patriota1939 13.03.11, 23:38 Ludzie którzy siedzą w internecie po godzinie ok.22 mają coś nie tak zgłową. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Po 22... 15.03.11, 13:39 Lubię nocą przy flaszce zajrzeć do internetu. Za dnia też. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Po 22... 15.03.11, 23:57 Myślę alois, że powinieneś konkretniej adresować swoje wypowiedzi. ja tam się nie obrażę, ale sporo tutaj delikatnych "osobistości" Twoje zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Po 22... 16.03.11, 22:41 www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/64938_wodka_finlandia_butelka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Po 22... 18.03.11, 23:41 Te patriota, zamiast wypisywać bzdury lub je powielać zastanowił byś się ile było paliwa w zbiornikach samolotu, 2 tony, 11 czy 19 ton. Potem na YouTube pod hasłem " air craft crash " sprawdź jak wyglądają katastry lotnicze gdzie samolot nie zrzucił wcześniej paliwa, zwróć uwagę na wielkość pożaru i porównaj z tym ze Smoleńska gdzie tliła się instalacja i inne przewody, zastanów się co stało się z paliwem i czy samolot w ogóle je miał. Potem pomyśl trochę o fizyce, zastanów się co stanie się z łopatkami turbin, które szczelnie kręcą się w obudowie silnika z ogromną prędkością, kiedy ta obudowa zostanie w wyniku katastrofy zdeformowana. Następnie uzasadnij dlaczego wirnik pozostał cały mimo zdeformowania obudowy a w miejscu deformacji łopatki ugięły się. Czy silnik w ogole pracował w momencie katastrofy? Jak coś ustalisz to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
patriota1939 Re: Po 22... 19.03.11, 08:59 Alois ty jest chory psychicznie. Piszesz mi o jakiejś katastrofie durnej i zebyz się nad czymś zastanowił. Idź się lecz Odpowiedz Link Zgłoś
pink_alois Re: Po 22... 19.03.11, 15:04 A na czym by ta choroba miała polegać w kontekście tego co napisałem? ( o sraniu po piwnicach nie ja pisałem) Rozumiem że nie jesteś wstanie ogarnąć problemu a chwilowo biuro podawcze pisu nic nie podaje na ten temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Po 22... 20.03.11, 21:29 nikogo nie popieram, idę po flaszkę, zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
bulczanka Re: Po 22... 20.03.11, 21:31 Trzymaj się. Ja już spadam. Mam wyjście ze znajomymi. Do jutra wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Po 22... 20.03.11, 23:06 Godzina odpowiednia, zaopatrzenie zrobione. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś