Dodaj do ulubionych

Najlepsza szkoła średnia w TG

IP: *.pub.pl 12.10.01, 12:07
Piszcie jaka jest najlepsza szkola srednia w miescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.pub.pl 12.10.01, 12:08
      Gość portalu: dr scott napisał(a):

> Piszcie jaka jest najlepsza szkola srednia w miescie.

MECHANIK oczywiscie! MECHANIK RULEZ!!!
    • Gość: loggy Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.wbp.zabrze.pl 12.10.01, 13:09
      Staś.
      L.
      • Gość: xxx Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:54
        Staszic najlepszy jest - ta piosenke bylo slychac na kazdym meczu
        koszykowki,ktory Staszic wygrywal.Ukonczylem ta szkole i musze powiedziec,ze
        jest jednak najlepsza.Mowie tu nie tylko o poziomie,ale i o relacjach miedzy
        uczniami a takze ogolnej atmosferze panujacej w szkole.Porownajcie sobie
        kulture panujaca w Stasiu a np.w Sorbonie albo w Mechaniku.To szkola dla
        tych,ktorzy chca miec niezle przygotowanie do studiow,dla ktorych bycie kims
        jest czyms waznym.
    • Gość: adaś Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 195.136.60.* 12.10.01, 14:43
      A skąd mam wiedzieć jak już nie uczęszczam? Dużo mogło się zmienić. Kiedyś to
      oczywiście nie była Sempołowska :)
    • kulavy Re: Najlepsza szkoła średnia w TG 16.10.01, 09:06
      no coz inneg moge napisac, oczywiscie, ze MECHANIK !!!!!!
      • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 19:52
        kulavy napisał(a):

> no coz inneg moge napisac, oczywiscie, ze MECHANIK !!!!!!

MECHANIK RULEZ...
    • Gość: loggy Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.wbp.zabrze.pl 16.10.01, 10:24
      Zalezy jaki aspekt rozpatrujemy...
      Jesli chodzi o poziom nauczania i dostawalnosc sie na
      studia to Staś...
      jeśli chodzi o sport to koszykowka najlepsza w Staśu,
      lekkaatletyka w Budowlance.
      Najwieksze luzy - Gazbuda...
      Najbardziej legendarna i najsmieszniejsza - Sorbona :)
      L.
      • Gość: BatMiK Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 19:50
        Gość portalu: loggy napisał(a):

> Zalezy jaki aspekt rozpatrujemy...
        > Jesli chodzi o poziom nauczania i dostawalnosc sie na
        > studia to Staś...
        > jeśli chodzi o sport to koszykowka najlepsza w Staśu,
        > lekkaatletyka w Budowlance.
        > Najwieksze luzy - Gazbuda...
        > Najbardziej legendarna i najsmieszniejsza - Sorbona :)
        > L.

Najsieszniejsza ale coraz lepsza ... oczywiscie dopisuje Sorbone :)
      • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 13:41
        Gość portalu: loggy napisał(a):

> Zalezy jaki aspekt rozpatrujemy...
        > Jesli chodzi o poziom nauczania i dostawalnosc sie na
        > studia to Staś...
        > jeśli chodzi o sport to koszykowka najlepsza w Staśu,
        > lekkaatletyka w Budowlance.
        > Najwieksze luzy - Gazbuda...
        > Najbardziej legendarna i najsmieszniejsza - Sorbona :)
        > L.

jezeli wziac pod uwage najwieksze afery i przekrety wszech czasow to MECHANIK!
        jezeli dzialalnosci szkolnego radiowezla to MECHANIK!
        yo! mechnik rulezzzz
    • Gość: pieron Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 193.178.240.* 29.12.01, 09:27
      Najlepszo szkola srednio to Staszic ale i tam uczom zafalszowanom historie...
      • stanislaw_moc Re: Najlepsza szkoła średnia w TG 31.12.01, 14:07
        Staszic i to od chwili powstania szkoły.
        • Gość: tom1 Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 9.67.96.* 31.12.01, 14:33
          Może miałbyś rację gdyby nie fakt że istnieje MECHANIK.
      • Gość: Adrianer Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 212.244.24.* 03.02.02, 22:54
        Chodze do Stasia i musze przyznać ci racje: uczą zafałszowaną historie, ale
        nęci mnie coś, żeby przy następnym fałszu zwrócić na to uwage...

Pozdrawiam,
        Adrianer
        adrianer@skrzynka.pl
    • Gość: Ja Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 212.244.24.* 04.01.02, 18:23
      Uważam ,że Sempa.Może nie jest doskonała,ale poznałam tam dużo świetnych
      ludzi.Jeśli zas chodzi o naukę to dużo osób podostawało się na studia wyższe.I
      to wcale nie byle jakie.Np.ilu ludzi ze Stasia dostało sie w tym roku na SGH a
      ilu z Sempy?Poza tym można tu było poszaleć......!!!!!!!
      • Gość: igor Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.wroc.gazeta.pl 09.01.02, 16:55
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> Uważam ,że Sempa.Może nie jest doskonała,ale poznałam tam dużo świetnych
        > ludzi.Jeśli zas chodzi o naukę to dużo osób podostawało się na studia wyższe.I
        > to wcale nie byle jakie.Np.ilu ludzi ze Stasia dostało sie w tym roku na SGH a
        > ilu z Sempy?
        Wyznacznik SGHowy jest zawodny. Bo tu duzo zalezy od tego, ile osob startowalo.
        A jesli jednak chcesz byc zupelnie szczera, to zobacz, ile osob na sgh sie
        dostalo w ubieglych sezonach...

> Poza tym można tu było poszaleć......!!!!!!!
        Ja sam konczylem stasia i, pomimo, ze wielu probowalo, to jednak szalenstw nam
        nie ograniczyli.

Wiec, ja skłonię się ku Stasiowi.
    • Gość: Ted Realgymnasium - Jan II Opolski - Staszic IP: *.elsat.net.pl 06.01.02, 15:58
      Ta szkoła była, jest i będzie najlepsza!
    • Gość: prias Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:02
      przeglosowane:
      \!!!!/
      -stas-
      /!!!!\
      • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:41
        Gość portalu: prias napisał(a):

> przeglosowane:
        > \!!!!/
        > -stas-
        > /!!!!\

ty, stasiu... ty mnie tu stasiem nie strasz, bo na ciebie nasle chopakow z
        mechanika!
    • Gość: prias Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 08.01.02, 13:03
      ...ale mechanik taz jest dobry!!!
      • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:42
        Gość portalu: prias napisał(a):

> ...ale mechanik taz jest dobry!!!

byl... byl...
    • Gość: cobra4 Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.02, 20:54
      niewiem ktora jest najlepsz ale jestwem pewien ze sorbona jest najgorsza!
    • Gość: loggy Staszic IP: *.wbp.zabrze.pl 18.01.02, 12:43
      W ostatnim ogolnopolskim rankingu z naszego miasta
      najwyzej byl Staszic.
      Byl 9 w wojewodztwie!
      Potem Mechanik!
      A co z Sepa?
      L.
    • Gość: dr scott MECHANIK!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:40
      Mechanik do 98 to najlepsza szkola, teraz nie wiem...
    • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:45
      Odziezowka!!!!!!! RULEZZZZZZZZZZZZ!!!!
      WEAR HOOLS!!!!

super mutant psychofans!!! dr scottas... fajne laski maja
      • Gość: aniolek Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.radzionkow.net 20.01.02, 12:22
        a stasio i tak jest the best !
        • Gość: tom1 Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: 9.67.96.* 21.01.02, 02:47
          eeeeeeeeeee tam MECHANIK
          i basta
          • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:43
            Gość portalu: tom1 napisał(a):

> eeeeeeeeeee tam MECHANIK
            > i basta

true, true
        • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:43
          Gość portalu: aniolek napisał(a):

> a stasio i tak jest the best !

co ty wiesz o prawdziwej szkole!
      • Gość: xxx Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 01:56
        Moze niektore dziewczyny w odziezowcze sa fajne,ale tak tepe i glupawe,ze na
        zaden temat oprocz kosmetykow,dyskotek,seksu itp. z nimi nie
        porozmawiasz.Prostota.
        • Gość: dr scott Re: Najlepsza szkoła średnia w TG IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 21:44
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Moze niektore dziewczyny w odziezowcze sa fajne,ale tak tepe i glupawe,ze na
          > zaden temat oprocz kosmetykow,dyskotek,seksu itp. z nimi nie
          > porozmawiasz.Prostota.

nie mozna generalizowac, ale fakt faktem, ze 90% z nich jest wlasnie taka...
          niestety...
    • Gość: adaś Re: Najlepsza szkoła - teraz o podstawówce IP: 195.136.60.* 21.01.02, 13:39
      trochę zbaczam z tematu, ale ostatnio rozmawiałem ze znajomą która w Szkole
      Podstawowej nr 1 (dokładnie w Gimnazjum tam się znajdującym) przez pół roku
      uczyła pewnego przedmiotu.jest w trakcie przeprowadzki do innej szkoły ponieważ
      znajduje się niemal na skraju wytrzymałości psychicznej. Poziom nauczania w
      tejże placówce jest skandaliczny, za przyzwoleniem dyrekcji i "grona
      pedagogicznego" (grono... ale nazwa), w celu podtrzymania średniej ocen i tym
      samym dobrej opinii kuratorium o placówce dokonuje się nieprawdopodobnych
      machinacji przy ocenianiu uczniów. Poziom wychowania i socjalizacji większości
      dzieci tam uczęszczających (są niestety wyjątki - biedne dzieci,co one muszą
      przeżywać) jest zbliżony do bliżej nieokreślonego dna - kompletny brak szacunku
      dla nauczyciela, poniżanie, nawet przemoc fizyczna, uniemożliwianie
      przeprowadzania zajęć są na porządku dziennym. Przypomina to najgorsze sceny z
      najgorszych szkół np dla kolorowego marginesu w USA. Nie chce się w to wierzyć,
      ale ma to miejsce w naszym kochanym mieście. Przestrzegam, nie posyłajcie tam
      swoich dzieci, bo ..... strach pomyśleć.
      • svenka_kelly Masz na myśli pania... 30.01.02, 18:59
        Olę O.? Uczyła mnie jeszcze w piątce (znaczy się w podstawówce). Teraz chodzę
        do Staszica i bardzo ciepło ją wspominam. Ale słyszałam, co sie działo
        w "jedynce". Uczniowie pozdrawiali jej nieżyjącego ojca, wrzeszczeli na nią, a
        ona, odkąd pamiętam, zawsze chciała sobie zjednać wychowanków. Cóż, nie wyszło
        jej to na zdrowie.
        W jedynce jest naprawdę KOSZMARNIE. Byłam przed rokiem odwoedzić panią prof. O.
        i miałam okazję zobaczyć, co się tam dzieje.Nie, sorry, przed dwoma laty.
        Korytarze zatłoczone, uczniowie to chyba najgorsze dzieciaki z całego miasta
        (nie wszyscy, ale duża cxzęść). Zgadazm się w zupełności z poprzednikiem.

Co sie tyczy najlepszej średniej szkoly to
        bez wątpliwośći STASZIC. Od pierwszej klasy, wiedziałam, gdzie pójdę. a jakich
        mamy nauczycieli! Serdeczne pozdrowionka 4 all grono pedagogiczne w Stasiu, ze
        szczególnym uwzględnieniem p.prof Wtorek, której wyjątkowo dużo zawdzięczamy
      • Gość: cobra4 Re: Najlepsza szkoła - teraz o podstawówce IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 05.02.02, 13:10
        Gość portalu: adaś napisał(a):

> trochę zbaczam z tematu, ale ostatnio rozmawiałem ze znajomą która w Szkole
        > Podstawowej nr 1 (dokładnie w Gimnazjum tam się znajdującym) przez pół roku
        > uczyła pewnego przedmiotu.jest w trakcie przeprowadzki do innej szkoły ponieważ
        >
        > znajduje się niemal na skraju wytrzymałości psychicznej. Poziom nauczania w
        > tejże placówce jest skandaliczny, za przyzwoleniem dyrekcji i "grona
        > pedagogicznego" (grono... ale nazwa), w celu podtrzymania średniej ocen i tym
        > samym dobrej opinii kuratorium o placówce dokonuje się nieprawdopodobnych
        > machinacji przy ocenianiu uczniów. Poziom wychowania i socjalizacji większości
        > dzieci tam uczęszczających (są niestety wyjątki - biedne dzieci,co one muszą
        > przeżywać) jest zbliżony do bliżej nieokreślonego dna - kompletny brak szacunku
        >
        > dla nauczyciela, poniżanie, nawet przemoc fizyczna, uniemożliwianie
        > przeprowadzania zajęć są na porządku dziennym. Przypomina to najgorsze sceny z
        > najgorszych szkół np dla kolorowego marginesu w USA. Nie chce się w to wierzyć,
        >
        > ale ma to miejsce w naszym kochanym mieście. Przestrzegam, nie posyłajcie tam
        > swoich dzieci, bo ..... strach pomyśleć.

mam prozbe... niech sie wypowie ktos kto tam chodzil bo narazie podstawowke nr
        jeden opluwaja osoby ktore niegdy tam niechodzily!! i gwono oniej wiedza...

hmm co do tej pani to wydaje mi sie ze... trafila na klase tzw wyrownawcza czyli
        taka ktora sie sklada z dzieci sprawiajacych najwiecej klopotu, z rodzin
        patologicznych... niestety donich trzeba troszke innego, mocniejszego podejscia...
        ja tam nigdy niemialem nic przeciwko mojej podstawowce... oczywiscie niebede tu
        pisal, tak jak to robi wiekszosc osob, ze to debest szkola i ze jest taka
        wspaniala bo to gowno prawda i wiele jej brakuje zeby byc b.dobra szkola...fakt
        ze duzo nauczycieli jest chorych psychicznie ale juz wiem ze tak w kazdej szkole
        jest :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka