karolina_tg 21.09.13, 18:27 Witam. Zastanawiam się nad zrobieniem mojemu trzy tygodniowemu maluszkowi sesji zdjęciowej. Czy ktoś korzystał z takich usług na terenie Tarnowskich Gór i jakie są koszty takiej sesji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wdch_po Re: fotografia niemowlęca 21.09.13, 21:24 powinien odpowiedzieć strefas sam sobie robił niedawno taką sesję Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_tg Re: fotografia niemowlęca 21.09.13, 21:27 Bylabym wdzieczna:-) dzisiaj pisalam do jednej dziewczyny ktora robi takie zdjecia i zaspiewala 500zl za takie zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: fotografia niemowlęca 21.09.13, 22:21 Jesteś bardziej przyjebany jak ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_tg Re: fotografia niemowlęca 21.09.13, 22:23 No to dziekujemy za wyczerpujaca odpowiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: fotografia niemowlęca 22.09.13, 10:26 Z całym szacunkiem do autora ,ale ile kosztuje średniej klasy aparat foto ?jakieś 300-400 zł ,sesja u fotografa 500zł -jeszcze pozostaje pytanie jak ten maluszek ma pozować w pieluszce czy bez jak śpi czy może jak posila się przy mamusi piersi ? Tak czy siak zrobienie fotki na pamiątkę jak najbardziej ,ale robienie show sesyjnego to przesada (to tylko moje zdanie.)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_tg Re: fotografia niemowlęca 22.09.13, 10:32 No tak, ta dziewczyna mowila ze w sesje wchodzi 20 ujec. Zdecydowanie orzyznaje racje 2-3 zdjecia pamiatkowe w zupelnosci by wystarczyly. Chyba zostanie mi przejscie sie do naszych fotografow i wypytanie Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: fotografia niemowlęca 22.09.13, 21:27 I to dobra decyzja ,zapłacisz góra 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś