Gość: yomen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 21:54 Sezon coraz bliżej, więc mam pytanie: czy znacie jakieś miejsca gdzie warto wybrać się na rowerze? Moze są w okolicach tg jakieś wytyczone trasy rowerowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 22:16 trasyrowerowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska maam Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 20:42 Ja na allegro kupiłam sobie mapki,sa fajne.A z authora mam przewodnik po śląskich tarasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.05.06, 02:05 Masz kompana na trasy rowerowe,jesli nie,szukam towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:22 Nie nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 24.05.06, 22:52 Wiec zapraszam,jesli masz adres mail to podaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 26.05.06, 02:16 Wyczajiłem fajną trasę to jakieś 20km,średno-tródna ,pola i górki!Warunkiem jest jednak pogoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:01 Hmm może uda nam się stworzyc fajną ekipę na wycieczki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.strong / *.strong-pc.com 26.05.06, 21:15 Zbieraj załoge! Ja jestem za!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórka mama Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:02 hehehe już mam chetną jedną kumpelę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.strong / *.strong-pc.com 27.05.06, 13:00 Cool....proponuje rozgrzewke w poniedziałek popołudniem,około17:00..co Ty na to,oczywiście zanieraj kupele i kogo jeszcze chcesz :-)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teacher Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.stk.net.pl 27.05.06, 23:21 mamo nie zapomnij slownika ortograficznego dla jacusia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: do maam ...trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:26 dobre ! ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: teacher IP: *.strong / *.strong-pc.com 28.05.06, 09:49 Dziękuję szanownownemu forumowiczowi za zwrócenie uwagi na pisownie! :-),ale zdaje się że imiona piszemy z dużych liter,więc jeśli chcesz uczyć, to zwracaj uwagę na takie szczegóły :-)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: teacher IP: *.strong / *.strong-pc.com 28.05.06, 10:05 Zapomniałem dodać że ten temat nie dotyczył pisowni ortograficznej topików,tylko turystyki rowerowej. A jeśli chcesz błyskać swoją znajomością językoznawstwa to proponuję założyć nowy temat....i świecić!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karl Re: trasy rowerowe w tg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 23:28 w TG to najlepiej rower na plecach nosić żeby na dziurze sie nie zabic... a trasy nadające sie do jazdy to w las, na kalety lub bytom, z dala od dróg asfaltowych, chociaż więcej w nich dziur niż asfaltu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yomen Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 01:03 Kolega polecał mi kiedyś hałdy w okolicach Bobrownik, ale w końcu się tam nie wybrałem. Co sądzicie o tym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
nickt100 Re: trasy rowerowe w tg 29.03.06, 09:53 Może chodziło mu o rezerwat "Segiet" i okolice Sportowej Doliny, gdzie można całkiem przyjemnie pojeździć. Jest coś dla "wycieczkowiczów" i dla tych bardziej zaawansowanychszukających mocnych wrażeń na rowerze. Dojazd z Tarnowskich Gór (na rowerku oczywiście) tez całkiem przyjemny i co najważniejsze, z dala od samochodów, za to obok Kopalni Zabytkowej. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: trasy rowerowe w tg IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 28.03.06, 02:50 Tras jest mnóstwo!Bobrowniki ..trasa na dolomity,Park GCR,Zalew Nakło Chechło,Park w Radzionkowie Rojcy,proponuje troche grubsze oponki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama Re: trasy rowerowe w tg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:22 taaaaaa pogoda coś nam nie sprzyja :( Odpowiedz Link Zgłoś