Gość: Czarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:28 Co moglibyscie powiedziec o zespole "MIRAGE" lub polecic jakis inny zespół chodzi o wesele Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tarnogórska mama Re: Zesół muzyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:49 Ja polecam zdecydowanie Janusza Musioła (czy jakoś tak) imprezy robi pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Zesół muzyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:55 > Ja polecam zdecydowanie Janusza Musioła (czy jakoś tak) imprezy robi pierwsza > klasa. (czy jakoś tak) - robi różnicę ,jeżeli nie znasz to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórska mama DO JM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 18:24 Słuchaj kolego/koleżanko po co się czepiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Zesół muzyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:36 Ja miałam zespół PIK z Miedar polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj bambo Re: Zesół muzyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 12:46 a ja karo z kielc,polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violka39 Re: Zesół muzyczny IP: *.strong / *.strong-pc.com 29.05.06, 22:02 znam zespół Mirage słyszalam go jak graja sa niezli polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominik Re: Zesół muzyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:04 Nie znam dobrego zespołu, ale znam zły, to jakby co mogę odradzić. Nazywa się New Mix. Nie spotkałem nigdy bardziej niekulturalnego zespołu. Ich zakochawanie i poczucie wyższości są naprawde okropne. Odradzam wszystkimi rękami i wiem co mówie. Odpowiedz Link Zgłoś