lupino1 05.12.05, 21:16 Kto w tarnowskich Górach zajmuje się wspinaczką (górską, skałkową) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggic Re: Szukam wspinaczy 06.12.05, 11:54 Daaawno temu, amatorsko, na Jurze to tak. Obecnie nie praktykuję. A co? Szukasz alpinistów do malowania komina? Donald T. może się nadać - ma trochę czasu bo się nie załapał na fuchę ostatnio... ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
lupino1 He, he ... 09.12.05, 21:19 Nie chcę malować komina. Chciałbym wiedzieć, czy obecnie istnieje u nas środowisko wspinaczkowe (taternickie, jaskiniowe). Przed laty mój ojciec aktywnie uprawiał taternictwo jaskiniowe - Tarnowskie Góry w latach 60-tych były prężnym ośrodkiem wspinaczkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kasicaaa jest klub 09.12.05, 22:23 istnieje. i to niezły. działa przy PTTK-u. nie wiem, kiedy mają spotkania, ale nie ma problemu, żeby to sprawdzić. fajni ludzie. PTTK się mieści w dworku goethego. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: He, he ... 12.12.05, 08:15 Jak pisałem przy okazji podziemi - w Towarzystwie Miłośników Ziemi Tarnogórskiej jest seksja speleologiczna. Swego czasu chciałem się zapisać, ale życie napisało własny scenariusz... ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś