d_aga 21.03.04, 19:00 Jak co roku o tej porze spędza mi sen z powiek ta obowiazkowa czynność. Właśnie zabrałam się wykorzystując program JUPITER pobrany ze strony Gazety i... d...blada! Kto mi pomoże...????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dantetg Re: Rozliczanie PIT-ów 21.03.04, 19:07 Lepsza strona to www.pity.pl Tam jest lepszy program do rozliczeń, łatwy w obsłudze, praktycznie nie pozwala zrobić błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Rozliczanie PIT-ów 22.03.04, 07:48 Ja już policzyłem i wyszło, że muszę dopłacić. :( Policze jeszcze raz i jak nic się nie zmieni to wyślę w kwietniu. L. Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Rozliczanie PIT-ów 22.03.04, 20:14 Juuuuuż.... Nie będę dopłacać... Jeszcze mi oddadzą.... Zainwestowałam w doskonalenie i pomoce naukowe.... Dlatego tak sie spieszyłam..............:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Rozliczanie PIT-ów 27.03.04, 08:09 Ja musiałem to zrobić i dopłacić do końca stycznia ! Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Rozliczanie PIT-ów 27.03.04, 18:29 Ja policzylam dla 1 pracy i sobioe przypomnialam ze jeszcze w 3 innych robilam w tamtym roku:( wiec cel zdobyc PITy potem policze i chyba cos mi oddadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Rozliczanie PIT-ów 27.03.04, 19:07 Jutro mam zamiar przeliczyć ponownie i wysłać w poniedziałek. Tylko nie wiem jak mam dopłacić. Osobiście? L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Rozliczanie PIT-ów 27.03.04, 20:29 loggic napisał: > Jutro mam zamiar przeliczyć ponownie i wysłać w poniedziałek. Tylko nie wiem > jak mam dopłacić. Osobiście? Jak poślesz pocztą to pocztą też kasę.Musisz zwrócić uwagę na nr konta US bo jest ich parę dla różnych zobowiązań. > L. > Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: Rozliczanie PIT-ów 29.03.04, 22:16 No i skonczylam :) troche mi zajelo szukanie PITow:> jeszcze musze na czysto przepisac bo jak zwykle sie pomylilam:> i zanosze bez doplaty:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś