vivyan 12.09.06, 14:47 Jak w temacie, z góry dzięki za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:44 polecam panią Jolantę Stasik, przyjmuje na Roździeńskiego. przemiła kompetentna osoba i naprawdę nic nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14.09.06 18-30 ;) Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:05 Właśnie wróciłam od stomatologa dziś zrobiłam aż 5 zębów i mam jeszcze co do roboty, tak jak zawsze bałam się dentysty to dziś mogę przyznac z ręką na sercu że najlepsza w moim mieście jest Pani Jolanta Stasik Ul.Roździeńskiego 13 (TEL.32 384 19 25). Naprawdę "bezbolesna" i przemiła kobitka !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:46 stom1.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Bercik Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:51 Faktycznie porządny gabinet stom. w TG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:41 Bercik nareszcie napisałeś coś normalnego, jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joli Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 13.09.06, 16:37 Doktor Wycisk jest profesjonalistą- nie spotkalam dotychczas stomatologa, ktory bylby tak dobry jak on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hyperrus Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.nitron.com.pl 14.09.06, 08:06 Wycisk jest dobry i cenowo rozsądny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:46 W okolicach TG dr Latos :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Bercik Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:14 Naprawdę dobry gabinet jest na Powstańców Sl. Stomatolog nazywa się Okraska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theorie Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.adm.uj.edu.pl 23.11.06, 13:08 Podpisuję się dwoma rękami. Pani Okraska jest najlepszym stomatologiem z jakim miałam doczynienia. Profesjonalna i bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka.7 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:29 Panie Jacku, dziękuję za poparcie. My mamy rację, inni muszą się do tego przekonać, np. pytając znajomych. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agava78 Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.09.06, 12:05 A czy ktoś może podzielić się ze mną opinią o dr Bienek (ul. Zamkowa) i dr Hoinkis (ul. Piłsudskiego przy obwodnicy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOSIA Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:19 DR.HOINKIS--SUPER .NAPRAWDE DOBRZE LECZY.KOMPETENTNA I NA POZIOMIE.POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułk Miodowicz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:20 Zuzanna Burda przyjmuje naprzeciw mechanika na kase chorych a lepsze plomby na koszt włąsny tanio 50zł za plombe białą Odpowiedz Link Zgłoś
anulagadula Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.09.06, 17:30 Dr Torbus przy ul. Gruzelki 100, superowa, nawet szyldu nie ma bo kazdy chodzi do niej z polecenia a na brak pacjetow odkod pamietam czyli jakies 15 lat to nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.06, 14:51 Jerzy Hakuba ,Slonecznikow 46/3, profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
makowa.pani Re: Polećcie dobrego stomatologa 17.09.06, 17:16 Jeżdżę do centrum stomatologii "Help" w Bytomiu. Polecam. Nie znęcają się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:58 NAJGORSZY JEST HAKUBA...... BYŁAM RAZ I TO MI WYSTARCZY DZIĘKUJE !!! ON TO TYLKO POTRAFI ZEPSUĆ ZĘBY........ SADYSTA A NIE DENTYSTA !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:12 Witam a ja polecam dr Bienek ma rewelacyjne podejście do pacjenta i leczy superowo z kasy chorych właśnie zakończyłam u niej wizyty i jestem bardzo zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.faser.com.pl 20.09.06, 08:30 chciałbym widzieć zęby tego co polecił Hakuby ,chyba ,że to on sam siebie polecił.NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARCIN Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.hcm.com.pl 27.09.06, 16:41 A JA POLECAM RÓWNIEŻ DR WYCISKA. BEZBOLEŚNIE I NAPRAWDĘ SUPER)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 02:56 wszyscy tylko nie dr Gajek, przyjmuje na Fazosie ale ta kobieta nie umi znieczulać i prawie zawsze kto by nie poszedł to ma całą buzię do zrobienia bo ona oczywiście przyjmuje prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:29 a co powiecie o prywatnym dentyście który przyjmuje na piłsudskiego, w budynku gdzie mieści się solarium oraz komsetyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiax1234 Re: Polećcie dobrego stomatologa 25.09.14, 14:33 Ja i moje zęby nie mogły trafić w lepsze ręce ! Już po pierwszej wizycie pozbyłem się panicznego strachu przed fotelem przy kolejnych wizytach. Dr Grzegorz Łęcki z Arsdent to profesjonalny lekarz miła obsługa. Klinika na światowym poziomie. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polia Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:48 nie polecam pani torbus. kiedys tam chodzilem, teraz wiem, ze ona sie zatrzymala w rozwoju jakies 15 lat temu i dalej bazuje na tym starym sprzecie i technice... za to help w bytomiu jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 12.10.06, 19:04 Napewno nie polecałbym Pani Stasik. Byłem chyba ze dwa razy u niej i nie mogę powiedzieć aby była kompetentna. A juz napewno nie jest miłą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:08 też mam negatywnie wyrobione zdanie na jej temat. Nie polecam jej nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:36 na pewno to musisz powtórzyć ortografię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:52 Czy do pani Jolanty Stasik długo trzeba czekać na wizytę? Jeżeli się zarejestruje, to czy tego samego dnia zostane przyjęta? Czy jest ta pani droga? Ile bierze np. za wyrwanie zęba? I czy napewno jest dobra i bezbolesna? Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.11.06, 17:43 najlepiej zadzwoń i się upewnij/umów, na pewno w ekstremalnych przypadkach przyjmie bez problemu, w końcu lekarze są od leczenia, a nie od wyciągania tylko kasy jak coniektórzy u nas. a co do fachowości i 'obsługi' to najwyraźniej każdy pisze takie bzdury, ,bo boi się.... o swój gabinet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.06, 15:32 ja nie polecam pani STASIK chodzilam do niej ponad rok czasu i wiecznie cos bylo do zrobienia a cenowo droga za kanalowke zaplacilam 400zl. Zmienilam dentyste teraz chodze do Dr Hoinkis i jestem zadowolona ma tez podpisana umowe z NFZ i cenowo w przadku Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.7 Re: Polećcie dobrego stomatologa 17.11.06, 19:49 Proszę państwa. Niektórzy to tu bzdury jakieś piszą, bo chyba nie mają co robić. Otóż, najlepszą dentystką moim zdaniem jest PANI KARINA OKRASKA ul. Powstańców. Może czasem długo się czeka na wizytę, ale to prawdziwa profesjonalistka. A co do Pani Bienek, to odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Kiedyś u niej byłam, bo miałam mały problem z dziąsłem. Otóż pani BIENEK, nie założyła nawet RĘKAWICZEK. Ochyda. Stwierdziła,że ona nie wie co to jest. I proszę państwa skasowała za wizytę 20zł. Ale za co? Za wizytę, bo nie miała podpisanego kontraktu z kasą. Jeszce słyszałam,że PAN HAKUBA z Osady Jana też jest dobry. Ktoś tu napisał, że to sadysta. Ten ktoś myli osoby. Chyba coś usłyszał ale nie wie o kogo chodziło. A na Osadzie rzeczywiście jest taki dentysta, który nie ma podobno nawet uprawnień dentystycznych, ale na pewno nie chodzi o Hakubę, bo leczy się u niego moja koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.06, 16:09 Jeszce słyszałam,że PAN HAKUBA z Osady Jana też jest dobry. Ktoś tu napisał, że to sadysta. Ten ktoś myli osoby. Chyba coś usłyszał ale nie wie o kogo chodziło. A na Osadzie rzeczywiście jest taki dentysta, który nie ma podobno nawet uprawnień dentystycznych, ale na pewno nie chodzi o Hakubę, bo leczy się u niego moja koleżanka. I dobrze slyszalas, to wspanialy dentysta, juz nie mowiac o wyposarzeniu gabinetu, takiego moze powstydzic sie nie jeden dentysta na Zachodzie. Lecze u niego zeby od lat, mimo 60 lat mam jeszcze swoje, o protezie bedac pod opieka P. Hakuby nie musze jeszcze "marzyc". Pozatym ma swietnie prowadzona kartoteke pacjeta, przez telefon mozna wszystko ustalic, przezylem to z oddalenia prawie 1200 km.Dentysta na Zachodzie usunac - pan Hakuba po telefonicznej konsultacji, poczekaj pan tydzien jak bedzie pan w Polsce to to zrobimy. olejek gozdzikowy przez tydzien, a potem ulga jaka ulga i zab do dzis sie trzyma.Dostal tylko koronke porcelanowa i tytanowy dibelek i trzyma juz 4 lata. Czy bolalo, leczenie kanalowe , sam bylem zaskoczony, oczywiscie pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:49 A co biedaku, zrobiła ci się Szczerba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:36 profesjonalny (10 letnia praktyka w RFN)gabinet dobrze wyposażony tani i nie trzeba czekać w poczekalni jak u Wyciska czy Janickiej polecam , korzystam od kilku lat z całą rodziną Henryk Wójcik TG ul. Halera 20 tel 032 285 31 79 można się umawiać telefonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M z Opatowic Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 29.11.06, 22:03 Ja również mogę polecić pana Henryka Wójcika. Leczy się u niego od paru lat cała moja rodzina (6 osób) i nikt nie ma do niego żadnych zastrzeżeń. Profesjonalista w każdym calu. Polecam z całego serca. Henryk Wójcik - Tarnowskie Góry, ul. Halera 20, tel. 032 285 31 79 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:12 Jakies doswiadczenia z panem Jureczko z ul. Sobieskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janka754 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:22 A ja zdecydowanie polecam Panią Jolę Stasik!!! Ci co piszą, że nie jest miła chyba jeszcze nie spotkali się z kimś niemiłym?! Leczy się u Niej wielu moich znajomych i rodzina. Wszyscy zadowoneni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxvll Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.core.lanet.net.pl 24.11.06, 06:48 Ja polecam p. Paweła B -dekarza dobrze wyrywa zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bev1 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:26 Ja też polecam p. Hakubę z ul. Słoneczników, Osada Jana.Profesjonalista, miły , uprzejmy, ale dość drogi.Jedyny mankament to brak umowy z Kasą Chorych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joli Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 29.11.06, 19:33 P. Jureczko jest bardzo uprzejmy- klient jest dla niego bardzo ważny, jest jednak baaardzo drogi, ale leczy zęby bezstresowo.Braki w fachu nadrabia wyposażeniem gabinetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:05 > P. Jureczko jest bardzo uprzejmy- klient jest dla niego bardzo ważny, jest > jednak baaardzo drogi, ale leczy zęby bezstresowo.Braki w fachu nadrabia > wyposażeniem gabinetu... Hm. Co masz na mysli piszac o brakach w fachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sloneczny_raj Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:42 A co sądzicie o dentystce co przyjmuje yy..w tzw. małpim gaju?W ogóle jak ona się nazywa? Zapisałam się do niej, bo dotychczas chodziłam do Tomczakowej z Beskidzkiej i mam co do niej mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 19.07.07, 11:59 polecam Jureczko z ul.Sobieskiego! Drogo ale solidnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 09:47 jest jezszcze Harkawy koło Urzędu Skarbowego. polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
laurah Jan Wycisk 12.09.14, 10:30 Czy ktoś z Was (lub Waszych znajomych) był u niego z dzieckiem? Interesuje mnie, jakie ten lekarz ma podejście do kilkulatków. Odpowiedz Link Zgłoś
tgman Re: Jan Wycisk 13.09.14, 13:51 Z dzieciakiem do dentysty, to sugeruję Pana Hakubę, co z tego że nie ma umowy z NFZ,ważne co potrafi,jaki ma sprzęt i materiały,najpierw wizyta a potem opinia. Odpowiedz Link Zgłoś