Gość: kolega zklubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:24 Kto wie cokolwiek na temat SLD-owskiej przszłości pewnego posła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PO-lityk Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:40 Nie rób z sibie głupa pytku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: poseł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:59 a kto wie o pewnych sklonnosciach seksualnych pewnego PO-lityka?? jak cos wiesz to pisz, a nie rob zametu ludziom w glowach! w kurskiego sie bawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomek Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:06 Tomek! wyluzuj sie wzięło cię w koncu! Wiesz o czym mówię! Nie mam zamiaru wszystkiego wyjawniać. Wiesz, że się musimy spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 13:15 Pamiętam, lobbował na rzecz SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:15 O co tu chodzi ? Czy was po... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczek Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 17:05 O co tu chodzi, o co tu chodzi! Poseł się eSeLD-yzował. Był pimpusiem eSeLDziątkiem, takim malutkim świntuszkiem, ale potem jadł dużo marcheweczki, soczkiem popijał z POmarańczy i go odbariwło. To się nazywa teraz dorastanie w duchu sukcesu. Tak robią młode wilki, nie mylić z tym starym, chociaż metody podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaryna Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 07:13 A ja uwielbaim takich! są niezwykle zręczni i przebiegli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:06 Poseł spija chwały rosę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:36 "ja" jeśli bawisz się, to może nie korzystaj z nicku pod któym piszą inne osby:( irytujące to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:41 To może ty sobie nie korzystaj, albo weź coś na nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
adorka1 Re: poseł 24.11.06, 15:36 Czy to nie chodzi o tego, co założywszy i zareklamowawszy na tym forum swojego bloga pisze w nim trzyPOtrzy? Wyjątkowo obrzydliwy hipokryta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:37 Tak to jest ten, który walczy o fundusze na likwidację Zakładów Chemicznych, a pracuje w komisji do spraw młodzieży. Potem wystąpił na trybunie w "wiejskim cyrku", żeby kolesie go podziwiali i kilkunastu zaściankowców partyjnych. Jak go jeszcze trochę podenerwujemy, to się może zabierze do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_glogowski Re: poseł 25.11.06, 18:31 Nie miałem zamiaru pisać nic w tym wątku, bo do poziomu pewnych kretynizmów nie warto się zniżać. No i też nie za bardzo wiedziałem, czy to o mnie niby chodzi. Niemniej ze sporym zdumieniem stwierdziłem, że są osoby (które skądinąd uważam za inteligentne), dla których każda rzecz napisana nosi znamiona prawdopodobności. To było skądinąd ciekawe spostrzeżenie. Więc tych, którzy nie odróżniają śmiesznych wpisów dzieciaków, od chociaż prawdopodobnych wiadomości, informuję, że nie należałem nigdy do żadnej partii politycznej poza Platformą Obywatelską. I nie planuję do innej należeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktokolwiek Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:15 O o! Czyżby uderz w stół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:13 Może nie należałeś, ale z ulotkami latałeś. Może się tego wyprzesz? Kretynizm jest spowodwany nadczynnością tarczycy, więc nie wiem o co ci chłopcze chodzi? Co do partii, to z pewnością do innej nie będziesz należał, bo cię nie będą chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:49 SLD to partia przyszłości, bo w przyszłości niedalekiej upadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:23 dawno upadla teraz sie podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: poseł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:47 Słusznie i co więcej to najpoźniej za trzy lata znowu będzie rządzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś