artektg 28.08.04, 17:46 Jak co roku odbywa się tam (dziś i jutro) pożegnanie lata :) .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 28.08.04, 22:14 byłem tam dzisiej.... niezła imprezka.... ale chyba radio piekary na aqua lepiej grało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 28.08.04, 22:24 jutro może bydzie lepi .. dziś jakoś tak nieciekawie .. rok tymu boło lepi wg mnie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski boli? Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:45 Co ty kurwa jesteś nie kumaty czy nie cytaty??? Co to jest "boło". "lepi", "bydzie" do szkólki się nie chodziło tylko łaziyło, a móżdżek stonki się ma tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 28.08.04, 23:59 Gość portalu: Polski boli? napisał(a): > Co ty kurwa jesteś nie kumaty czy nie cytaty??? > Co to jest "boło". "lepi", "bydzie" do szkólki się nie chodziło tylko > łaziyło, a > móżdżek stonki się ma tak??? jak nie umisz sie zachowywać w otoczeniu ludzi to sie nie odzywaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 29.08.04, 00:25 Gdzieś Ty się człowieku wychował z takim słownictwem?????????? Chyba na ulicy;/ Żal mi Ciebie...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 10:18 Ludzie! To można wyleczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 30.08.04, 10:45 Artek!! wiela tam boło autów wczora!!...... nawet na kole nie szło przejechać!!! a co dopiero autobus!!! ale mnie sie bardziej podobało na festynie w Bobrownikach.... Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 30.08.04, 12:32 ja byłem tu i tam :) ... aut jak co roq :] .. sztuczne ognie fajnie na kopalni wyszły :) a skąd się dowiedziałeś o festynie :) ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:55 są zdjęcia z pikniku, www.tg.net.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski boli? Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:27 Boło, śroło i mózg mi rozdupcoło Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 30.08.04, 19:53 Gość portalu: Polski boli? napisał(a): > Boło, śroło i mózg mi rozdupcoło. Kulturą to ty gorol 7 nie grzeszysz. Ale dobrze znać twój adres ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boło sroło Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:10 Aleś ty głupiutki, adres..... buhahaha hłehłeleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) 01.09.04, 15:17 Gość portalu: Boło sroło napisał(a): > Aleś ty głupiutki, adres..... buhahaha hłehłeleeeee Mądralo- prościej niż uważasz można Cię namierzyć ! Raz masz logina,parę razy jesteś gościem Boło sroło itd pod tym samym adresem operatora. Wulgarność to twój atut jeżeli inaczej nie możesz nas wyprowadzić z równowagi. Temat o kopalni schodzi na drugi plan. Szanując autora tematu już nie będę odpisywał na twoje prymitywne zaczepki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boło sroło i obalo Re: Zapraszam na kopalnię zabytkową :) IP: *.example.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 01:12 dyć że ja, a pra, że toć Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Do gupigo Furmana 04.09.04, 21:40 Tyn polski__ boli , bolo srolo to niy jo,powiym Ci tela ,ze mom yno 3,4 nicki.Dwa znosz,jedyn to gorol7 ,a drugi to arkan7 .Pozostouych niy moga ujawnic ,bo som uziwane do dziauan zaczepnych pszeciw hanysom ,ale pszijdzie uodpowidnio pora to uobiecuja ,ze ci powim pirszymu.Zresztom skond wisz ,ze jo szkryflom do wos z Polski???? Pyrsk! Gorol Zibyn Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Do arcymądrego gorola 7 04.09.04, 22:05 Nie będę w tym wątku tego ciągnął jak poprzednio zadeklarowałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Do arcymądrego gorola 7 04.09.04, 22:06 forman5 napisał: > Nie będę w tym wątku tego ciągnął jak poprzednio zadeklarowałem ! Ok kajn problym:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś