Gość: Forman IP: proxy 07.03.03, 16:33 Długo i ciężko, ale kolejny tysiąc zaliczony. Stali bywalcy witają "nowe twarze(klawiatury)" i proszą o myśli twórcze.Wiem po sobie ,że można dostać zadyszki a pionierów tego forum już praktycznie nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 07.03.03, 23:18 nie ma sie co dziwic, ze ludzie sie wykruszaja, w TG nie dzieje sie az tyle ciekawego, zreszta wiadomo - malo ludzi - malo postow, kolo sie zamyka Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 09.03.03, 12:37 Slychac slychac! :) Ole ole ole ole, nie damy sie, nie damy sie! L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: SIEDEM TYSIĘCY ! IP: *.tg.akk.net.pl 29.03.03, 23:02 Gość portalu: Forman napisał(a): > Długo i ciężko, ale kolejny tysiąc zaliczony. > Stali bywalcy witają "nowe twarze(klawiatury)" i proszą o myśli twórcze.Wiem > po sobie ,że można dostać zadyszki a pionierów tego forum już praktycznie > nie słychać mnie przy tym nie bylo.... ale kilka pierwszych jubileuszy przezylem. no ale znow jestem z Wami! JAZDA!! Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 18.05.03, 12:16 Ponad 2 miesiace a my jeszcze tluczemy kolejny tysiac! Ehhh... L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 19.05.03, 14:06 z ciekawosci zapytam, co tak ostatnio podnioslo frekwencje na tym forum? jakis znaczny teren sie okablowal czy daje zarobic tepsie?! ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 19.05.03, 14:31 za tak zapytam: kiedy ty zanotowalas wzrost intensywnosci wpisow na forum? L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 19.05.03, 17:10 wydaje mi sie, od kilku dni jest wiecej osob... ale moze to zludzenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 20.05.03, 08:18 No faktycznie jest kilkoro ludzi, ale zastraszajacy postep sie nie dokonal. L. Odpowiedz Link Zgłoś
evek Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 20.05.03, 08:58 lepsze to niz nic :O) moze dyskusja nabierze barw ;O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Niedługo osiem tysięcy ! IP: proxy / 192.168.3.* 20.05.03, 11:06 Mam już stałe łącze,ale z kolei czasu mało bo pracy dość dużo !Jak z bata strzeli, nie obejrzymy się będzie kolejny tysiąc.W weekendy nowi uczestnicy są b. aktywni. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Niedługo osiem tysięcy ! 20.05.03, 11:33 Hmmm... tgo.... eeee..... nowi w weekend? No tak... chcialem powiedziec... ze to ja mialem przez weekend kompa w sieci.... ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Niedługo osiem tysięcy ! 20.05.03, 20:56 wypada sie tylko cieszyc, ze pojawia sie "swieza krew", oby na stale Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Niedługo osiem tysięcy ! 21.05.03, 08:13 no ale "nieswieza krew" tez moglaby sie wzburzyc. przeciez mamy maj, a w maju podobno krew sie burzy... ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 02.09.03, 08:31 7 tys w pol roku? to daje ponad tysiac na miesiac tak se tylko licze L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 02.09.03, 09:21 ale dopiero w ostatnich miesiacech a zwlaszcza w sierpniu ilosc postow na dzien wyn. ok. 100 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: SIEDEM TYSIĘCY ! 02.09.03, 12:44 wzruszyłem sie..................... ma ktos husteczke?? Odpowiedz Link Zgłoś