Dodaj do ulubionych

idzie zima

IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.05, 22:27
Zaczyna się zima i znów na ulicach szwendają się wyrzucone pieski. Ludzie nie
mają sumień.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzezem Re: idzie zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 08:19
      Raczej właściciele wypuszczaja psy samopas, żeby zwierzątko zrobiło kupkę.
      Piesk na chłodzie lepiej się ma niż w przegrzanych i suchych ludzkich budach.
      • lena.a Re: idzie zima 18.11.05, 18:36
        "Ludzkie budy" - dobre :)
        Pachnące płynami, proszkami, perfumami albo papierochami w piwem... jak te
        pieski to wytrzymują?
        Wspomnę jeszcze przy okazji o tzw. kupkach na naszych chodnikach. Wspomnę
        dlatego, ze właśnie dzisiaj rozjeżdżałam się na nich, rozdeptane przez
        przechodniów tworzą swoisty slalom - gigant. Skąd wzięło sie tego tyle w jednym
        miejscu?
        Mówią, że tylko sołtys ma szczęście wleźć w gó... , ha ha, i ja też! ;)
        • Gość: zzezem Re: idzie zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:55
          Dzisiaj rano drogi były śliskie w TG i nikt się tym nie przejął. Mam pytanie do
          forumowiczów: czy w Lublińcu też było ślisko? Pewnie nie, bo to miasto idealne,
          TG nie leżą w terytorialnej podległości. Jeszcze nie!
          • lena.a Re: idzie zima 19.11.05, 16:51
            I jeszcze długo nie.
            • kasicaaa Re: idzie zima 19.11.05, 19:02
              zzezem, ty złośliwcu :D
              • Gość: zzezem Re: idzie zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:33
                Nie potrafię zrozumieć, dlaczego w momencie, kiedy mówie prawdę wszyscy mi
                wpierają złośliwość? Z pewnością mam problem z komunikacją interpersonalną.
                Dobrze, że w pewnym mieście wsród lasów i knieji jest wspaniała klinika
                psychiatryczna! Udam się tam niezwłocznie i zasięgnąwszy opinii psychologa
                przemyślę swoje dotychczasowe nastawienie do bliskiego mi społeczeństwa.
                • kasicaaa Re: idzie zima 19.11.05, 21:25
                  nie desperuj tak :))) złośliwość jest pochodną inteligencji więc to komplement
                  był, można powiedzieć ;)
                  • lena.a Re: idzie zima 19.11.05, 21:48
                    To zasługa pogody, zapewne wszyscy tak mamy.
                    Znam na to lekarstwo - kawa (piwko) w miłym towarzystwie. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka