Dodaj do ulubionych

Polećcie dobrego stomatologa

12.09.06, 14:47
Jak w temacie, z góry dzięki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:44
      polecam panią Jolantę Stasik, przyjmuje na Roździeńskiego. przemiła kompetentna osoba i naprawdę nic nie boli
      • Gość: 14.09.06 18-30 ;) Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 20:05
        Właśnie wróciłam od stomatologa dziś zrobiłam aż 5 zębów i mam jeszcze co do
        roboty, tak jak zawsze bałam się dentysty to dziś mogę przyznac z ręką na sercu
        że najlepsza w moim mieście jest Pani Jolanta Stasik Ul.Roździeńskiego 13
        (TEL.32 384 19 25). Naprawdę "bezbolesna" i przemiła kobitka !!! Pozdrawiam
    • Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 21:46
      stom1.republika.pl/
      • Gość: Wasz Bercik Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 22:51
        Faktycznie porządny gabinet stom. w TG
        • Gość: zadowolona Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:41
          Bercik nareszcie napisałeś coś normalnego, jestem pod wrażeniem!
    • Gość: joli Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 13.09.06, 16:37
      Doktor Wycisk jest profesjonalistą- nie spotkalam dotychczas stomatologa, ktory
      bylby tak dobry jak on...
      • Gość: Hyperrus Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.nitron.com.pl 14.09.06, 08:06
        Wycisk jest dobry i cenowo rozsądny
    • Gość: milka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 17:46
      W okolicach TG dr Latos :)
      • Gość: Wasz Bercik Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 01:14
        Naprawdę dobry gabinet jest na Powstańców Sl.
        Stomatolog nazywa się Okraska
        • Gość: theorie Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.adm.uj.edu.pl 23.11.06, 13:08
          Podpisuję się dwoma rękami. Pani Okraska jest najlepszym stomatologiem z jakim
          miałam doczynienia. Profesjonalna i bardzo miła
          • Gość: jolka.7 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:29
            Panie Jacku, dziękuję za poparcie. My mamy rację, inni muszą się do tego
            przekonać, np. pytając znajomych. Dziękuję i pozdrawiam.
    • agava78 Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.09.06, 12:05
      A czy ktoś może podzielić się ze mną opinią o dr Bienek (ul. Zamkowa) i dr Hoinkis (ul. Piłsudskiego przy obwodnicy).
      • Gość: TOSIA Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 00:19
        DR.HOINKIS--SUPER .NAPRAWDE DOBRZE LECZY.KOMPETENTNA I NA POZIOMIE.POLECAM
    • Gość: pułk Miodowicz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 15:20
      Zuzanna Burda przyjmuje naprzeciw mechanika na kase chorych a lepsze plomby na
      koszt włąsny tanio 50zł za plombe białą
      • anulagadula Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.09.06, 17:30
        Dr Torbus przy ul. Gruzelki 100, superowa, nawet szyldu nie ma bo kazdy chodzi
        do niej z polecenia a na brak pacjetow odkod pamietam czyli jakies 15 lat to nie
        narzeka
        • Gość: jacek Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.06, 14:51
          Jerzy Hakuba ,Slonecznikow 46/3, profesjonalista.
          • makowa.pani Re: Polećcie dobrego stomatologa 17.09.06, 17:16
            Jeżdżę do centrum stomatologii "Help" w Bytomiu. Polecam. Nie znęcają się :-)
          • Gość: VIP Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:58
            NAJGORSZY JEST HAKUBA...... BYŁAM RAZ I TO MI WYSTARCZY DZIĘKUJE !!!
            ON TO TYLKO POTRAFI ZEPSUĆ ZĘBY........ SADYSTA A NIE DENTYSTA !!!!!!!!!!!!
            • Gość: anetka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 22:12
              Witam a ja polecam dr Bienek ma rewelacyjne podejście do pacjenta i leczy
              superowo z kasy chorych właśnie zakończyłam u niej wizyty i jestem bardzo
              zadowolona:)
              • Gość: zz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.faser.com.pl 20.09.06, 08:30
                chciałbym widzieć zęby tego co polecił Hakuby ,chyba ,że to on sam siebie
                polecił.NIE POLECAM
                • Gość: MARCIN Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.hcm.com.pl 27.09.06, 16:41
                  A JA POLECAM RÓWNIEŻ DR WYCISKA. BEZBOLEŚNIE I NAPRAWDĘ SUPER))
                  • Gość: megi Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 02:56
                    wszyscy tylko nie dr Gajek, przyjmuje na Fazosie ale ta kobieta nie umi
                    znieczulać i prawie zawsze kto by nie poszedł to ma całą buzię do zrobienia bo
                    ona oczywiście przyjmuje prywatnie
            • Gość: ania Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:29
              a co powiecie o prywatnym dentyście który przyjmuje na piłsudskiego, w budynku
              gdzie mieści się solarium oraz komsetyczka?
          • sylwiax1234 Re: Polećcie dobrego stomatologa 25.09.14, 14:33
            Ja i moje zęby nie mogły trafić w lepsze ręce ! Już po pierwszej wizycie pozbyłem się panicznego strachu przed fotelem przy kolejnych wizytach. Dr Grzegorz Łęcki z Arsdent to profesjonalny lekarz miła obsługa. Klinika na światowym poziomie. Polecam wszystkim
        • Gość: polia Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 00:48
          nie polecam pani torbus. kiedys tam chodzilem, teraz wiem, ze ona sie zatrzymala
          w rozwoju jakies 15 lat temu i dalej bazuje na tym starym sprzecie i technice...
          za to help w bytomiu jest ok
    • Gość: olo Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 12.10.06, 19:04
      Napewno nie polecałbym Pani Stasik. Byłem chyba ze dwa razy u niej i nie mogę
      powiedzieć aby była kompetentna. A juz napewno nie jest miłą osobą.
      • Gość: evka Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 20:08
        też mam negatywnie wyrobione zdanie na jej temat. Nie polecam jej nikomu
      • Gość: kasia Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:36
        na pewno to musisz powtórzyć ortografię
    • Gość: ania Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:52
      Czy do pani Jolanty Stasik długo trzeba czekać na wizytę? Jeżeli się
      zarejestruje, to czy tego samego dnia zostane przyjęta? Czy jest ta pani droga?
      Ile bierze np. za wyrwanie zęba? I czy napewno jest dobra i bezbolesna?
      • kubik_pl Re: Polećcie dobrego stomatologa 14.11.06, 17:43
        najlepiej zadzwoń i się upewnij/umów, na pewno w ekstremalnych przypadkach
        przyjmie bez problemu, w końcu lekarze są od leczenia, a nie od wyciągania
        tylko kasy jak coniektórzy u nas.

a co do fachowości i 'obsługi' to najwyraźniej każdy pisze takie bzdury, ,bo
        boi się.... o swój gabinet :)
    • Gość: gosc Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.06, 15:32
      ja nie polecam pani STASIK chodzilam do niej ponad rok czasu i wiecznie cos
      bylo do zrobienia a cenowo droga za kanalowke zaplacilam 400zl. Zmienilam
      dentyste teraz chodze do Dr Hoinkis i jestem zadowolona ma tez podpisana umowe
      z NFZ i cenowo w przadku
      • jolka.7 Re: Polećcie dobrego stomatologa 17.11.06, 19:49
        Proszę państwa. Niektórzy to tu bzdury jakieś piszą, bo chyba nie mają co robić.
        Otóż, najlepszą dentystką moim zdaniem jest PANI KARINA OKRASKA ul. Powstańców.
        Może czasem długo się czeka na wizytę, ale to prawdziwa profesjonalistka. A co
        do Pani Bienek, to odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam. Kiedyś u niej
        byłam, bo miałam mały problem z dziąsłem. Otóż pani BIENEK, nie założyła nawet
        RĘKAWICZEK. Ochyda. Stwierdziła,że ona nie wie co to jest. I proszę państwa
        skasowała za wizytę 20zł. Ale za co? Za wizytę, bo nie miała podpisanego
        kontraktu z kasą. Jeszce słyszałam,że PAN HAKUBA z Osady Jana też jest dobry.
        Ktoś tu napisał, że to sadysta. Ten ktoś myli osoby. Chyba coś usłyszał ale nie
        wie o kogo chodziło. A na Osadzie rzeczywiście jest taki dentysta, który nie ma
        podobno nawet uprawnień dentystycznych, ale na pewno nie chodzi o Hakubę, bo
        leczy się u niego moja koleżanka.
        • Gość: jacek Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.06, 16:09
          Jeszce słyszałam,że PAN HAKUBA z Osady Jana też jest dobry.
          Ktoś tu napisał, że to sadysta. Ten ktoś myli osoby. Chyba coś usłyszał ale nie
          wie o kogo chodziło. A na Osadzie rzeczywiście jest taki dentysta, który nie ma
          podobno nawet uprawnień dentystycznych, ale na pewno nie chodzi o Hakubę, bo
          leczy się u niego moja koleżanka.

I dobrze slyszalas, to wspanialy dentysta, juz nie mowiac o wyposarzeniu
          gabinetu, takiego moze powstydzic sie nie jeden dentysta na Zachodzie.
          Lecze u niego zeby od lat, mimo 60 lat mam jeszcze swoje, o protezie bedac pod
          opieka P. Hakuby nie musze jeszcze "marzyc".
          Pozatym ma swietnie prowadzona kartoteke pacjeta, przez telefon mozna wszystko
          ustalic, przezylem to z oddalenia prawie 1200 km.Dentysta na Zachodzie usunac -
          pan Hakuba po telefonicznej konsultacji, poczekaj pan tydzien jak bedzie pan w
          Polsce to to zrobimy.
          olejek gozdzikowy przez tydzien, a potem ulga jaka ulga i zab do dzis sie
          trzyma.Dostal tylko koronke porcelanowa i tytanowy dibelek i trzyma juz 4 lata.
          Czy bolalo, leczenie kanalowe , sam bylem zaskoczony, oczywiscie pozytywnie.
    • Gość: sam Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:49
      A co biedaku, zrobiła ci się Szczerba?
    • Gość: pipi Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:36
      profesjonalny (10 letnia praktyka w RFN)gabinet dobrze wyposażony tani i nie
      trzeba czekać w poczekalni jak u Wyciska czy Janickiej polecam , korzystam od
      kilku lat z całą rodziną
      Henryk Wójcik TG ul. Halera 20 tel 032 285 31 79 można się umawiać telefonicznie
      • Gość: M z Opatowic Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 29.11.06, 22:03
        Ja również mogę polecić pana Henryka Wójcika. Leczy się u niego od paru lat
        cała moja rodzina (6 osób) i nikt nie ma do niego żadnych zastrzeżeń.
        Profesjonalista w każdym calu. Polecam z całego serca.

Henryk Wójcik - Tarnowskie Góry, ul. Halera 20, tel. 032 285 31 79
    • Gość: Smakosz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:12
      Jakies doswiadczenia z panem Jureczko z ul. Sobieskiego?
      • Gość: Janka754 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:22
        A ja zdecydowanie polecam Panią Jolę Stasik!!! Ci co piszą, że nie jest miła
        chyba jeszcze nie spotkali się z kimś niemiłym?! Leczy się u Niej wielu moich
        znajomych i rodzina. Wszyscy zadowoneni.
        • Gość: xxvll Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.core.lanet.net.pl 24.11.06, 06:48
          Ja polecam p. Paweła B -dekarza dobrze wyrywa zęby
          • Gość: bev1 Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 17:26
            Ja też polecam p. Hakubę z ul. Słoneczników, Osada Jana.Profesjonalista,
            miły , uprzejmy, ale dość drogi.Jedyny mankament to brak umowy z Kasą
            Chorych.
      • Gość: joli Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 29.11.06, 19:33
        P. Jureczko jest bardzo uprzejmy- klient jest dla niego bardzo ważny, jest
        jednak baaardzo drogi, ale leczy zęby bezstresowo.Braki w fachu nadrabia
        wyposażeniem gabinetu...
        • Gość: Smakosz Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:05
          > P. Jureczko jest bardzo uprzejmy- klient jest dla niego bardzo ważny, jest
          > jednak baaardzo drogi, ale leczy zęby bezstresowo.Braki w fachu nadrabia
          > wyposażeniem gabinetu...

Hm. Co masz na mysli piszac o brakach w fachu?
          • Gość: sloneczny_raj Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:42
            A co sądzicie o dentystce co przyjmuje yy..w tzw. małpim gaju?W ogóle jak ona
            się nazywa? Zapisałam się do niej, bo dotychczas chodziłam do Tomczakowej z
            Beskidzkiej i mam co do niej mieszane uczucia.
    • Gość: gość Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 19.07.07, 11:59
      polecam Jureczko z ul.Sobieskiego! Drogo ale solidnie!
    • Gość: gość Re: Polećcie dobrego stomatologa IP: *.strong-pc.com 26.07.07, 09:47
      jest jezszcze Harkawy koło Urzędu Skarbowego. polecam!
    • laurah Jan Wycisk 12.09.14, 10:30
      Czy ktoś z Was (lub Waszych znajomych) był u niego z dzieckiem?
      Interesuje mnie, jakie ten lekarz ma podejście do kilkulatków.
      • tgman Re: Jan Wycisk 13.09.14, 13:51
        Z dzieciakiem do dentysty, to sugeruję Pana Hakubę, co z tego że nie ma umowy z NFZ,ważne co potrafi,jaki ma sprzęt i materiały,najpierw wizyta a potem opinia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka