Gość: Masażystka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:16 Masaż w domu klienta. TANIO!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwek1974 Re: Masaż klasyczny!!! 07.10.05, 09:00 O co chodzi z tym masazem? Wlasciwie szukam masażyski któa czasem rozluźniła by mnie po treningu. Proszę o blizsze info. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta:) Re: Masaż klasyczny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:08 Jestem wykfalifikowaną masażystką zajmuje się masażem klasycznym,relaksującym,odchudzającym i sportowym.Jezeli jest taka potrzeba jeżdze do domu klienta.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Masażystka Re: Masaż klasyczny!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:36 Podaje swój e-mail masazystkaTG@interia.pl jeżeli masz ochote to odpowiem na kazde pytanie-aneta:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek1974 Re: Masaż klasyczny!!! 10.10.05, 13:57 Napisałem do Ciebie Masazystko na podany adres. Wiem,że juz trochę minęło czasu ale przeciez nie o pośpiech chodzi :) No i przyznam się, że czasem sam lubię masować. Ale raczej tylko relaksacyjnie... Choć ponoć robię to nienajgorzej :) S... Mój adres Sylwek1974@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś