Gość: zainteresowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 17:46 Moze mi ktos powiedziec czy na Pniowcu jest mozliwosc podłaczenia do internetu? jesli jest to jaka firma i prosiłbym o jakis namiar (oczywiscie pomijajac TP SA :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Re: Internet Pniowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:22 hmmm i co z tym netem w Pniowcu nikt nic niewie? sam jestem ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: In Re: Internet Pniowiec IP: 82.160.247.* 24.02.06, 08:48 Jak wiem, to internet w Pniowcu jest dostępny. Firma Lucjana Kowolika ze Strzybnicy, dostarcza tam sygnał droga radiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Internet Pniowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:28 Dzieki, tylko czy mógłbym na tego pana dostac jakis namiar jak sie z nim skontaktowac i czy moze wiesz cos wiecej ( koszt i jakosc). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Internet Pniowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:15 Witam, stoję przed dylematem podłączenia internetu w T.Górach w Pniowcu przy ulicy Borówkowej. Proszę o podanie namiarów na firmę Pana Kowolika. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Internet Pniowiec IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 30.06.06, 11:37 tel. do pana Kowolika 500 22 26 72 Odpowiedz Link Zgłoś