Dodaj do ulubionych

Knajpka chile

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 09:44
Co myślicie o nowej knajpce -CHILE??
Obserwuj wątek
    • Gość: tom Re: Knajpka chile IP: *.domainunused.net 11.09.07, 10:22
      a gdzie powstala bo nic nieslyszlaem:)
      • Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 10:34
        Tam gdzie kiedys były arkady!!!
        • sloneczny_raj1 Re: Knajpka chile 11.09.07, 13:43
          otwarcie chyba 17 września jest...gdzieś tak było napisane na jakimś
          plakacie...czy coś...;)
        • Gość: Smakosz Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:58
          > Tam gdzie kiedys były arkady!!!

A gdzie kiedys byly arkady?
          • Gość: Marg Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:22
            Arkady kiedyś były tam, gdzie kiedyś był sklep muzyczny (albo obok) ;) czyli w
            przesmyku miedzy rynkiem a Ratuszową, czyli tą ulicą na której jest Camelot :)
            Pozdrawiam.
      • Gość: monczak Re: Knajpka chile IP: 83.1.72.* 20.10.07, 16:15
        a czy ktoś wie, czy ta knajpka ma juz jakąś strone internetową ??
    • Gość: szaa Re: Knajpka chile IP: 83.1.71.* 11.09.07, 14:25
      hmmm, ciekawe w jakim bedzie klimacie:]
    • Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:58
      Otwarcie było w zeszłą sobote!!!
      Już jest otwarte!!!
      • Gość: malolat Re: Knajpka chile IP: *.pools.arcor-ip.net 11.09.07, 17:36
        byl tam juz ktos???
        • Gość: szaa Re: Knajpka chile IP: 83.1.71.* 11.09.07, 23:26
          bylam, wlasnie wrocilam

wystroj..no no...pokusilabym sie o stwierdzenie: rewelacja
          bardzo mi sie spodobal
          ale klimat sie raczej nie zmienil, bedzie to taki disco club jak wczesniej
          tzw'arkady'
          no i towarzystwo raczej 17letnie, przynajmniej dzisiaj
          • Gość: Bala Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:42
            a co do jedzenia?
    • Gość: Bala Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 21:43
      A co tam jest do jedzenia?
      • Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 16.09.07, 22:22
        jakby to powiedziała pani Frał ...na rany chrystusa....co za pytanie co do
        jedzenia. Po co idziesz do klubu-sie pytam?... żeby sie pobawić, napić sie
        browara z ekipą, a na jedzonko chodz se do restauracji. No - i bez głupich mi tu
        pytań w stylu a co tam jest do jedzenia i jak tam jest obsługa. Ludzie myślcie-
        to nie boli :p
        • Gość: Smakosz Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 23:02
          > Po co idziesz do klubu-sie pytam?... żeby sie pobawić, napić sie
          > browara z ekipą, a na jedzonko chodz se do restauracji.

Bzdura, jak gdzieś wieczorem wychodze to oczekuję, że będę mógł zjeść kolacje.
          • Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 17.09.07, 00:40
            be-ze-du-ra :D panie kolego:po pierwsze- chcesz kolacji-idz do knajpy do tego
            przystosowanej. po drugie - wieczorem sie nie je, bo sie tyje. pzdr
            • jako_tako Re: Knajpka chile 17.09.07, 00:53
              >panie kolego:po pierwsze- chcesz kolacji-idz do knajpy do tego
              > przystosowanej

Tzn jak mi sie zachce jesc w czasie picia piwa w knajpie przystosowanej do picia
              piwa powinienem wyjsc na chwile do knajpy przystosowanej do jedzenia potem
              ewntualnie na krotka chwileczke do knajpy przystosowanej do picia kawy i znowu z
              powrotem do knajpy z piwem. Jak bede chcial sikac powinienem iść do.....no
              wlasnie dokąd?
              • Gość: tom Re: Knajpka chile IP: *.domainunused.net 18.09.07, 07:45
                ...do szaletu miejskiego najlepiej!
                • Gość: Teka 5 Re: Knajpka chile IP: *.scom.za.digi.pl 18.09.07, 09:18
                  niczym cesarz...byłem,piłem, lecz nie jadłem, aleeeee, aleeee-fakt mają w Chile
                  jedzonko( jakieś barszcze,kotlety-czy coś,ale MAJĄ i podobno dobre) Więc...nie
                  pozostaje mi nic innego jak wycofać poprzednie wypowiedzi i przeprosić-sorki.
                  Czasem wrato jednk sprawdzic, a knajpke naprawde polecam
                  • Gość: buh Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:54
                    A co powiecie o obsłudze???
                    O kelnerach i barmanach???
                    Pozdrawiam
                    • Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 17:04
                      obsuluga tak sobie bylem tam na pierwszej dysce i powiem szczeze ze
                      tylko barman pracowal zadowalajaco reszta kapa,szkoda ze go tam nie
                      widac juz bo naprawde byl super rozumial wszystkich robota mu w
                      rekach wrala
                      • Gość: ankka Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 15:59
                        a kiedy tam byłeś??
                        Ja tam widziałam w tej knajpie dwóch barmanów, a reszta to barmanki.
                        jak wygladał??
                        znasz imię??

• Gość: diana_rose Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 08:52
                          mnie się tam podoba!!!
                          Chociaż można by zmienić jezcze kilka rzeczy.
                          Przykładem może być ochrona, która odstrasza ludzi.
                          Oni nadają sie na bramke do MATRIXA!!!
                          Chciałbym jeszcze zwrócić uwagę na obsługę!!!
                          Niby kelnerzy są ale ich nie widać.Bar raczej OK!!!Tylko ostatnio
                          chyba sie barmani zmienili bo przyszła blondyneczka a odczedł
                          barman, którego widziałam w zeszłe weekendy.Szkoda, że odszedł bo
                          naprawdę paował do tylu i klasy knajpy.
                          Ale trzeba przyznać, że właściciel zrobił kawał dobrej roboty!!!
                          Do zobaczenia w sobotę!!!
                          Pozdrawiam.
                          • Gość: minka Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 12:27
                            Faktycznie ochrona jest beznadziejna!!!
                            Obługa mże być. A ten barman o którym mówiz to Marcin.On kiedyś
                            pracował też w Warce.Tam raczej też nie zagrzał miejsca. Ciekawe
                            czemu??? Widać przecież , że ma pojęcie o tym.Tym bardziej, że
                            brakuje facetów barmanów. Raczej barmanami są kobiety.A jak widzę za
                            barem ładną dziewczynę to nie robi ona na mnie takiego wrażenia jak
                            fajny barman...
                            Pozdrawiam
                      • Gość: tomi Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 30.06.08, 15:40
                        Ja tam nie narzekam,jak dla mnie obsługa jest rewelacyjna,zawsze
                        usmiechnięci i chetni do pracy.Pozatym ide by sie pobawić,napic sie
                        piwka a nie krytykować.Widac ludzie się staraja,a wiadomo że nie
                        jest łatwo znosic humory wybrednych klientów.
                    • Gość: jasnie_oswiecony Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 20:47
                      A mnie się tam podoba ta blondyneczka, która pracowała jeszcze w
                      arkadach i chyba w warce ostatnimi czasy. Miło ją znów widzieć w
                      akcji. Ten barman, o ktorym tak piszecie tez jest w porzadku i
                      szkoda,ze tak malo ich widac. Reszta taka sobie.
                      • Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.07, 21:54
                        no a wlasnie mi sie podobal adaś na pierwszej dyskotece on zawsze i w kazdej
                        knajpie potrafi nadac swietny rytm i odpowiedni urok baru szkoda ze go tam juz
                        nie ma bo napewno zrobil by ta knajpe pod porzadnych ludzi a nie tak jak teraz
                        zaczyna sie robic matrix fajny kolo super barman prosba do szefostwa zalatwcie
                        go znowu jego poddane klientki i kupujacy czesto barmani
                      • Gość: tobi Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.07, 20:32
                        Ta blondynka to Ola. Jak widac powrocila do korzeni... i tak ma byc!
                        Choc ma swoje fochy to zna sie na rzeczy i niezly ziom z niej jest. Pozdro dla
                        Blondi od starej ekipy!
                        • Gość: małami Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 21:56
                          obsługa może być - chociaż do ilonki z jazika to brakuje im deczko ;p
                          • Gość: Turbo Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:48
                            Kochana, mowisz o 2 roznych knajpach. A jesli chodzi o Ilone, to
                            poopserwuj sobie czasem jej fochy i obsluge znajomych to pogadamy!
                            • Gość: małami Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 21:18
                              obsługe znajomych ? tzn ?
      • Gość: www Re: Knajpka chile IP: 212.59.237.* 29.12.08, 22:12
        sądząc po zapachu to prawdopodobnie grzyby:)
    • Gość: User True Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:57
      Hmm.. Na pewno straciło klimat arkad.
      Stylizują się na nie wiadomo jaki poziom...
      Wjazd za dychę? Rozumiem ONYX gdzie jest parkiet, a nie kawałek podłogi... No i
      bramka trochę przesadza jak dla mnie.
      Po za tym jest ok, ale te rzeczy odstraszają.
      Wolę już Warkę.
    • Gość: monka Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 16.03.08, 12:48
      Mi sie osobiscie bardzo podoba :) Fajny klimat tam panuje, parkiet
      jest,no moze nie jakis ogromny ale jak dla mnie moze byc. Wazne ze
      jest mozliwosc pobawienia sie, fajna muza, ogolnie oki :)
      • Gość: ankaaa Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 18:50
        A nie wiecie od ilu lat wpuszczaja bo "małe dzieci" to napewno nie wpuszcza??
        • Gość: Buddy Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:44
          a ma ktoś do nich nr tel.? nr telefonu do klubu chile. pilnie potrzebny. prosze
          o pomoc :)
          • Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: *.stk.vectranet.pl 27.06.08, 02:25
            tel do club CHILE 32 285 14 09
            NIEBAWEM STRONA: www.chile-club.pl
    • Gość: xxx Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 29.08.08, 00:35
      kto jest wlascicielem chile ?
      • Gość: hirek Re: Knajpka chile IP: 83.1.76.* 31.08.08, 00:31
        !!!no zajefajny klimat. kiedys bylem swiadkiem jak wyproszono ludzi ze stolika
        gdyz przyszli znajomi szefostwa. przeciez tak sie nie robi!!?[a siedzieli
        wieksza grupka i nie przy jednym marnym piwku]
        dziewczyna ktora wyproszono ze stolika zrobila awanture po czym ją przeproszono
        i nawet darmowe drinki dali...a stolik sie tez znalazł
        ogolnie ponad 50% klientow to znajomi szefostwa.
        ogolnie... nie polecam
        a wogole na poczatku gral tam dj ktory gral wczesniej tez a arkadach ale jakos
        szybko zniknał nie wiecie dlaczego? fajnie grał w byłych arkadach miał zawsze full
        • Gość: Marceli Re: Knajpka chile IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.08, 10:00
          Mnie osobiście podoba sie wystrój ale co do obsługi to mam pewne
          obiekcje. Barmanki plotkują o swoich sprawach zamiast zająć się
          klientem. Dj w Arkadach był super, zawsze była dobnra myzyka mnóstwo
          ludzi ale jak widać właściciel się zmienił i stąd zmiany. Ciekawe co
          się dzieje ze starymi właścicielami???Jeszcze apropo barmanek tam
          pracujących:Sa dwie takie barmanki jedna czarna a druga z nosem jak
          babajaga, najmilsza jest drobna blondyneczka. Doczytałem, że
          wyprasza się klientów przez znajomych szefostwa: otóż to samo robi
          ten buc z Kopuły, mało tego zwrócił mi kiedys uwagę jak rozmawiałem
          z kolezanką bo on teraz ogląda mecz i nic nie słyszy. Tak zachowuje
          się szef to jakis niedorób psychiczny. widuję go jak szpanuje w tej
          swojej spelunce ale ja tam juz ani do chile nie aaglądnę a Ci,
          którzy tam chodza niech dobrze sie bawią.
        • Gość: będ Re: Knajpka chile IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.08, 02:57
          Nie rozumiem czy to że nikt nie zna właściciela tego lokalu to
          drażni.
          Czy to że nie można z nim "pojechać", że nie można go w jakiś dziwny
          sposób oczernić, że np. obnosi się ze swoim stanem posiadania, lub
          że się źle ubiera to znaczy że jest zły i to co zrobił z tym klubem
          to też jest złe. Prawdę mówiąc nie rozumiem. Nie chcę tu nikogo
          denerwować lecz jeżeli ktoś stara się coś ciekawego zaproponować jak
          np. ciekawe miejsce do spędzenia czasu, miejsce gdzie można się w
          taki lub inny sposób rozerwać to znaczy, że jest zły i to co robi
          też nie jest najlepsze. Przecież w ten lokal (jeżeli ktoś pamięta
          Arkady) zostało włożone bardzo dużo pracy i serca. Myślę, że lokal
          ten jest ciekawy i wiele osób które w przedziwny sposób wypisują
          głupoty na jego lub właścicila temat nie mają zbyt wielkiej
          wyobraźni!!! Jeżeli chodzi o właścicila to proszę aby wypowiedział
          się ktoś kto go zna, ja akurat mam taką przyjemność i nie wierzę w
          to aby jego znajomi byli ważniejsi niż klienci. Jeżeli ktoś nie
          wierzy to proszę się wybrać na weekendową impreze i z ciekawości
          popatrzyć kto cały czas w dziwny sposób pilnuje tego aby goście się
          dobrze bawili i napewno nie siedzi gdzieś ze znajomymi sącząc
          następneg drinka, jeżeli się tam wybierzecie to napewno
          zauważycie.Napewno bardziej pomożecie jeżeli napiszecie czego wam
          brakuje w Tarnowskich Górach - jakich imprez, w jakie dni itp. to
          pomoże stworzyć lokal w którym będziemy się czuli naprawdę dobrze bo
          sami będziemy tworzyli imprezy i nietylko. PISZCIE....!!! Ja mogę
          tylko (znając szefa) pogratulować uporu przy organizowaniu imprez
          czwartkowych, byłem widziałem i ze znajomymi nieźle się wybawiliśmy.
          Jak dla mnie lokal super, a małe potknięcia wybaczam choć będę
          bacznym obserwatorem. Do zobaczenia w klubie muzycznym CHILE w
          Tarnowskich Górach.
        • Gość: Arkada Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 11:13
          Kochany, chyba Ci się w główce poprzewracało z tym Dj-em, hehe
          Kiedy było dużo ludzi?Jak grał wymieniony przez Ciebie Dj??? Wolne żarty!
          Świetność Arkad to przełom 2004/2005 roku, kiedy grał Adam i Robert, a nie
          wspomniany przez Ciebie koleś.
          • Gość: HIREK Knajpka chile IP: 83.1.76.* 05.09.08, 22:29
            CO DO ARKAD I ADASIA TO SIE JESZCZE ZGODZE ALE CO DO ROBERTA TO NIE!!!!
            A tak wogole to wiele zalezy od ludzi a mniej od dj bo jak sa ludzie to impreze
            moze kazdy dj rozbujać
            • Gość: xxxx Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 10.09.08, 22:57
              ten temat poswiecony jest knajpce chile nie arkadom , wie moze ktos dlaczego zmienila sie ekipa , widze nowa uczaca sie barmanka ze starej ekipy znikneli barmani dlaczego ?? czy poszukuja nowych pracownikow ?
              • Gość: hirek Knajpka chile IP: 83.1.76.* 10.09.08, 23:03

poszukują, poszukują bo kto by tam chciał robić?!
                • Gość: gość Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:39
                  a ja mam pytanie z innej beczki, czy ktoś wie jak ma na imię barman,
                  który stoi /stał za barem w soboty?bardzo Was proszę zaspokojcie oją
                  ciekawość
                  • Gość: Marcela Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 12.09.08, 16:07
                    Barman który pracuje tylko w soboty to Tomek!!Stary podrywacz!!
                    • Gość: gosc Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 18:23
                      Wielkie dzięki:))
                • Gość: xD Re: Knajpka chile IP: 195.116.238.* 14.09.08, 12:30
                  Mam prosbe poda mi ktos namiary na tego kolesia: elegancik , wyoki , szczuply, wlosy na zelu , spotykany w piatki i soboty , samotnie saczacy piwo przy barze, czesto ubrany w biala koszule , marynarke i jeansy , ostatnio byl w pt , zdaje mi sie , ze zna barmanow i jest stalym bywalcem chile, bede wdzieczna ;*
                  • Gość: norweski Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 14.09.08, 14:29
                    a nie możesz sama do niego podejść i zapytać jak ma na imię?
            • Gość: Arkada Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.08, 02:25
              hahahhaa, każdy??!! tylko nie wymieniony:D
              • Gość: gość Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.08, 20:24
                moja droga/mój drogi, podaruj sobie on jest jakis dziwny, o czym
                szybko mozna się dowiedziec, zwyczajnie sluchając co i jak mówi;D
                • Gość: ;D Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.08, 16:16
                  dziwny? ciekawe... mimo wszystko, zna ktoś jego imię?
                  • Gość: ciekawski Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.08, 20:24
                    a ja mam pytanie o tego barmana Tomka tylkosobotniego - wolny czy
                    zajęty?
                    • Gość: jp7 Knajpka chile IP: 83.1.77.* 18.09.08, 00:02
                      a najlepsza ta strona reklamowana a jej nie ma cos mi sie wydaje ze
                      szef kase na reklame wydal a na oplacenie strony to mu kasy brakło
                      to juz daje cala reklame knajpi
                    • Gość: marcela Re: Knajpka chile IP: *.ticom.pl 19.09.08, 15:37
                      Ten barman jest zajęty,mozna sie o tym przekonać na własne
                      oczy.Prawie na każdej jego zmianie towarzystwa dotrzymuje mu jego
                      dziewczyna.
                      • Gość: martusia_162 Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 14:39
                        jaki jest numer tel. do chile. Pilne !!!
                        • Gość: zosia uwaga na obsluge IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:22
                          Uwazajcie na obsluge tego lokalu-bardzo czesto sie "myla"co do wydawania
                          reszty!!!!Jest to nagminne!
                      • Gość: hirek Knajpka chile IP: 83.1.76.* 06.10.08, 19:15
                        numer masz napisany powyzej... poczytaj sobie
                        • Gość: zosia Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:25
                          Ten lokal spadl na psy
                          • Gość: hahahahhaha Re: Knajpka chile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 17:00
                            A może to klientka spadała?
                            • Gość: tarnogorzanin Re: Knajpka chile IP: 212.59.240.* 07.12.08, 14:12
                              bylem tam na mikolajkach bylo super ... moim zdaniem dlatego
                              ze "bilety fundowal mikołaj" inaczrj bym tam za ta cene nie poszedl
                              i tyle na temta pozdro dla ARKAD to była knajpa :] kto byl to WIE :]
                              to by bylo na tyle
                            • Gość: zosia Re: Knajpka chile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 13:54
                              powyzej widac "poziom" obslugi w tym lokalu,gratulacje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka