Dodaj do ulubionych

trasy rowerowe w tg

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:54
Sezon coraz bliżej, więc mam pytanie: czy znacie jakieś miejsca gdzie warto
wybrać się na rowerze? Moze są w okolicach tg jakieś wytyczone trasy rowerowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:16
      trasyrowerowe.pl/
    • Gość: tarnogórska maam Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:42
      Ja na allegro kupiłam sobie mapki,sa fajne.A z authora mam przewodnik po
      śląskich tarasach.
      • Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.05.06, 02:05
        Masz kompana na trasy rowerowe,jesli nie,szukam towarzystwa.
        • Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:22
          Nie nie mam :(
          • Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.05.06, 22:52
            Wiec zapraszam,jesli masz adres mail to podaj.
          • Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 26.05.06, 02:16
            Wyczajiłem fajną trasę to jakieś 20km,średno-tródna ,pola i górki!Warunkiem
            jest jednak pogoda ...
            • Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:01
              Hmm może uda nam się stworzyc fajną ekipę na wycieczki,
              • Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.strong / *.strong-pc.com 26.05.06, 21:15
                Zbieraj załoge! Ja jestem za!!! :-)
                • Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:02
                  hehehe już mam chetną jedną kumpelę ;)
                  • Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.strong / *.strong-pc.com 27.05.06, 13:00
                    Cool....proponuje rozgrzewke w poniedziałek popołudniem,około17:00..co Ty na
                    to,oczywiście zanieraj kupele i kogo jeszcze chcesz :-)!!
                    • Gość: teacher Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.stk.net.pl 27.05.06, 23:21
                      mamo nie zapomnij slownika ortograficznego dla jacusia ;)
                      • Gość: dj Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:26
                        dobre ! ha,ha,ha
                      • Gość: jacek Re: teacher IP: *.strong / *.strong-pc.com 28.05.06, 09:49
                        Dziękuję szanownownemu forumowiczowi za zwrócenie uwagi na pisownie! :-),ale
                        zdaje się że imiona piszemy z dużych liter,więc jeśli chcesz uczyć, to zwracaj
                        uwagę na takie szczegóły :-)...
                      • Gość: jacek Re: teacher IP: *.strong / *.strong-pc.com 28.05.06, 10:05
                        Zapomniałem dodać że ten temat nie dotyczył pisowni ortograficznej topików,tylko
                        turystyki rowerowej.
                        A jeśli chcesz błyskać swoją znajomością językoznawstwa to proponuję założyć
                        nowy temat....i świecić!!!!!
    • Gość: karl Re: trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:28
      w TG to najlepiej rower na plecach nosić żeby na dziurze sie nie zabic...
      a trasy nadające sie do jazdy to w las, na kalety lub bytom, z dala od dróg
      asfaltowych, chociaż więcej w nich dziur niż asfaltu...
      • Gość: yomen Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 01:03
        Kolega polecał mi kiedyś hałdy w okolicach Bobrownik, ale w końcu się tam nie
        wybrałem. Co sądzicie o tym miejscu?
        • nickt100 Re: trasy rowerowe w tg 29.03.06, 09:53
          Może chodziło mu o rezerwat "Segiet" i okolice Sportowej Doliny, gdzie można
          całkiem przyjemnie pojeździć. Jest coś dla "wycieczkowiczów" i dla tych
          bardziej zaawansowanychszukających mocnych wrażeń na rowerze. Dojazd z
          Tarnowskich Gór (na rowerku oczywiście) tez całkiem przyjemny i co
          najważniejsze, z dala od samochodów, za to obok Kopalni Zabytkowej. Polecam!
    • Gość: Jacek Re: trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.03.06, 02:50
      Tras jest mnóstwo!Bobrowniki ..trasa na dolomity,Park GCR,Zalew Nakło
      Chechło,Park w Radzionkowie Rojcy,proponuje troche grubsze oponki...
    • Gość: tarnogórska mama Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:22
      taaaaaa pogoda coś nam nie sprzyja :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka