Dodaj do ulubionych

Delfinarium w TG

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:55
Jako zwykle dobrze poinformowany ogłaszam, że<lol> bedziemy miec przy parku
wodnym delfinarium
to nie zart za pare miesięcy sie o tym przekonacie
to nie ma byc inwestycja parku wodnego tylko prywatnego przesiębiorcy

pisało to w jakiems tygodniku który ostatnio czytałem i znajomy mi o tym mówił
wiecej informacji udziele w stosownym czasie :D
Obserwuj wątek
    • erskine Re: Delfinarium w TG 05.11.05, 22:27
      to chyba żart!! Tarnowskie Góry..... kto by pomyslał...
      • lena.a Re: Delfinarium w TG 06.11.05, 00:55
        a mnie nie zdziwi nic, zwłaszcza kiedy chodzi o prywatne inicjatywy.
    • Gość: Łysy Re: Delfinarium w TG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:03
      eeeeeeee to chyba jakis żart
    • Gość: tarnogórzanka Re: Delfinarium w TG IP: 80.51.233.* 06.11.05, 10:45
      tak, tak tak, coś jeszcze? a ja słyszałam, ze w Brynku będzie M1 a w
      Zbrosławicach największy port lotniczy w Europie.
      • tarnogorzanin1 Re: Delfinarium w TG 06.11.05, 11:50
        Gość portalu: tarnogórzanka napisał(a):

> tak, tak tak, coś jeszcze? a ja słyszałam, ze w Brynku będzie M1 a w
        > Zbrosławicach największy port lotniczy w Europie.

To dobrze słyszałaś!
        W Brynku M1 JUŻ jest - a oprócz tego mają tam też M2, M3, M4, a nawet M5!
        Natomiast w Zbrosławicach NIE będzie portu lotniczego - będzie port morski, bo
        jak wszystkim wiadomo, Zbrosławice walczą o dostęp do morza!!!
        • Gość: zzezem Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:43
          Pierwszym delfinem będzie sam wicehrabia Marco Pylo. Już widzę, jak zabawnie
          bawi się piłką i wdzięcznie chwyta w rozdziawine usta smakowite ryby rzucane mu
          przez żeńską obsługę skąpym w bikini. Kolejne delfiny to.........
          • kasicaaa na razie to będzie 15.11.05, 21:02
            lodowisko - poważnie :)
            • merich Re: na razie to będzie 15.11.05, 21:34
              Ja już się cieszę na to lodowisko. Mogę już pomału wyciągać z szafy przez kilka
              lat nieużywane łyżwy. Tylko czy będę umiała jeszcze utrzymać się na lodzie. Z
              tym może być znacznie gorzej.
              • Gość: pułk. Miodowicz Re: na razie to będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:24
                widzicie w lodowisko wierzycie a w delfinarium nie
                pozyjemy zobaczymy
                • Gość: ada Re: na razie to będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 22:35
                  A wiec bedziemy mieli w tym roku prawdopodobnie 2 lodowiska w miescie . Az milo
                  pomyslec ze wszystko tak pozytywnie sie zmienia :)
                  • Gość: zzezem Re: na razie to będzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:05
                    To i tak jest mało! W Lublińcu będą mieli więcej, co ja mówię! Zawsze mają, do
                    tego większe i z bezpośrednim połączeniem na Warszawę, Wrocława Czestochwę.
                    Wiadomo prawie metropolia! Na marginesie - w Gwarku poważnie piszą o
                    delfinarium. Czyżby początek zoo, bo kilka małp już widziałem w kwa-kwa parku?
                  • loggic Re: na razie to będzie 16.11.05, 10:14
                    Ja też słyszałem o lodowisku, ale póki co nie ma konkretów... czekamy.
                    L.
    • Gość: A jednak to prawda Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 12:45
      Zajrzyjcie tutaj wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3018606.html
      • Gość: zzezem Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 13:44
        Tu jest jakieś zafałszowanie informacji! Delfinarium ma powstać w Lublińcu!
        Może to w TG bedzie takie małe, malutkie, a to lublinieckie - wielkie i
        prawdziwe, bo z połączeniami z Warszawą. Wszystkim przecież wiadomo, że w
        Lublińcu jest wspaniała klinika - najlepsza w Europie i pacjentom można będzie
        przepisać delfinoterapię. Poza tym delfiny, jako ssaki inteligentne i wrażliwe
        mogą w TG wpaść w szpony korupcji. Oczywiście sprawę dajmy w ręce Pepka, on
        jako delfin - następca starostowego stołka już teraz powinien uskuteczniać taką
        delfinoterapię na sucho.
        • loggic Re: Delfinarium w TG 18.11.05, 08:12
          Gość portalu: zzezem napisał(a):

> Oczywiście sprawę dajmy w ręce Pepka, on
          > jako delfin - następca starostowego stołka już teraz powinien uskuteczniać taką
          > delfinoterapię na sucho.

Mylisz delfina z kaszalotem chyba.
          ;)
          L.
          • Gość: zzezem Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 13:21
            Chyba faktycznie pomyliłem, ale czy nie myślisz, że ów pan ma raczej coś z
            morsa?
            • Gość: tarnogórzanin Re: Delfinarium w TG IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.05, 17:32
              A karmić te delfiny beda naszymi Radnymi (za te hipermarkety)
      • Gość: pułk. Miodowicz Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 17:45
        i gdzie podzękowania za "gorącą" informacje
        jakies kwiaty albo przynajmniej mała bomboniera?
        • Gość: goofi Re: Delfinarium w TG IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.05, 18:19
          E tam kwiaty,bomboniera.Moze cos konkretnego.
          • lena.a Re: Delfinarium w TG 18.11.05, 18:40
            "Wydepczemy" Ci bilet wstępu, popływasz z delfinami.
            Co Ty na to? Ja marzyłam o tym całe życie!!!
            • Gość: IMPORT Re: Delfinarium w TG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:00
              lkdlsdjsj slkdjlsdfkjs nie opowiadaj
            • Gość: tolek Re: Delfinarium w TG IP: *.wozniki.sdi.tpnet.pl 13.12.05, 13:23
              A ja myślę, że to wszystko to jedna wielka Ściema, byc może już przedwyborcza (
              oczywiściemam na myśli wybory do samorządów lokalnych . No bo jak spojrzeć na
              to lodowisko przy parku wodnym, i na zasady na jakich funkcjonuje, to nie
              trzeba być szczególnie bystrym, aby zobaczyć że mamy do czynienia z przerostem
              treści nad formą. I z delfinkami pewnie będzie podobnie. Czy wogóle ktoś zdaje
              sobie sprawę z kosztów utrzymywania zwierząt w morskiej wodzie, o odpowiedniej
              temperaturze, składzie itp. itd ??? A ile te ssaki jedzą dziennie ? kto to
              będzie dostarczał ? Mam jakieś dziwne odczucia w tej sprawie....jak zresztą do
              całego tematu parku wodnego....mam nadzieję, że nikt nie będzie chciał
              wykorzystać parku w kampanii wyborczej...tak jak zrobiono to już parę lat
              temu, no bo podobno miasto miało zbankrutować, przez ten park....
              • utopiec Re: Delfinarium w TG 13.12.05, 15:57
                Park wodny moż właśnie wykorzystać przed wyborami! Do potopienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka