czytelnik_neutralny 26.10.10, 23:35 Dostałem ulotkę L.Ekkert. Mnie przekonała! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oryginal23 Re: Co chemy przeczytać w ulotkach kandydatów? 26.10.10, 23:52 Z tego wniosek, że niezwykle łatwo lud roboczy przekonać, wystarczy jakiś świstek. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
der-chef Re: Co chemy przeczytać w ulotkach kandydatów? 27.10.10, 07:29 Otóż to. Lud nie potrafi myśleć samodzielnie. Ciemnota wszystko kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Co chemy przeczytać w ulotkach kandydatów? 27.10.10, 14:30 A do mnie przyszła taka, Urodziłem się, nie kryję. Pławię się w życiu po szyję. Mam prawą i lewą nogę. Poparcie i daję głowę... Rozwoju nie gwarantuję, Kazali mi, to startuję. Zasługi? Mam. Do tej pory „Dla dobra miasta” życiorys. Plany jakieś? Z Centrali Jeszcze mi nie dosłali. Zapewnił mnie mój promotor, Ze starać się nie ma o co. Bo on trzymał cugle będzie I pokieruje zaprzęgiem. Coś jeszcze? Cóż, nie pamiętam, Spuszczając skromnie oczęta. To mnie ma przekonać? Nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Lucyny Ekkert 27.10.10, 18:04 Od wczoraj zastanawiam się dlaczego prowadzona jest negatywna kampania na forum rodem z pisu, zamiast wychwalać własnego kandydata niektórzy krytykują w sposób niewybredny kontrkandydatów. Być może niektórzy są związani emocjonalnie, towarzysko czy poprzez prace ze swoim kandydatem ale wiedzą, że wychwalanie go wzbudziło by powszechny śmiech w kontekście jego dokonań więc wolą krytykować innych, innymi słowy nikt nie pisze kogo popiera ale pozostali są źli bo albo za krotko mieszkają w TG albo za długo, napisali życiorys, nie napisali... Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Lucyny Ekkert 27.10.10, 18:32 Jako zdecydowany stronnik obecnego burmistrza dziękuję za pozdrowienia. Tylko ja mogłem zostać burmistrzem idealnym, ale sprzedałem się jak Judasz wygodzie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 27.10.10, 20:11 Pan poseł z PO od dawna bez obrzydzenia prowadzi otwartą kampanię przeciwko Czechowi, ten się mu rewanżuje, a pani z wspaniałym życiorysem spogląda na to i nic. Kto ma takie "argumenty", jak to budzące w Tobie podziw CV, dawno powinien tupnąć nóżką i pogodzić zwaśnionych chłopców hasłem " Współpracujmy dla Tarnowskich Gór" . Wiem, wiem. Nim zdążyłaby to wymówić, znów byłaby scysja. CV to może ładne są buty, Lecz lepsze miała Teresa z Kalkuty. Zaprzeczyć temu przecież się nie da, Że czasem się bała jej nędza i bieda. A kto się boi pani Lucyny ? Przecież nie poseł z śląskiej dziedziny. CV nie jest argumentem, a zaledwie urzędowym pamiętnikiem. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 28.10.10, 21:57 Lucyna Ekkert zna Tarnowskie Góry? Skąd? 23. Odpowiedz Link Zgłoś
adambadziejewicz Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 28.10.10, 23:03 Szukasz może dobrze płatnej pracy. Napisz gdzie - przygotuję ci wspaniałe CV - na pewno ją dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_neutralny Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 28.10.10, 23:33 Załatwiła was dziewczyna! Brawo!!! A poza tym ja też będę głosować na Lucynę Ekkert Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 29.10.10, 22:42 Przynajmniej........... Doprawdy jesteś mądrym czlowiekiem. Jak wpadłeś na taki roztropny pomysł, opowiedz. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 30.10.10, 00:24 Eee, czepiasz się gościa, a przecież racjonalista. Chce ich teraz poznać, bo chyba sam zauważyłeś, że po wyborach niektórzy bywają nie do poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 30.10.10, 21:09 Masz rację. Fakt, że mieszka tu od niedawna, nie pochodzi z TG i nikt jej tutaj nie zna daje wiele do myślenia. Pozwala wykluczyć kandydaturę pani z nikąd na pierwszym etapie selekcji kandydatów na stanowisko burmistrza przez każdego tarnogórzanina. I tak też się stanie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 30.10.10, 22:57 Anno, ja wierzę , że Ciebie ta ulotka przekonuje, tylko nie wiem do czego. Że ta sympatyczna Pani może startować w wyborach? Jeśli nie karana to może, ale co dalej, kiedy jej promotor, czyli ten, co ją z kapelusza jak króliczka wyciągnął, dalej na blogu flekuje Czecha. Czy Ty Anno nie widzisz, że coś jest nie tak? Ona 'Współpracujmy", a on "Bagnet na broń". Kto tu oszukuje? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 31.10.10, 20:18 Od lat? Od zaledwie dziewięciu sypia w TG. Nigdy tutaj nie pracowała, nie brała udziału w dzialalności nawet najmniejszej rady dzielnicy. Nominowana przez posła PO kandydatka z nikąd i do niczego. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Wypasione CV Lucyny Ekkert 01.11.10, 21:35 Pani taka nerwowa. Praca w szkole zaszkodziła, czy ostatni strach o posadę w Katowicach? Poseł zapewnia jakieś awaryjne wyjście z tej sytuacji? Powinien, bo burmistrzem pani nie zostanie. 23. Odpowiedz Link Zgłoś