Gość: 42 IP: 83.1.78.* 12.09.07, 18:53 Jak juz tak dzielimy sie opiniami na temat tarnogorskich restauracji to przyszedl czas na "Kurna Chate" - co o tym myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szaa Re: Kurna Chata IP: 83.1.71.* 12.09.07, 19:18 fajna miejscowka, bardzo sympatycznie, obsluga bardzo mila (szczegolnie Pani w dlugich kreconach wlosach) latem w ogrodzie jest slicznie:) i ta kaczka...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: Kurna Chata IP: *.pools.arcor-ip.net 12.09.07, 19:42 Niestety nie moge powiedziec jak tam jest, nie mieszkam w "rejonie" ale uwielbiam kaczki... najlepiej smakuje w POLSCE... za kazdym razem gdzies jakas zjem, ostatni raz w opolu (fenomenalna byla). nastepnym razem jestem w TG, jezeli taka wspaniala to spruboje Kurna Chate:-) (i inne tez.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Kurna Chata IP: 83.1.71.* 12.09.07, 19:46 haha mialam na mysli kaczke.. taka zywa biegajaca po ogrodzie:D radze na nia nie polowac bo nadaje fajny klimat miejscu:d Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: Kurna Chata 12.09.07, 22:48 Jak mi to tlumaczyla Aneta, byla kelnerka z Kurnej, to nie Kaczka tylko PTASIOR :)) Ogolnie, Kurna Chata jak najbardziej OK, Karolina - w dlugich kreconych wlosach bardzo fajna dziewczyna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Kurna Chata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 00:58 Tasior, bez "P" :)Maskotka lokalu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Kurna Chata IP: 83.1.71.* 13.09.07, 07:26 no dobra, przepraszam:D TASIOR:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marg Re: Kurna Chata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:45 Nie ma sprawy, tak się tylko czepiam ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
darkdante Re: Kurna Chata 13.09.07, 20:36 Racja! Zgadza sie :) Tasior, pamietam, ze tez mnie parokrotnie Aneta poprawiala :D Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Kurna Chata 13.09.07, 21:22 noo ponoc sie przyplatal z bylego targu i sie zadomowil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaa Re: Kurna Chata IP: 83.1.71.* 13.09.07, 22:16 a gdzie jest Tasior zima? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROB Re: Kurna Chata IP: *.pools.arcor-ip.net 16.09.07, 17:57 OK, zrozumialem...;-) Przyniose wlasna kaczke. hahaha... Ale... polskie kaczki sa najlepsze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: Kurna Chata IP: 83.238.171.* 13.09.07, 09:43 Kurna Chata jest OK tak dlugo jak czlowiek chce sie napic piwa. Sprobujcie zamowic wino. Pani nie widzi roznicy miedzy slodkim a wytrawnym i nie ma pojecia jakie kieliszki do jakiego wina. Nie radze tez jesc w srodku tygodnia w porze obiadowej. Mialem wrazenie , ze dostalem nieswieze jedzenie. W weekend jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicior Re: Kurna Chata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:17 no ale menu jest zachęcające www.tg.net.pl/afisz/wyskok_08.htm i raczej z niego wynika, że dania są robione na bieżąco Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Kurna Chata 13.09.07, 21:25 Bylismy w czwartek-czyli srodek tygodnia:)Pyszna byla karkowka z grilla z pieczonymi ziemniakami i schab z grilla z maslem orzechowym+warzywa panierowane;) Grillowane prawie na "oczach"gosci:) Pilismy piwo,wiec na temat wina sie nie wypowiem:) W kazdym razie porcje byly ogromne i smaczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Kurna Chata IP: *.domainunused.net 14.09.07, 08:39 Knajpka fajna jedzenie tez a i czasem imprezka jakas jesct ciekawa!ogolnie jak na centrum TG to doskonaly pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
blondddi Re: Kurna Chata 20.09.07, 21:52 Gdyby nie Ptasior to Kurna Chata spdła by na dno. Atmosfera tam panująca jest nie do zniesienia. Czasami zdaża się, że podają tam surowe i stare jedzenie. Jeśli mam być szczera to nie polecam tej gospody. Jeśli chodzi o kelnerki to do knajpy przychodze sie najeść a nie na nie popatrzeć. Dawno juz nie widziałam pani Tereski co robiła dania z rusztu. To chyba dlatego ostatnio mi nie smakowało, bo bylo przypalone Odpowiedz Link Zgłoś