29.10.12, 21:46
Już nie "czy"? ,ale "kto" ? napaja się konfliktem Polsko-Polskim,bo chyba seria samobójstw z udziałem ludzi niesprzyjającym Rosyjskiej polityce w Polsce, to nie zbieg okoliczności.Mohery mogą mówić o zamachu ,ja coraz częściej myślę ,że jakieś służby wykorzystują zbiegi okoliczności po to aby nakierować opinię publiczną na konflikt z Rosją (chyba ,że to właśnie Rosja prowokuje,nie bezpośrednio,tak żeby Unia Europejska niczego nie zauważyła).
Jak myślicie,śmierć technika pokładowego "Jaka40" to :"wypaleniec"zawodowy typu Gen.Petelicki ,A.Lepper ? a może po prostu odechciało mu się żyć bo przeszedł na emeryturę ?a może to PiS chce upozorować kolejny zamach ?
Obserwuj wątek
    • sonytg Re: kto? 30.10.12, 07:04
      Odpowiedź jest prosta! TY!
      Jak się czyta twoje twoje durne wątki to faktycznie odechciewa się żyć.
      Twoja teoria spisku jest fascynująca dla myślących inaczej.
      Jak już ktoś zauważył musisz coś brać, nikt nie pisze takich bredni bez prochów.
      • strefas Re: kto? 30.10.12, 07:35
        Biedny,nie świadomy idioto ,musisz mieć jakieś doświadczenie z tymi prochami.
        • sonytg Re: kto? 30.10.12, 10:52
          Skoro ja jestem biedny to ty już musisz być szmaciarzem (intelektualnym),Wydech ma rację, żadnych argumentów, tylko twoja chora wyobraźnia, pukasz od spodu człowieku, rozumiesz.
          I nie wysilaj się na wyuzdana ripostę,powiem ci bardziej dosadnie, dla mnie zawsze będziesz zakompleksionym DURNIEM!
          Doświadczenia z prochami nie mam, wielka szkoda bo polecił bym ci coś bardziej odpowiedniego, ten gips który teraz bierzesz odbiera ci resztę zdrowego rozsądku.
          Zamach?
          Zamachem na to forum Ty jesteś, terroryzując czytelników swoją głupotą !
          • strefas Re: kto? 30.10.12, 13:11
            Pokaż te twoje argumenty a potem wcinaj się w dyskusję.Zapomniałem ty tylko potrafisz przytakiwać ,jak debil bez mózgu,zero własnych myśli tylko kopiujesz cudze -Pokaż mi choć jeden wątek na tym forum który zaprzeczy mojej wypowiedzi.-Zerooooo
            • strefas Re: kto? 30.10.12, 16:31
              I nadal zeroooo -kaj te twoje argumenty
              • sonytg Re: kto? 30.10.12, 17:46
                Argumentem w tezie potwierdzającym wrodzony debilizm jesteś TY ,przewałki przez zamachy, afery,dziennikarski bełkot szmatławców,jesteś jak ta małpka na gumce, podskakujesz i doskoczyć nie umiesz, bełkoczesz na forach o wszystkim i o niczym,jak byś nie maiła do kogo gęby otworzyć,co jest z tobą?
                Weź się w garść, idź do Biedronki masz blisko, połóż głowę na wadze i naciśnij na kratkę z Burakiem.
                • strefas Re: kto? 30.10.12, 19:40
                  Jesteś zeremmm.
    • wdch_po Re: kto? 30.10.12, 07:37
      masowy samobójca w polsce działa nadal
      ty możesz uważać że to przypadek
      możesz nawet uważać że to PIS go zabił aby
      wzniecić wojnę polsko polską
      ale to znaczy że jesteś debilem
      • strefas Re: kto? 30.10.12, 07:51
        Wydech wystarczy poczytać twoje posty na Zabrzu i się przekonamy kto jest debilem.Polecam te z niezalogowanego konta pod tą samą nazwą :)
        • wdch_po Re: kto? 30.10.12, 08:23
          te z niezalogowanego konta pisałeś ty
          podszywając się,
          to najlepiej świadczy o tobie
          tak jak to że uważasz że PIS mógł mieć coś wspólnego z tym "samobójstwem"
        • wdch_po Re: kto? 30.10.12, 08:26
          odpowiadasz chamstwem bo nie potrafisz nic uargumentować:
          forum.gazeta.pl/forum/w,120,139415014,139458334,Re_ole.html
          • strefas Re: kto? 30.10.12, 08:51
            Ja nie uważam ,ze to PiSdy stoją za tym samobójstwem,tylko daje to za jedną z hipotez(hipotezy czasami są durne,ale trzeba je sprawdzić,tak jak na przykład zamach na Tupolewa).
            Nie wiem co bieresz,ale mnie do tego szaleństwa nie mieszej,
            forum.gazeta.pl/forum/w,120,139090660,139090660,Stan_panstwa.html
            Kto jest autorem tego tematu ?ja?
            a tu dalszy ciąg tego wątku
            forum.gazeta.pl/forum/w,120,139090660,139784259,Re_Stan_panstwa.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka