loggy_ 11.06.03, 15:27 Jak to jest Waszym zdaniem? - Premier powinien pozostac czy odejsc? - Jesli odejdzie to co: przedterminowe wybory czy nowy premier z LSD? - czy Miller ma haka na Kwacha, ze ten drugi go nie chce wywalic? L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: Premier powinien odejsc? IP: proxy / 192.168.3.* 12.06.03, 07:44 Powtarzam to po raz kolejny.Człowiek mający odrobinę honoru i ambicji podałby się do dymisji. A jeżeli chodzi o prezydenta to widać wyrażnie że "ręka rękę myje" i cięzko jest premiera ruszyć(może wszyscy umoczeni są w sprawie Rywina). Nie jestem zwolennikiem SLD,ale sami jej zwolennicy mają dość Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Premier powinien odejsc? 12.06.03, 08:21 Gość portalu: Forman napisał(a): > Powtarzam to po raz kolejny.Człowiek mający odrobinę honoru i ambicji podałby > się do dymisji. Czyzby Kolodko mial honor? Bo ambicji mu nie odmawiam ;) > A jeżeli chodzi o prezydenta to widać wyrażnie że "ręka rękę myje" i cięzko > jest premiera ruszyć(może wszyscy umoczeni są w sprawie Rywina). > Nie jestem zwolennikiem SLD,ale sami jej zwolennicy mają dość Millera. Mam nadzieje ze pamietacie slowa ze mezczyzne poznaje po tym jak konczy. Tu mamy do czynienia z totalna impotencja.. L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Premier pozostanie IP: proxy / 192.168.3.* 13.06.03, 23:00 No i po głosowaniu w Sejmie--nie ma co,nie chce mi się już tego dziś komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Premier pozostanie 14.06.03, 19:30 tow. premiera uratowalo kilku bylych i obecnych (p)oslow z samoobrony ale co w zamian ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Premier pozostanie 16.06.03, 08:36 Miller to spec od survivalu jak to stwierdzil pewien posel PO ktorego nie szanuje wiec nie bede mu tu robil reklamy. Ale faktem jest, ze racje ma. Miller postraszyl paru bucow z Samoobrony dajac im szanse na przedluzenie kadencji i dalsze trwanie przy korycie. Czy Miller cokolwiek zdziala pozytywnego? Czy przygotuje PL do wejscia do UE? NIE SADZE! Mam tylko nadzieje ze osadzi go pozniej nie tylko historia ale i spoleczenstwo. I ze bedzie to krwawy sad... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Premier powinien odejsc? IP: proxy / 192.168.3.* 16.06.03, 08:39 No to Samoobrona pokazała na co ją stać ! Ciekaw jestem czy frakcja SLD z Sierakowską głosowała w ogóle czy zwarła szeregi głosując "ZA" całym murem za Millerem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Premier powinien odejsc? IP: *.tg.akk.net.pl 21.06.03, 10:16 loggy_ napisał: > Jak to jest Waszym zdaniem? > - Premier powinien pozostac czy odejsc? > - Jesli odejdzie to co: przedterminowe wybory czy nowy > premier z LSD? > - czy Miller ma haka na Kwacha, ze ten drugi go nie chce > wywalic? > > L. jedno jest pewne - ten bandzior musi zniknac z polityki raz na zawsze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Premier powinien odejsc? IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 14:57 Tak żeby się nigdy nie pozbierał.Cimoszki,Oleksy byli premierami i tak piastują wysokie stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 02.08.03, 18:06 loggy_ napisał: > Jak to jest Waszym zdaniem? > - Premier powinien pozostac czy odejsc? > - Jesli odejdzie to co: przedterminowe wybory czy nowy > premier z LSD? > - czy Miller ma haka na Kwacha, ze ten drugi go nie chce > wywalic? > > L. wszystkie tam sa zlodzieje jeden z drugim!!!!! ZEBY POSEL SIEDZIAL WE WIEZIENIU!!!! I CI SIE JESZCZE ZASTANAWIAJA CZY MU ODEBRAC MANDAT DO GLOSOWANIA!!!! BANDA DEBILI!!!!! ZEBY PRZESTEPCA MOGL DECYDOWAC O LOSIE PANSTWA!?!?!?!? DECUDOWAC O USTAWACH!!!??? NOSZ LUDZIE!?!?!?! BANDA ZLODZIEJI DEBILI I JAK ICH TAM JESZCZE NAZWAC!!!! AZ SLOW BRAKUJE!!!! KOMUCHY PIER.....DZIELONE!! A NAJ LEPIEJ TO BY ZROBILI JAKBY NAM ODDALI NASZ SLASK I NIECH SE ZADZA I OKRADAJA SIEBIE!!!! PRZECIEZ NASZ SYSTEM KASY CHORYCH BYL JEDNYM Z NAJ LEPSZYCH W EUROPIE!!!I CZEGO GO ZLIKWIDOWALI?? CO?? SMIERDZACE POLACZKI!! SWINSKIE RYJE NIE MYTE..... SZKODA SLOW.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: Premier powinien odejsc? IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.03, 18:15 miller to przestepca. odejsc to malo powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 02.08.03, 22:30 Gość portalu: dr scott napisał(a): > miller to przestepca. odejsc to malo powiedziane. mafiozo!! powinni go trzymac w alcatras!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 02.08.03, 22:31 drcarlos napisał: > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > miller to przestepca. odejsc to malo powiedziane. > > mafiozo!! powinni go trzymac w alcatras!! razem z ta sala jego banda czerwonych komuchow Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 02.08.03, 22:47 moze se i nawet nie odłazic byleby slask zostawil w spokoju i wypuscil go ze swysch szponow! zerwal wszystkie wiezi korupcyjne albo se je przeniosl do siebie do swojego zawszonego kraju......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Premier powinien odejsc? IP: proxy / 192.168.3.* 25.08.03, 08:09 fakty.interia.pl/news?inf=420024 Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Premier powinien odejsc? IP: proxy / 192.168.3.* 25.08.03, 08:14 Trochę więcej do powyższego . www.superexpress.pl/Iso/dzisiaj/reportaz/teksty/reportaz_1.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Premier powinien odejsc? 25.08.03, 18:01 bez watpienia powinien odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 25.08.03, 21:24 kazdy tak mowi wiec powinien! ino kiedy?? i tak juz kasy nagrabil tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Premier powinien odejsc? 21.10.03, 22:14 Zabrać wszystkick "prydupników" i nie pokazywac się już ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Premier odejdzie 26.03.04, 23:00 Zapowiedział to,ale jeszcze miesiączek chce być przy żłóbie ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Premier odejdzie 26.03.04, 23:03 forman5 napisał: > Zapowiedział to,ale jeszcze miesiączek chce być przy żłóbie ! bo jak to ladnie bedzie brzmiec: Polska weszla do uni za rządów Leszka Killera Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Premier powinien odejsc? 02.04.04, 07:54 Dziennikarz zraca uwagę na to co ja--każdy miesiąc przy korycie to niezła pensyjka. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5105755&ticket=4510689056071905%2BuhcTCHxAY84u9sx%2BwRYvwCHxnvQEXJ6rsZUkMhb%2BEQ2Bhol63yv50b6OdqgpV21MgB% 2F6d5M2sNy%2B8bHxKBep0vFUa9xOTSRs8nSs8Klc4Bf6hiCYi1Sj1GlJdB%2BpjlU Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Premier powinien odejsc? 02.04.04, 07:56 Tak. Miesiąc to pensyjka. Więc jeszcze trochę. Puścimy koryto, naprawdę ale za miesiąc! L. PS. fajny wątek wygrzebałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Premier powinien odejsc? 15.04.04, 23:23 Przypadkiem oglądałem dziś wieczorem w TVP1 pana premiera,czym prędzej niech odchodzi.Nie mozna było tych bredni słuchać,a pytania dziennikarzy były dosyć rzeczowe. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Premier powinien odejsc? 16.04.04, 16:51 forman5 napisał: > Przypadkiem oglądałem dziś wieczorem w TVP1 pana premiera,czym prędzej niech > odchodzi.Nie mozna było tych bredni słuchać,a pytania dziennikarzy były dosyć > rzeczowe. chce zostac niby to do konca wprowadzic polske do unii, ale tak na prawde to jeszcze nie zalatwil interesow na boku z orlenem... trzyma sie "fury z sianem" ręcami i zyrami..... chce sie nachapać poki jeszcze moze..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Premier powinien odejsc? 23.04.04, 08:24 Nie sądziłem że Miller będzie do końca tak perfidny. A mówił przed wyborami o "tańszym państwie". fakty.interia.pl/wiadomosci/news?inf=494782 "To już jest koniec,trzeba już iść"-(Elektryczne Gitary)---nie sądzę by ten pan już z powodzeniem powrócił po latach na scenę polityczną w Polsce.A może by tak do struktur europejskich ? Tam też nieżle płacą ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Premier powinien odejsc? 23.04.04, 22:14 Nieszczęścia poruszają się parami. 1. maja - wejdziemy do UE. 2. maja - odejdzie Miller. L. Odpowiedz Link Zgłoś