Dodaj do ulubionych

PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST

IP: 195.136.60.* 28.11.01, 15:36
uff, trochę to trwało ale opłaciło się. Zadałem sobie trud wyśledzenia skąd to
nasz przyjaciel pisze o oto trochę faktów:
1. Człowiek ten pisze do nas z NIEMIEC. Jest więc naszym sąsiadem zza rzeki.
2. Prawdopodobne miejsce z którego pisze to Frankfurt, ale co do tego nie mam
100% pewności. Może używać sieci operatora mieszczącego się w tym mieście.
3. Sieć z całą pewnością jest własnością bądź jest administrowana przez BFG
Bank AG.Jestem w posiadaniu adresu tej instytucji oraz wszelkich telefonów i
emajli kontaktowych.

Co wy na to????
Obserwuj wątek
    • Gość: MoosE_TG Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 15:58
      W związku z tym odkryciem ... czy znacie może gościa który narobił mase szumu
      na irc'u .... mieszkał kiedyś u "nas" a teraz mieszka gdzieś w
      Niemczech ....... między innymi przejąkanał #tarnowskiegory ... i wogóle dużo
      ludziom wszedł za skórę ...... a zwie się Simoneus lub Robert Brol ......

Ale czy to on .... ?

Całkiem możliwe ......... jeśli tak to niech w tym roku na święta nie
      przyjeżdża ............

MoosE_TG
    • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:11
      Gość portalu: adaś napisał(a):

> uff, trochę to trwało ale opłaciło się. Zadałem sobie trud wyśledzenia skąd to
      > nasz przyjaciel pisze o oto trochę faktów:
      > 1. Człowiek ten pisze do nas z NIEMIEC. Jest więc naszym sąsiadem zza rzeki.
      > 2. Prawdopodobne miejsce z którego pisze to Frankfurt, ale co do tego nie mam
      > 100% pewności. Może używać sieci operatora mieszczącego się w tym mieście.
      > 3. Sieć z całą pewnością jest własnością bądź jest administrowana przez BFG
      > Bank AG.Jestem w posiadaniu adresu tej instytucji oraz wszelkich telefonów i
      > emajli kontaktowych.
      >
      > Co wy na to????

no to gratulacje!
      wiec co on moze wiedziec o tarnowskich gorach???
    • Gość: loggy Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: *.wbp.zabrze.pl 28.11.01, 16:50
      Jesli mozna... jak do tego doszedles?
      L.
      • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 193.243.189.* 29.11.01, 08:22
        czesc wom cepy!!!! az mi sie smioc chce jakie wy zescie sa gupie! adres i
        wszystko inne oczywiscie jest dobrze wykryte! hihihihihihihihihihi!!!!!!

bawcie sie dalej dobrze!
        adasiu, ja na twoim miejscu kupilbym sobie nowy programik do wykrywania adresu
        IP (mozna go sobie takze sciagnac z internetu), ale ten twoj ktory uzywasz wez
        sobie wsadz w dupe!!!!

widze ze naprawde mnie podziwiacie i ze was bardzo interesuje!!!! nie bede was
        wprowadzal w blad i zostane dalej na tym samym adresie, zebyscie nie mieli za
        duzo roboty, co dziennie inny adres odczytywac!!!!

dam wam cepy dobra rade, zamiast sobie tyle roboty na daremno robic, moze sie
        mnie zapytacie o to, czego chcecie wiedziec!

achaaaaaa, jezeli kogos to interesuje, to na swieta jestem zawsze w polsce,
        bo nigdy z niej na swieta nie wyjezdzam!!!!! nie lubie spedzac swiat gdzies za
        granica bez mojej ukochanej rodziny, a teraz juz wcale gdy mam tyle fanow w TG!

pozdrawiom wos ciecie!!!! fajnie zes cie mnie dzisiej na powitanie zabawili!!!!
      • Gość: adaś Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 195.136.60.* 29.11.01, 08:53
        Gość portalu: loggy napisał(a):

> Jesli mozna... jak do tego doszedles?
        > L.

powiem ci ale nie na forum. Co proponujesz?
        • Gość: ARTUR Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: *.swipnet.se 29.11.01, 08:58
          ALESCIE URZADZILI TEGO FRAJERA
          • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 193.243.189.* 29.11.01, 12:24
            Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> ALESCIE URZADZILI TEGO FRAJERA

ty cepie gupi! czym oni mnie urzadzili! wiesz co oni mi moga???? nic, po nie maja
            mojego dokladnego adresu IP, i na ile ich znam napewno go tez nie wykryja!!!
            przeciez tp wszystko ciemniaki z TG, a ty nalezysz do nich!!!! fajna zabawa z
            wami!!!!
          • Gość: adaś Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 195.136.60.* 29.11.01, 13:56
            witaj Artur, nie daj się zwieść:

inetnum 193.243.184.0 - 193.243.191.255
            Origin BFG-BANK-IPF-NET
            descr BfG Bank f. Gemeinwirtschaft
            country DE
            address German Network Operations
            address Lahnstrasse 34-40
            address D-60326 Frankfurt
            address Germany

• Gość: andy Re: ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 212.19.40.* 29.11.01, 16:29
              adas
              ales ty mondry a numer "Subnetmask" to jakijes ?
        • Gość: loggy Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: *.wbp.zabrze.pl 29.11.01, 09:41

> > Jesli mozna... jak do tego doszedles?
          > > L.
          >
          > powiem ci ale nie na forum. Co proponujesz?

napisz: loggy11@go2.pl
          L.
    • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! WIEM KIM JEST IP: 193.243.189.* 30.11.01, 08:23
      czesc wam cepy!
      mam dla was dobra propozycje!!! sprawdzcie, jezeli potraficie czy taki bank
      wogole istnieje! jestem pewien ze zrobicie duzo oczy, bo takiego banku wogole
      nie ma!!!! no ale coz..... milej zabawy wam zycze!!!!!
      • Gość: adaś Re: to proszę sprawdzić czy go nie ma! IP: 195.136.60.* 30.11.01, 10:14
        Gość portalu: piekny napisał(a):

> bo takiego banku wogole
        > nie ma!!!! no ale coz..... milej zabawy wam zycze!!!!!

zaproszenie do zabawy zawsze chętnie przyjmiemy, więc polecam następujące linki:

www.compuware.com/pressroom/customers/199901_euro.htm
        www.agv.de/politik/verbraucherrecht/polbfg_bank.htm
        www.tecchannel.de/hardware/65/6.html
        www.golem.de/0003/6597.html
        www.efqm.org/award/bfgbankform.pdf - a tu jest wszystko na temat tego Banku
        • Gość: loggy Re: to proszę sprawdzić czy go nie ma! IP: *.wbp.zabrze.pl 30.11.01, 11:54
          Ale sie za niego wzioles... no no no.
          Mnie by sie nie chcialo.

Twoja wiadomosc otrzymalem. Dzieki! Sprawdzilem co
          trzeba.
          Angielski oczywiscie umiem, zreszta inny tez... ale co
          tam.

Aha. Jak kiedys sie wezme i osiagne w temacie pieknego
          cos wiecej niz Ty oczywiscie dam Ci znac.

L.
        • Gość: piekny Re: to proszę sprawdzić czy go nie ma! IP: 193.243.189.* 30.11.01, 12:18

> Gość portalu: piekny napisał(a):
          >
          > > bo takiego banku wogole
          > > nie ma!!!! no ale coz..... milej zabawy wam zycze!!!!!
          >
          > zaproszenie do zabawy zawsze chętnie przyjmiemy, więc polecam następujące linki
          > :
          >
          > <a href="http://www.compuware.com/pressroom/customers/199901_euro.htm">www.comp
          > uware.com/pressroom/customers/199901_euro.htm</a>
          > <a href="http://www.agv.de/politik/verbraucherrecht/polbfg_bank.htm">www.agv.de
          > /politik/verbraucherrecht/polbfg_bank.htm</a>
          > <a href="http://www.tecchannel.de/hardware/65/6.html">www.tecchannel.de/hardwar
          > e/65/6.html</a>
          > www.golem.de/0003/6597.html
          > <a href="http://www.efqm.org/award/bfgbankform.pdf">www.efqm.org/award/bfgbankf
          > orm.pdf</a> - a tu jest wszystko na temat tego Banku

no i co tam jest na temat tego banku????? ze on juz od kwietnia tego roku nie
          istnieje! ciesze sie ale ze robicie co wam kaze! bardzo to mile!!!!! jezeli
          chcecie zadam wam znowu jakas zagadke! lubie bardzo dzieci i dlatego nie moglbym
          wam odmowic!!!!
          • Gość: adaś Re: to proszę sprawdzić czy go nie ma! IP: 195.136.60.* 30.11.01, 12:45

> > no i co tam jest na temat tego banku????? ze on juz od kwietnia tego roku nie
            > istnieje!

ha, czyli jednak. Wcześniej twierdził że w ogóle go nie ma, teraz zmienił zdanie
            że był, ale go zamknęli. Ciekawi mnie skąd on wie o jakimśtam banku z bundes,
            który był a teraz go nie ma, skoro mieszka sobie wygodnie w Polsce :). To ci
            dopiero łeb niekiepski! Takie horyzonty, zainteresowania światową gospodarką i
            ekonomią! Ja jednak myślę że "trop niemiecki" jest w tym przypadku jak
            najbardziej prawidłowy, chociażby ze względu na notoryczny brak polskich fontów w
            postach. Największy baran choćby podświadomie stara się pisać poprawnie, on po
            prostu nie może, bo ma "europejską klawiaturę" i "europejskiego wyndołsa" ;) A
            feee, kłamczuszku, nieładnie! Ciesz się że nie jesteś Pinokiem bo twój kłamliwy
            nosek rozbił by ci monitorek i co wtedy? Ani paszkwila napisać do hajmatu, a szef
            co by zrobił! Strach pomyśleć!
            • Gość: piekny Re: to proszę sprawdzić czy go nie ma! IP: 193.243.189.* 03.12.01, 08:18

>
              > > > no i co tam jest na temat tego banku????? ze on juz od kwietnia tego
              > roku nie
              > > istnieje!
              >
              > ha, czyli jednak. Wcześniej twierdził że w ogóle go nie ma, teraz zmienił zdan
              > ie
              > że był, ale go zamknęli. Ciekawi mnie skąd on wie o jakimśtam banku z bundes,
              > który był a teraz go nie ma, skoro mieszka sobie wygodnie w Polsce :). To ci
              > dopiero łeb niekiepski! Takie horyzonty, zainteresowania światową gospodarką i
              > ekonomią! Ja jednak myślę że "trop niemiecki" jest w tym przypadku jak
              > najbardziej prawidłowy, chociażby ze względu na notoryczny brak polskich fontów
              > w
              > postach. Największy baran choćby podświadomie stara się pisać poprawnie, on po
              > prostu nie może, bo ma "europejską klawiaturę" i "europejskiego wyndołsa" ;) A
              > feee, kłamczuszku, nieładnie! Ciesz się że nie jesteś Pinokiem bo twój kłamliwy
              >
              > nosek rozbił by ci monitorek i co wtedy? Ani paszkwila napisać do hajmatu, a sz
              > ef
              > co by zrobił! Strach pomyśleć!

co za szef??? o czym ty cepie piszesz! jestes fajnie kopnieta bestia, ale wiesz,
              za to cie chyba lubie!
              co do tego banku! jezeli od kwietnia nie istnieje, to wydaje mi sie ze go nie ma,
              albo jak ty cepie glupi to rozumiesz??? czy ty wogole cos kapujesz, alebo jestes
              tak ciemny jak zesrane majtki??? pozdrowienia, dla twojej calej popieprzonej
              rodzinki!!!! milego dnia debilu!!!!
    • Gość: dr scott PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:18
      • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 11:19
        zreszta zawsze nim byl...
        musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu nie widzialem!
        • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 30.11.01, 12:19
          Gość portalu: dr scott napisał(a):

> zreszta zawsze nim byl...
          > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu nie widzialem!

ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mailbys juz
          mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba zrobil
          gdybym cie spotkal ty cieciu?????
          • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 17:03

> Gość portalu: dr scott napisał(a):
            >
            > > zreszta zawsze nim byl...
            > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu nie widzial
            > em!
            >
            >
            >
            > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mailbys juz
            > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba zrobil
            > gdybym cie spotkal ty cieciu?????

masz racje - wystarczy na ciebie spojrzec i zawal serca murowany.
            niezle monstrum musi byc z ciebie.
          • Gość: PUNK Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.01, 22:28
            Witam .

Mam pytanie do Pieknego ???

Czy ty może chodzisz na siłownie .... ?

Muszę wiedzieć czego się spodziewać jak przyjedziesz ......

Pozdrawiam.
          • Gość: BatMiK Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 02:22

>
            > > zreszta zawsze nim byl...
            > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu nie widzial
            > em!
            >
            >
            >
            > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mailbys juz
            > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba zrobil
            > gdybym cie spotkal ty cieciu?????

Ja sie nie domyslam... co bys zrobil? Pewnie przyjechal i jakbys mial sie spotkac
            to spytalbys sie najpierw mamusi o pozwolenie czy mozesz z domu wyjsc...
            Na tym forum juz cie tak zgnoili ze sam nie wiesz co pisac. Wspolczucia i
            kondolencje dla rodzinki... :)
            • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 03.12.01, 08:20
              Gość portalu: BatMiK napisał(a):

>
              > > Gość portalu: dr scott napisał(a):
              > >
              > > > zreszta zawsze nim byl...
              > > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu nie wi
              > dzial
              > > em!
              > >
              > >
              > >
              > > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mailbys
              > juz
              > > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba zrob
              > il
              > > gdybym cie spotkal ty cieciu?????
              >
              > Ja sie nie domyslam... co bys zrobil? Pewnie przyjechal i jakbys mial sie spotk
              > ac
              > to spytalbys sie najpierw mamusi o pozwolenie czy mozesz z domu wyjsc...
              > Na tym forum juz cie tak zgnoili ze sam nie wiesz co pisac. Wspolczucia i
              > kondolencje dla rodzinki... :)

wiecz ciucmoku! nie oczekiwalem zadnej innej odpowiedzi, bo jak jakis cep z TG
              moglby myslec, wiec rozumie ze nie mozesz sie domyslec! no ale coz..... jestes i
              zostaniesz dla mnie ciemniakiem z TG, tak jak wszyscy inni debile!!!!
              • Gość: BatMiK Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 18:37

> Gość portalu: BatMiK napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: piekny napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: dr scott napisał(a):
                > > >
                > > > > zreszta zawsze nim byl...
                > > > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu n
                > ie wi
                > > dzial
                > > > em!
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mai
                > lbys
                > > juz
                > > > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba
                > zrob
                > > il
                > > > gdybym cie spotkal ty cieciu?????
                > >
                > > Ja sie nie domyslam... co bys zrobil? Pewnie przyjechal i jakbys mial sie
                > spotk
                > > ac
                > > to spytalbys sie najpierw mamusi o pozwolenie czy mozesz z domu wyjsc...
                > > Na tym forum juz cie tak zgnoili ze sam nie wiesz co pisac. Wspolczucia i
                > > kondolencje dla rodzinki... :)
                >
                >
                > wiecz ciucmoku! nie oczekiwalem zadnej innej odpowiedzi, bo jak jakis cep z TG
                > moglby myslec, wiec rozumie ze nie mozesz sie domyslec! no ale coz..... jestes
                > i
                > zostaniesz dla mnie ciemniakiem z TG, tak jak wszyscy inni debile!!!!

Spodziewalem sie innej odpowiedzi ale skoro taka ujrzalem to juz wiem kim
                jestes... Robisz z siebie jeszcze wiekszego blazna niz w rzeczywistosci jestes.
                Rzycze milych swiat w Polsce bo napewno bedziesz je mial ciekawe... Buahahahahaha
                • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 00:35
                  Gość portalu: BatMiK napisał(a):

>
                  > Spodziewalem sie innej odpowiedzi ale skoro taka ujrzalem to juz wiem kim
                  > jestes... Robisz z siebie jeszcze wiekszego blazna niz w rzeczywistosci jestes.
                  >
                  > Rzycze milych swiat w Polsce bo napewno bedziesz je mial ciekawe... Buahahahaha
                  > ha

zaraz sie pikny doczepi do twojej pisowni. i znow zaszpanuje jaki to z niego
                  biegly polonista. nawet w tej wielkiej miedzykontynentalnej firmie nie zatracil
                  wiedzy o ortografii.
              • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 00:33

> Gość portalu: BatMiK napisał(a):
                >
                > >
                > > >
                > > > > zreszta zawsze nim byl...
                > > > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w życiu n
                > ie wi
                > > dzial
                > > > em!
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial nie mai
                > lbys
                > > juz
                > > > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z toba
                > zrob
                > > il
                > > > gdybym cie spotkal ty cieciu?????
                > >
                > > Ja sie nie domyslam... co bys zrobil? Pewnie przyjechal i jakbys mial sie
                > spotk
                > > ac
                > > to spytalbys sie najpierw mamusi o pozwolenie czy mozesz z domu wyjsc...
                > > Na tym forum juz cie tak zgnoili ze sam nie wiesz co pisac. Wspolczucia i
                > > kondolencje dla rodzinki... :)
                >
                >
                > wiecz ciucmoku! nie oczekiwalem zadnej innej odpowiedzi, bo jak jakis cep z TG
                > moglby myslec, wiec rozumie ze nie mozesz sie domyslec! no ale coz..... jestes
                > i
                > zostaniesz dla mnie ciemniakiem z TG, tak jak wszyscy inni debile!!!!

qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulokowi chodzi?
                chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 04.12.01, 07:44

>
                  > > Gość portalu: BatMiK napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: piekny napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Gość portalu: dr scott napisał(a):
                  > > > >
                  > > > > > zreszta zawsze nim byl...
                  > > > > > musze wam powiedziec, ze takiego cymbała jak piekny to w ży
                  > ciu n
                  > > ie wi
                  > > > dzial
                  > > > > em!
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > ja moge twoja wypowiedz tylko poprzec, bo gdybys mnie widzial ni
                  > e mai
                  > > lbys
                  > > > juz
                  > > > > mozliwosci tutaj cokolwiek napisac! domyslasz sie chyba co bym z
                  > toba
                  > > zrob
                  > > > il
                  > > > > gdybym cie spotkal ty cieciu?????
                  > > >
                  > > > Ja sie nie domyslam... co bys zrobil? Pewnie przyjechal i jakbys mial
                  > sie
                  > > spotk
                  > > > ac
                  > > > to spytalbys sie najpierw mamusi o pozwolenie czy mozesz z domu wyjsc
                  > ...
                  > > > Na tym forum juz cie tak zgnoili ze sam nie wiesz co pisac. Wspolczuc
                  > ia i
                  > > > kondolencje dla rodzinki... :)
                  > >
                  > >
                  > > wiecz ciucmoku! nie oczekiwalem zadnej innej odpowiedzi, bo jak jakis cep
                  > z TG
                  > > moglby myslec, wiec rozumie ze nie mozesz sie domyslec! no ale coz..... je
                  > stes
                  > > i
                  > > zostaniesz dla mnie ciemniakiem z TG, tak jak wszyscy inni debile!!!!
                  >
                  > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulokowi chodzi?
                  > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...

no nareszcie sie przyznales!!!!
                  • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.01, 13:32

> >
                    > > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulokowi chodzi?
                    > > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                    >
                    >
                    > no nareszcie sie przyznales!!!!

bucu jeden moze wytlumaczysz co wczesniej napisales? bo ja nie qmam i pewnie
                    reszta ciemniakow z TG tez...
                    • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 04.12.01, 14:20

>
                      > > >
                      > > > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulokowi chodzi
                      > ?
                      > > > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                      > >
                      > >
                      > > no nareszcie sie przyznales!!!!
                      >
                      > bucu jeden moze wytlumaczysz co wczesniej napisales? bo ja nie qmam i pewnie
                      > reszta ciemniakow z TG tez...

no to proponuje wam zapisac sie do podstawowki! moze za pare lat zaczniecie
                      rozumiec SUPER-Inteligentnych ludzi, takich jak ja!!!!
                      • Gość: dr scott Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 22:42

>
                        > >
                        > > > >
                        > > > > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulokowi c
                        > hodzi
                        > > ?
                        > > > > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                        > > >
                        > > >
                        > > > no nareszcie sie przyznales!!!!
                        > >
                        > > bucu jeden moze wytlumaczysz co wczesniej napisales? bo ja nie qmam i pewn
                        > ie
                        > > reszta ciemniakow z TG tez...
                        >
                        >
                        >
                        >
                        > no to proponuje wam zapisac sie do podstawowki! moze za pare lat zaczniecie
                        > rozumiec SUPER-Inteligentnych ludzi, takich jak ja!!!!

ja sie nie zapisze, bo nie bede rozumial reszty swiata!
                        • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 06.12.01, 08:09

>
                          > > Gość portalu: dr scott napisał(a):
                          > >
                          > > >
                          > > > > >
                          > > > > > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu paciulok
                          > owi c
                          > > hodzi
                          > > > ?
                          > > > > > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                          > > > >
                          > > > >
                          > > > > no nareszcie sie przyznales!!!!
                          > > >
                          > > > bucu jeden moze wytlumaczysz co wczesniej napisales? bo ja nie qmam i
                          > pewn
                          > > ie
                          > > > reszta ciemniakow z TG tez...
                          > >
                          > >
                          > >
                          > >
                          > > no to proponuje wam zapisac sie do podstawowki! moze za pare lat zacznieci
                          > e
                          > > rozumiec SUPER-Inteligentnych ludzi, takich jak ja!!!!
                          >
                          > ja sie nie zapisze, bo nie bede rozumial reszty swiata!

no to ciemniaku moze hilfka ci pomoze, albo z niej cie tysz wywalili bo zes bol
                          za "madry"???????
                          • Gość: car Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 13:01

>
                            > >

Sumowójąc wypowiedzi wszystkich mogę w pełni potwierdzić słowa, że nie ma
                            większego debola na świecie niż "piekny", który jakby się nie nazywal i pod kogo
                            się podszyl zawsze będzie debilem.
                            > > >
                            > > > >
                            > > > > > >
                            > > > > > > qrwa nie kumam. niech mnie ktos oswieci! o co temu pac
                            > iulok
                            > > owi c
                            > > > hodzi
                            > > > > ?
                            > > > > > > chyba rzeczywiscie jestem ciemniakiem z TG...
                            > > > > >
                            > > > > >
                            > > > > > no nareszcie sie przyznales!!!!
                            > > > >
                            > > > > bucu jeden moze wytlumaczysz co wczesniej napisales? bo ja nie q
                            > mam i
                            > > pewn
                            > > > ie
                            > > > > reszta ciemniakow z TG tez...
                            > > >
                            > > >
                            > > >
                            > > >
                            > > > no to proponuje wam zapisac sie do podstawowki! moze za pare lat zacz
                            > nieci
                            > > e
                            > > > rozumiec SUPER-Inteligentnych ludzi, takich jak ja!!!!
                            > >
                            > > ja sie nie zapisze, bo nie bede rozumial reszty swiata!
                            >
                            >
                            >
                            > no to ciemniaku moze hilfka ci pomoze, albo z niej cie tysz wywalili bo zes bol
                            >
                            > za "madry"???????

• Gość: cobra4 Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.studiom.pl 11.12.01, 21:47
                              qrwa ty ciulu ty... sie szmaciazu zajmij lepiej pilnowaniem mery a nie ircem
                              bo ona sie pooszcza z wszystkimi ciemniakami z TG! se ja qrwa uwiarz bo jak te
                              jej dupsko wyrrzniete zobaczylem to normalnie bez gasnicy niebylo co podchodzic!
                              • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 12.12.01, 08:08
                                Gość portalu: cobra4 napisał(a):

> qrwa ty ciulu ty... sie szmaciazu zajmij lepiej pilnowaniem mery a nie ircem
                                > bo ona sie pooszcza z wszystkimi ciemniakami z TG! se ja qrwa uwiarz bo jak te
                                > jej dupsko wyrrzniete zobaczylem to normalnie bez gasnicy niebylo co podchodzic
                                > !

te, co jest z toba? na jaki temat ty sam piszesz??? jo cie ciemniaku nie za
                                bardzo rozumia? no ja nie ma dziwne, bo jo na szczescie nie pochodza z tej wioski
                                TG! ale jak widza, wy wszyscy mocie cos nie tak!!!
                                • Gość: cobra4 Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 21:32
                                  cos nietak? to lepiej do lustra spoojrz...
                                  albo mery obejrz wtedy bedziesz wiedzial kto tu ma cos nietak...
                                  • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 13.12.01, 08:12
                                    sorry ale nie mam tyle czasu zeby moj przepiekny wyglada calymi dniami
                                    podziwiac przed lustrem. wiem ze u ciebie to troche innaczej wyglada, bo ty nie
                                    masz co powidziwiac oprocz twojego zakazanego gorolskiego ryja! ale pretensje
                                    mozesz miec tylko do twoich starych a nie do uczestnikow tego forum, zes jest
                                    taki zadny! wewz i strzel se w leb to zrobisz chociaz raz cos dla ludzi ktorzy
                                    musza cie trawic ty cepie!
                                    • Gość: Punk Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 21:46
                                      Może nie będę się już powtarzał .........
                                    • Gość: igor Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: *.wroc.gazeta.pl 14.12.01, 20:34
                                      Piekny!

To, ze jestes, delikatnie rzecz ujmując, debilem, nie oznacza, że powinieneś do
                                      demostrować całemu światu. Więc, jeżeli możesz, przenieś się na niemieckie
                                      forum. A - zapomniałem - ty nie znasz niemieckiego i dlatego mówisz swoją
                                      głupotę przelewać na polskim forum... Jakież to przykre...

W każdym bądź razie - weź przyjacielu odejdź.

Komputer jak i internet zostały stworzone z myślą o ludziach, którzy prezentują
                                      sobą przynajmniej elementarny poziom kultury. Niestety, takie łajdaki jak ty
                                      również mają do niego dostęp...

Rozumiem Twoją frustrację. W Niemczech jesteś nikim. Zasuwasz za marne
                                      pieniądze, szef-Niemiec kopie Cię na każdym kroku w tyłek. Robisz to, czego nie
                                      chce robić żaden Niemiec. Faktycznie, to może być frustrujące. Wydaje Ci się,
                                      że teraz będziesz nas wszystkich pouczał, bo jesteś z Niemiec ? Przyjacielu - w
                                      Polsce też jesteś nikim. Jesteś zerem. Skończyłeś choć podstawówkę ? Wiem, to
                                      smutne przyznać się, że jesteś analfabetą.

Przyjacielu - ocknij się. Możesz mnie teraz zwyzywać o najgorszych. Oleję Cię.
                                      Bo wychodzę z założenia, że śmieci (a takim niewątpliwie - co widać po Twoim
                                      zachowaniu - jesteś) należy olewać i trzymać z daleka. I myślę, że jeszcze
                                      chwila, a każdy Cię oleje. Przyzwyczaimy się do zadymiarza pięknego. I nawet
                                      się nie będziemy do Ciebie odzywać. Zostaniesz SAM.

Trzymaj się, farbowany lisie, Polaku z dalekich Niemiec. Niemców bardzo
                                      szanuję, Ciebie - nie.

• Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 17.12.01, 13:06
                                        Gość portalu: igor napisał(a):

> Piekny!
                                        >
                                        > To, ze jestes, delikatnie rzecz ujmując, debilem, nie oznacza, że powinieneś do
                                        >
                                        > demostrować całemu światu. Więc, jeżeli możesz, przenieś się na niemieckie
                                        > forum. A - zapomniałem - ty nie znasz niemieckiego i dlatego mówisz swoją
                                        > głupotę przelewać na polskim forum... Jakież to przykre...
                                        >
                                        > W każdym bądź razie - weź przyjacielu odejdź.
                                        >
                                        > Komputer jak i internet zostały stworzone z myślą o ludziach, którzy prezentują
                                        >
                                        > sobą przynajmniej elementarny poziom kultury. Niestety, takie łajdaki jak ty
                                        > również mają do niego dostęp...
                                        >
                                        > Rozumiem Twoją frustrację. W Niemczech jesteś nikim. Zasuwasz za marne
                                        > pieniądze, szef-Niemiec kopie Cię na każdym kroku w tyłek. Robisz to, czego nie
                                        >
                                        > chce robić żaden Niemiec. Faktycznie, to może być frustrujące. Wydaje Ci się,
                                        > że teraz będziesz nas wszystkich pouczał, bo jesteś z Niemiec ? Przyjacielu - w
                                        >
                                        > Polsce też jesteś nikim. Jesteś zerem. Skończyłeś choć podstawówkę ? Wiem, to
                                        > smutne przyznać się, że jesteś analfabetą.
                                        >
                                        > Przyjacielu - ocknij się. Możesz mnie teraz zwyzywać o najgorszych. Oleję Cię.
                                        > Bo wychodzę z założenia, że śmieci (a takim niewątpliwie - co widać po Twoim
                                        > zachowaniu - jesteś) należy olewać i trzymać z daleka. I myślę, że jeszcze
                                        > chwila, a każdy Cię oleje. Przyzwyczaimy się do zadymiarza pięknego. I nawet
                                        > się nie będziemy do Ciebie odzywać. Zostaniesz SAM.
                                        >
                                        > Trzymaj się, farbowany lisie, Polaku z dalekich Niemiec. Niemców bardzo
                                        > szanuję, Ciebie - nie.
                                        >
                                        >

powiem jedno! nie bede sie przed takim czyms jak toba tlumaczyl! ty nie masz i
                                        tak najmniejszej szansy mi dorownac a poza tym nie mam ochoty z czyms takim jak
                                        toba dyskutowac! wydaje mi sie tylko ze mi zazdroscisz! pozdrawiam!!
                      • Gość: ober Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.194.145.* 17.12.01, 08:01
                        hübscher nur wer i tarnowitz geboren ist (wie ich) kann inteligent sein :-p
                        • Gość: piekny Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.243.189.* 17.12.01, 13:06
                          Gość portalu: ober napisał(a):

> hübscher nur wer i tarnowitz geboren ist (wie ich) kann inteligent sein :-p

das sieht man...... hihi
              • Gość: ober Re: PIEKNY NIE JEST JUZ ANONIMOWY! JEST DEBILEM! IP: 193.194.145.* 17.12.01, 07:58
                hübscher lass die tarnowitz meine liebste geburtstadt in ruhe....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka