Ida kulać nudle zaroz. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usia.t Re: Niedzielny poranek... IP: *.protonet.pl 14.03.04, 11:26 Dzień dobry wszystkim. Ludzie czuć wiosną ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Niedzielny poranek... 14.03.04, 11:33 Gość portalu: usia.t napisał(a): > Dzień dobry wszystkim. > > Ludzie czuć wiosną ! ! ! ! ! Czuć więc nie wiem czy dzisiaj będe na forum. Pewnie niewiele. L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Niedzielny poranek... 14.03.04, 16:04 nareszcie sie wyspałem tak jak lubie..... do 11 :) aaaaahhhhhhhh tego mi bylo trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: DOBRE RANO!! 15.03.04, 08:08 witam! ale mi sie nie chcialo wstac... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: DOBRE RANO!! 30.03.04, 08:14 no jak tam?? bo mnie sie nie chce bardziej niz mi sie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 30.03.04, 22:56 dr_scott napisał: > no jak tam?? > bo mnie sie nie chce bardziej niz mi sie chce.... ... a jakby ci sie tak chcialo jak ci sie nie chce... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott o której to się wstaje?? 31.03.04, 19:35 no właśnie o której zazwyczaj wstajecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 16.05.04, 19:17 za fajne dzisiej nie było.... ale teroz jest lepij! ;) bo zimna Zośka złośnica pieruńsko musioła wtrącić swoje czi grosze, ale wyglondo na to, ze teroz juz ino bydzie lepij! ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: DOBRE RANO!! IP: *.i / *.i-bud.pl 16.05.04, 22:54 no mom nadzieja co lepij bydzie bo te zimno mie juz dobijo :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 16.05.04, 23:54 Gość portalu: iwusia2 napisał(a): > no mom nadzieja co lepij bydzie bo te zimno mie juz dobijo :( nie ino Cie..... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 17.05.04, 09:13 aaaaale siem piknie dzionek zaczął ;D praiwe ani jednej chmurki nie mo!! a i temp w sloncu powyzej 20`C :D nareszcie se uogrodniki polazły :) moze dzisiej dostarcza 2ga przesylke?? :> Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: DOBRE RANO!! 17.05.04, 14:56 drcarlos napisał: > aaaaale siem piknie dzionek zaczął ;D praiwe ani jednej chmurki nie mo!! > a i temp w sloncu powyzej 20`C :D nareszcie se uogrodniki polazły :) > moze dzisiej dostarcza 2ga przesylke?? :> Dzięki za kurierska przesyłkę.Skrzynia z Nexii z powrotem wyciągnięta ( tarcza na wieloklinie wyższa o 2 mm,a tego nie sprawdziłem,no bo w końcu Nexia i inne pisało na opakowaniu tym bardziej że docisk i łożysko są bliżniacze) W sklepie gostek wg katalogu wyciągnął mi taką jaką w komplecie w sobotę kupiłem Cóż to za dziwaczne sprzęgła montują w tych Daewoo ? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 17.05.04, 23:09 to jest daewoo to sie nie dziw... taki badziew trocha.... nie ma sprawy z tą przesyłką ;) przynajmniej sie trocha przejechalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: DOBRE RANO!! 19.05.04, 08:15 loggic napisał: > Witam i życzę dobrego dnia! > L. Witam po długiej przerwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: DOBRE RANO!! 19.05.04, 09:08 rano nie bylo takie dobre jak mialo byc :/ ale moze pozniej bedzie liepiej..... Odpowiedz Link Zgłoś