Dodaj do ulubionych

Tommy Hilfiger

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:15
Hey. Miałam tu pewien wątek o pewnym chłopaku. Pisała ze mną Barbica. Wiesz
czemu go usunięto?? Co złego napisałam??
Obserwuj wątek
    • Gość: seksi Re: Tommy Hilfiger IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.07, 06:58
      przeczytaj sobie regulamin forum, chcecie sobie pisać nawzajem, to róbcie to
      prywatnie, a poza tym...
      • reservoir_dog Re: Tommy Hilfiger 18.04.07, 12:05
        No niestety administrator "allmighty" jest i basta...co się nie spodoba wyrzuci
        a co ładne zostanie. Dodam tylko tyle że jestem absolutnie przeciwko takiej
        cenzurze.
    • kasicaaa Re: Tommy Hilfiger 18.04.07, 13:08
      odpowiedzi na pytanie o przyczyny usunięcia postu lub wątku wysyłam autorowi na
      maila:
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
      jeśli ktoś się nie loguje, pozbawia mnie tej możliwości
      pozdrawiam
    • Gość: barbica Re: Tommy Hilfiger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:05
      napisalam ci juz to co wiem o tym chlopaku,nie wiem czemu to zostalo
      zlikwidowane,teraz musisz dzialac sama,pozdrawiam
    • Gość: TH Re: Tommy Hilfiger IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:47
      zobacz jak to się robi • PARK WODNY - program klubowy (6) Gość: tomek
      cenzor śpi, ale trzeba o to PROSIĆ.
      nie wiesz, że forumowicze bywają równi i równiejsi?
      • kasicaaa Re: Tommy Hilfiger 18.04.07, 16:26
        dobra, zrobię wyjątek i wyjaśnię: wątek zniknął przede wszystkim ze względu na
        podane w nim zbyt już szczegółowe informacje o "poszukiwanym" - i tak stanie się
        ze wszystkimi wątkami w których bywalcy forum będą obrabiać d... bliźnim
        • Gość: ktos Re: Tommy Hilfiger IP: 83.12.218.* 18.04.07, 17:13
          w tym wątku nikt nikomu nie obrabial d.. .Laska poszukiwala chlopak, ktory jej
          sie spodobał. Zauwazylam ze zaniedlugo juz o niczym nie bedzie tu mozna
          pisac.Pozdrawiam wszystkich na forum
          • Gość: Tommy Hilfiger Re: Tommy Hilfiger IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:35
            Na forum Częstochowa jest wątek o nieuczciwych pracodawcach, i tam ludzie
            wpisują nazwy nieuczciwych firm, bez problemu. Czy to jest w porządku?? To też
            może być nie prawdą. Ktoś komuś za skórę zalazł i ten drugi się odwdzięcza. W
            porządku, już wiem co chciałam wiedzieć, już kończę ten temat. W przyszłości nie
            będę zakładała takich wątków. Dziękuję Barbicy na informacje, bardzo mi pomogłaś.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka