Gość: buh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:44 Co myślicie o nowej knajpce -CHILE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Knajpka chile IP: *.domainunused.net 11.09.07, 10:22 a gdzie powstala bo nic nieslyszlaem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:34 Tam gdzie kiedys były arkady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_raj1 Re: Knajpka chile 11.09.07, 13:43 otwarcie chyba 17 września jest...gdzieś tak było napisane na jakimś plakacie...czy coś...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:58 > Tam gdzie kiedys były arkady!!! A gdzie kiedys byly arkady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:22 Arkady kiedyś były tam, gdzie kiedyś był sklep muzyczny (albo obok) ;) czyli w przesmyku miedzy rynkiem a Ratuszową, czyli tą ulicą na której jest Camelot :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monczak Re: Knajpka chile IP: 83.1.72.* 20.10.07, 16:15 a czy ktoś wie, czy ta knajpka ma juz jakąś strone internetową ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Knajpka chile IP: 83.1.71.* 11.09.07, 14:25 hmmm, ciekawe w jakim bedzie klimacie:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:58 Otwarcie było w zeszłą sobote!!! Już jest otwarte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malolat Re: Knajpka chile IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.07, 17:36 byl tam juz ktos??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Knajpka chile IP: 83.1.71.* 11.09.07, 23:26 bylam, wlasnie wrocilam wystroj..no no...pokusilabym sie o stwierdzenie: rewelacja bardzo mi sie spodobal ale klimat sie raczej nie zmienil, bedzie to taki disco club jak wczesniej tzw'arkady' no i towarzystwo raczej 17letnie, przynajmniej dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bala Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:42 a co do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bala Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:43 A co tam jest do jedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 16.09.07, 22:22 jakby to powiedziała pani Frał ...na rany chrystusa....co za pytanie co do jedzenia. Po co idziesz do klubu-sie pytam?... żeby sie pobawić, napić sie browara z ekipą, a na jedzonko chodz se do restauracji. No - i bez głupich mi tu pytań w stylu a co tam jest do jedzenia i jak tam jest obsługa. Ludzie myślcie- to nie boli :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 23:02 > Po co idziesz do klubu-sie pytam?... żeby sie pobawić, napić sie > browara z ekipą, a na jedzonko chodz se do restauracji. Bzdura, jak gdzieś wieczorem wychodze to oczekuję, że będę mógł zjeść kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 17.09.07, 00:40 be-ze-du-ra :D panie kolego:po pierwsze- chcesz kolacji-idz do knajpy do tego przystosowanej. po drugie - wieczorem sie nie je, bo sie tyje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jako_tako Re: Knajpka chile 17.09.07, 00:53 >panie kolego:po pierwsze- chcesz kolacji-idz do knajpy do tego > przystosowanej Tzn jak mi sie zachce jesc w czasie picia piwa w knajpie przystosowanej do picia piwa powinienem wyjsc na chwile do knajpy przystosowanej do jedzenia potem ewntualnie na krotka chwileczke do knajpy przystosowanej do picia kawy i znowu z powrotem do knajpy z piwem. Jak bede chcial sikac powinienem iść do.....no wlasnie dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Knajpka chile IP: *.domainunused.net 18.09.07, 07:45 ...do szaletu miejskiego najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 18.09.07, 09:18 niczym cesarz...byłem,piłem, lecz nie jadłem, aleeeee, aleeee-fakt mają w Chile jedzonko( jakieś barszcze,kotlety-czy coś,ale MAJĄ i podobno dobre) Więc...nie pozostaje mi nic innego jak wycofać poprzednie wypowiedzi i przeprosić-sorki. Czasem wrato jednk sprawdzic, a knajpke naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:54 A co powiecie o obsłudze??? O kelnerach i barmanach??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 17:04 obsuluga tak sobie bylem tam na pierwszej dysce i powiem szczeze ze tylko barman pracowal zadowalajaco reszta kapa,szkoda ze go tam nie widac juz bo naprawde byl super rozumial wszystkich robota mu w rekach wrala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankka Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:59 a kiedy tam byłeś?? Ja tam widziałam w tej knajpie dwóch barmanów, a reszta to barmanki. jak wygladał?? znasz imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diana_rose Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 08:52 mnie się tam podoba!!! Chociaż można by zmienić jezcze kilka rzeczy. Przykładem może być ochrona, która odstrasza ludzi. Oni nadają sie na bramke do MATRIXA!!! Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na obsługę!!! Niby kelnerzy są ale ich nie widać.Bar raczej OK!!!Tylko ostatnio chyba sie barmani zmienili bo przyszła blondyneczka a odczedł barman, którego widziałam w zeszłe weekendy.Szkoda, że odszedł bo naprawdę paował do tylu i klasy knajpy. Ale trzeba przyznać, że właściciel zrobił kawał dobrej roboty!!! Do zobaczenia w sobotę!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minka Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:27 Faktycznie ochrona jest beznadziejna!!! Obługa mże być. A ten barman o którym mówiz to Marcin.On kiedyś pracował też w Warce.Tam raczej też nie zagrzał miejsca. Ciekawe czemu??? Widać przecież , że ma pojęcie o tym.Tym bardziej, że brakuje facetów barmanów. Raczej barmanami są kobiety.A jak widzę za barem ładną dziewczynę to nie robi ona na mnie takiego wrażenia jak fajny barman... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 30.06.08, 15:40 Ja tam nie narzekam,jak dla mnie obsługa jest rewelacyjna,zawsze usmiechnięci i chetni do pracy.Pozatym ide by sie pobawić,napic sie piwka a nie krytykować.Widac ludzie się staraja,a wiadomo że nie jest łatwo znosic humory wybrednych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnie_oswiecony Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:47 A mnie się tam podoba ta blondyneczka, która pracowała jeszcze w arkadach i chyba w warce ostatnimi czasy. Miło ją znów widzieć w akcji. Ten barman, o ktorym tak piszecie tez jest w porzadku i szkoda,ze tak malo ich widac. Reszta taka sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 21:54 no a wlasnie mi sie podobal adaś na pierwszej dyskotece on zawsze i w kazdej knajpie potrafi nadac swietny rytm i odpowiedni urok baru szkoda ze go tam juz nie ma bo napewno zrobil by ta knajpe pod porzadnych ludzi a nie tak jak teraz zaczyna sie robic matrix fajny kolo super barman prosba do szefostwa zalatwcie go znowu jego poddane klientki i kupujacy czesto barmani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobi Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.07, 20:32 Ta blondynka to Ola. Jak widac powrocila do korzeni... i tak ma byc! Choc ma swoje fochy to zna sie na rzeczy i niezly ziom z niej jest. Pozdro dla Blondi od starej ekipy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małami Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:56 obsługa może być - chociaż do ilonki z jazika to brakuje im deczko ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turbo Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:48 Kochana, mowisz o 2 roznych knajpach. A jesli chodzi o Ilone, to poopserwuj sobie czasem jej fochy i obsluge znajomych to pogadamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małami Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 21:18 obsługe znajomych ? tzn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Knajpka chile IP: 212.59.237.* 29.12.08, 22:12 sądząc po zapachu to prawdopodobnie grzyby:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User True Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:57 Hmm.. Na pewno straciło klimat arkad. Stylizują się na nie wiadomo jaki poziom... Wjazd za dychę? Rozumiem ONYX gdzie jest parkiet, a nie kawałek podłogi... No i bramka trochę przesadza jak dla mnie. Po za tym jest ok, ale te rzeczy odstraszają. Wolę już Warkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 16.03.08, 12:48 Mi sie osobiscie bardzo podoba :) Fajny klimat tam panuje, parkiet jest,no moze nie jakis ogromny ale jak dla mnie moze byc. Wazne ze jest mozliwosc pobawienia sie, fajna muza, ogolnie oki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaaa Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 18:50 A nie wiecie od ilu lat wpuszczaja bo "małe dzieci" to napewno nie wpuszcza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buddy Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:44 a ma ktoś do nich nr tel.? nr telefonu do klubu chile. pilnie potrzebny. prosze o pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.08, 02:25 tel do club CHILE 32 285 14 09 NIEBAWEM STRONA: www.chile-club.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 29.08.08, 00:35 kto jest wlascicielem chile ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Knajpka chile IP: 83.1.76.* 31.08.08, 00:31 !!!no zajefajny klimat. kiedys bylem swiadkiem jak wyproszono ludzi ze stolika gdyz przyszli znajomi szefostwa. przeciez tak sie nie robi!!?[a siedzieli wieksza grupka i nie przy jednym marnym piwku] dziewczyna ktora wyproszono ze stolika zrobila awanture po czym ją przeproszono i nawet darmowe drinki dali...a stolik sie tez znalazł ogolnie ponad 50% klientow to znajomi szefostwa. ogolnie... nie polecam a wogole na poczatku gral tam dj ktory gral wczesniej tez a arkadach ale jakos szybko zniknał nie wiecie dlaczego? fajnie grał w byłych arkadach miał zawsze full Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marceli Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 10:00 Mnie osobiście podoba sie wystrój ale co do obsługi to mam pewne obiekcje. Barmanki plotkują o swoich sprawach zamiast zająć się klientem. Dj w Arkadach był super, zawsze była dobnra myzyka mnóstwo ludzi ale jak widać właściciel się zmienił i stąd zmiany. Ciekawe co się dzieje ze starymi właścicielami???Jeszcze apropo barmanek tam pracujących:Sa dwie takie barmanki jedna czarna a druga z nosem jak babajaga, najmilsza jest drobna blondyneczka. Doczytałem, że wyprasza się klientów przez znajomych szefostwa: otóż to samo robi ten buc z Kopuły, mało tego zwrócił mi kiedys uwagę jak rozmawiałem z kolezanką bo on teraz ogląda mecz i nic nie słyszy. Tak zachowuje się szef to jakis niedorób psychiczny. widuję go jak szpanuje w tej swojej spelunce ale ja tam juz ani do chile nie aaglądnę a Ci, którzy tam chodza niech dobrze sie bawią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: będ Re: Knajpka chile IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.08, 02:57 Nie rozumiem czy to że nikt nie zna właściciela tego lokalu to drażni. Czy to że nie można z nim "pojechać", że nie można go w jakiś dziwny sposób oczernić, że np. obnosi się ze swoim stanem posiadania, lub że się źle ubiera to znaczy że jest zły i to co zrobił z tym klubem to też jest złe. Prawdę mówiąc nie rozumiem. Nie chcę tu nikogo denerwować lecz jeżeli ktoś stara się coś ciekawego zaproponować jak np. ciekawe miejsce do spędzenia czasu, miejsce gdzie można się w taki lub inny sposób rozerwać to znaczy, że jest zły i to co robi też nie jest najlepsze. Przecież w ten lokal (jeżeli ktoś pamięta Arkady) zostało włożone bardzo dużo pracy i serca. Myślę, że lokal ten jest ciekawy i wiele osób które w przedziwny sposób wypisują głupoty na jego lub właścicila temat nie mają zbyt wielkiej wyobraźni!!! Jeżeli chodzi o właścicila to proszę aby wypowiedział się ktoś kto go zna, ja akurat mam taką przyjemność i nie wierzę w to aby jego znajomi byli ważniejsi niż klienci. Jeżeli ktoś nie wierzy to proszę się wybrać na weekendową impreze i z ciekawości popatrzyć kto cały czas w dziwny sposób pilnuje tego aby goście się dobrze bawili i napewno nie siedzi gdzieś ze znajomymi sącząc następneg drinka, jeżeli się tam wybierzecie to napewno zauważycie.Napewno bardziej pomożecie jeżeli napiszecie czego wam brakuje w Tarnowskich Górach - jakich imprez, w jakie dni itp. to pomoże stworzyć lokal w którym będziemy się czuli naprawdę dobrze bo sami będziemy tworzyli imprezy i nietylko. PISZCIE....!!! Ja mogę tylko (znając szefa) pogratulować uporu przy organizowaniu imprez czwartkowych, byłem widziałem i ze znajomymi nieźle się wybawiliśmy. Jak dla mnie lokal super, a małe potknięcia wybaczam choć będę bacznym obserwatorem. Do zobaczenia w klubie muzycznym CHILE w Tarnowskich Górach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkada Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 11:13 Kochany, chyba Ci się w główce poprzewracało z tym Dj-em, hehe Kiedy było dużo ludzi?Jak grał wymieniony przez Ciebie Dj??? Wolne żarty! Świetność Arkad to przełom 2004/2005 roku, kiedy grał Adam i Robert, a nie wspomniany przez Ciebie koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HIREK Knajpka chile IP: 83.1.76.* 05.09.08, 22:29 CO DO ARKAD I ADASIA TO SIE JESZCZE ZGODZE ALE CO DO ROBERTA TO NIE!!!! A tak wogole to wiele zalezy od ludzi a mniej od dj bo jak sa ludzie to impreze moze kazdy dj rozbujać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 10.09.08, 22:57 ten temat poswiecony jest knajpce chile nie arkadom , wie moze ktos dlaczego zmienila sie ekipa , widze nowa uczaca sie barmanka ze starej ekipy znikneli barmani dlaczego ?? czy poszukuja nowych pracownikow ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Knajpka chile IP: 83.1.76.* 10.09.08, 23:03 poszukują, poszukują bo kto by tam chciał robić?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:39 a ja mam pytanie z innej beczki, czy ktoś wie jak ma na imię barman, który stoi /stał za barem w soboty?bardzo Was proszę zaspokojcie oją ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcela Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 12.09.08, 16:07 Barman który pracuje tylko w soboty to Tomek!!Stary podrywacz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 18:23 Wielkie dzięki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 14.09.08, 12:30 Mam prosbe poda mi ktos namiary na tego kolesia: elegancik , wyoki , szczuply, wlosy na zelu , spotykany w piatki i soboty , samotnie saczacy piwo przy barze, czesto ubrany w biala koszule , marynarke i jeansy , ostatnio byl w pt , zdaje mi sie , ze zna barmanow i jest stalym bywalcem chile, bede wdzieczna ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norweski Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 14.09.08, 14:29 a nie możesz sama do niego podejść i zapytać jak ma na imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkada Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 02:25 hahahhaa, każdy??!! tylko nie wymieniony:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:24 moja droga/mój drogi, podaruj sobie on jest jakis dziwny, o czym szybko mozna się dowiedziec, zwyczajnie sluchając co i jak mówi;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:16 dziwny? ciekawe... mimo wszystko, zna ktoś jego imię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:24 a ja mam pytanie o tego barmana Tomka tylkosobotniego - wolny czy zajęty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jp7 Knajpka chile IP: 83.1.77.* 18.09.08, 00:02 a najlepsza ta strona reklamowana a jej nie ma cos mi sie wydaje ze szef kase na reklame wydal a na oplacenie strony to mu kasy brakło to juz daje cala reklame knajpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 19.09.08, 15:37 Ten barman jest zajęty,mozna sie o tym przekonać na własne oczy.Prawie na każdej jego zmianie towarzystwa dotrzymuje mu jego dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martusia_162 Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:39 jaki jest numer tel. do chile. Pilne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia uwaga na obsluge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:22 Uwazajcie na obsluge tego lokalu-bardzo czesto sie "myla"co do wydawania reszty!!!!Jest to nagminne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Knajpka chile IP: 83.1.76.* 06.10.08, 19:15 numer masz napisany powyzej... poczytaj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:25 Ten lokal spadl na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahhaha Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:00 A może to klientka spadała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogorzanin Re: Knajpka chile IP: 212.59.240.* 07.12.08, 14:12 bylem tam na mikolajkach bylo super ... moim zdaniem dlatego ze "bilety fundowal mikołaj" inaczrj bym tam za ta cene nie poszedl i tyle na temta pozdro dla ARKAD to była knajpa :] kto byl to WIE :] to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:54 powyzej widac "poziom" obslugi w tym lokalu,gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś