Dodaj do ulubionych

Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek

IP: *.wieszowa.pl 05.11.07, 19:43
Bardzo mnie ucieszył widok plakatów wyborczych Głogowskiego, który po
wygranych wyborach, na tych plakatach zamieścił kartki ze słowem DZIęKUJę.
Podziwiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Natalia Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:51
      Ja.Też.Ma gest.
      • Gość: blabla Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 83.1.64.* 06.11.07, 00:54
        ma gest? ;P no co wy... gest to by miał, jakby wszystkim mieszkańcom postawił piwo ;PPP aaalbo miód pitny. Nawet bardziej te drugie :)
        • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 09:00
          A ja będę tego pana rozliczała z obietnic przedwyborczych, czekam na
          obiecywany przez PO cud gospodarczy i drugą Irlandię, czekam na
          podwyżki wynagrodzenia dla nauczycieli, pielęgniarek, policjantów,
          czekam wreszcie na zmniejszenie podatków.....włączyłam stoper.
          • Gość: an. Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.eranet.pl 06.11.07, 09:24
            Roksana> Ty nie czekaj kobieto, tylko bierz się do roboty.
            Nie wiem skąd w ludziach przeświadczenie, że manna będzie sama lecieć z nieba.
            Żeby było lepiej potrzebny jest wysiłek i ciężka praca WSZYSTKICH. Nie siedzenie
            z założonymi rękami i rozliczanie z obietnic, tylko PRACA. Twoja, moja i ich
            również.
            Nie wiem czy pracujesz? Jeśli tak to czy również oczekujesz od szefa premii i
            podwyżek czekając z założonymi rękoma??
            • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:12
              Co za cynizm !!!!
              Ty myślisz, że można bezkrytycznie obiecywać komuś cuda i później
              całą robotę zwalać na innym???
              Cud nie wyjdzie, bo Polacy leniwi ???
              Przecież dlatego PO zwyciężyło w wyborach, że ludziom obiecało cud
              gospodarczy, a ten cud nie będzie możliwy bez pracy, dobrej pracy
              posłów w Sejmie !!!!
              Powiedz że teraz mają wziąć się do robote te pielęgniarki i
              nauczyciele i policjanci i inni, a nie czekać na cud..bo go nie
              będzie !!! Idź mądralo powiedz ludziom, że mają wziąć się do roboty
              i przestać marzyć....co za ułuda !!!!
              Będę rozliczała POSŁÓW PO z wszystkich złożonych społeczeństwu
              polskiemu obietnic !!!!!!!
              • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:57
                Roksanko Miła,
                podziel się z nami swoimi rozliczeniami z PiSem,
                opowiedz co Kaczyński obiecywał i CO oni zrobili, potem przyłożymy taką samą
                miarę do PO :-)
                Tak będzie o wiele sprawiedliwiej i mniej CYNICZNIE :-)
            • Gość: luckiluciano Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 11:28
              Co ty pierniczysz? Wszyscy pracują tak jak im się pracę zorganizuje. A od
              organizacji pracy nie są zwykli ludzie tylko ich zwierzchność w tym i politycy.
              Zapracować możemy się wszyscy na śmierć a i tak nic z tego nie bedzie bo ci na
              górze mają to w tyłku. Im prędzej zdechniemy tym mniejszy kłopot dla polityków.
    • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 12:55
      No właśnie, zgadzam się. Z obietnic trzeba się wywiązywać.
      Bedę rozliczać posłów PO ze złożonych nam obietnic.
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 13:00
        Wyżej zapytałem o to JAK rozliczyłaś PiS, bo z PO to jeszcze mamy MASĘ czasu.
        Teraz jest czas na rozliczanie Kaczyńskiego, na Tuska dopiero przyjdzie czas!
        Na razie Głogowski rzeczywiście wykazał się klasą, której poprzednicy nie mieli!
    • Gość: gosc Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 83.1.74.* 06.11.07, 14:19
      może i fantastyczny ,tylko co ten pan robił zanim został posłem?
      mozna by nawet zapytac co zrobił zanim został posłem.
      a plakaty niech pan zostawi ,po skonczonej kadencji wyborcy
      dokleja "dziekuje".
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:32
        wcześniej prawdopodobnie uczył się, raczej nie był "okropnym" komunistą w latach
        50tych. A szkoda, bo można by przykleić mu coś :-P
        Teraz podziękował wyborcom, za to, że na niego głosowali, a po kadencji... to
        ewentualnie my mu podziękujemy - tak uczy logika, taka TRUDNA dziedzina nauki.
        • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:53
          licznik odmierza już czas....i oby szybko powstała ta druga
          Irlandia...z obietnic trzeba się wywiązywać, a jeżeli to było tylko
          mydlenie oczu...to biada wam posłowie z PO - do roboty !
          • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 14:58
            i jeszcze jedno...nie przypominam sobie, żeby PiS, albo ktokolwiek
            inny przed nimi w Polsce po 1989, obiecywał Polakom cud gospodarczy
            albo drugą Irlandię.
            Dzięki takiej gadaninie wygrali teraz wybory, ale z takich słów,
            trzeba rozliczyć - koniecznie !!!
            • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 222.73.236.* 06.11.07, 18:23
              Hej :-) Miła,
              a 3.000.000 mieszkań to ja obiecywałem, albo autostrady Głogowski?
              Jeżeli masz tak dobrą pamięć, to PO nie ma się czego obawiać.
              Chcesz, to pomogę Ci odszukać linki z propozycjami PiS'u.
              To dopiero 2 lata, a Ty już sobie "nie przypominasz"?
              Poza tym, nasi ukochani PiSowcy obiecywali wiele innych rzeczy.
              Powiedz wreszcie co pokazal Ci im puszczony stoper.
              Teraz właśnie jest czas na rozliczanie PiSu, a nie odgrażanie się PO. To dopiero
              przed nami!
            • Gość: Jaro... Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 11:38
              Roksana napisał(a):

> i jeszcze jedno...nie przypominam sobie, żeby PiS, albo ktokolwiek
              > inny przed nimi w Polsce po 1989, obiecywał Polakom cud
              gospodarczy
              > albo drugą Irlandię.
              > Dzięki takiej gadaninie wygrali teraz wybory, ale z takich słów,
              > trzeba rozliczyć - koniecznie !!!

Za to twoi pupilkowie obiecali autostrady że o mieszkaniach nie
              wspomnę.
              Mieli zrobić pożądek z sądami a niedługo , sami będą przed nimi
              stawali więc, daj sobie siana.

• Gość: xyz Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 83.1.74.* 17.11.07, 21:28
                Gość portalu: Jaro... napisał(a):

> Za to twoi pupilkowie obiecali autostrady że o mieszkaniach nie
                > wspomnę.

Myslales ze w dwa lata zrobia autostrade, mieszkania itd.?
                Napisz jeszcze że jabłka miałeś za drogie i kartofle przemarzły z
                winy PIS.
      • Gość: PospolityObywatel Tomasz Głogowski IP: 83.1.74.* 08.11.07, 14:23
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> może i fantastyczny ,tylko co ten pan robił zanim został posłem?
        > mozna by nawet zapytac co zrobił zanim został posłem.
        > a plakaty niech pan zostawi ,po skonczonej kadencji wyborcy
        > dokleja "dziekuje".

jakos sie pan posel nie chce pochwalic "co zrobil" a to ze forum
        czyta to widac.
    • Gość: liżydupa Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 15:36
      Ja też tak uważam, to jest poseł na miarę naszego samorządu, czy jak on to sobie
      wpisał w propagandę. Ciekawe, kiedy jego dziecko (takie śliczne może tylko
      spłodzić parlamentarzysta!) wypyli do Irlandii, czy innej srandii! Kiedyś była
      krucjata dziecięca, teraz jest propaganda. Szkoda, że nie pokazał, jak karmi je
      własną piersią!
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.blutmagie.de 06.11.07, 18:34
        To wyobraź sobie Putrę, jak mu 8 wisi u piersi :-)
        Głogowski jeszcze powinien zrobić 7 berbeci, do tego mały przekręt z
        oczyszczalnią i .... już będzie miał NAJWYŻSZE kwalifikacje na prawego i
        sprawiedliwego. Tylko czy go jeszcze wtedy będą chcieli w PO?
        • Gość: xexe Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.wieszowa.pl 06.11.07, 18:41
          Dlaczego się go uczepiliście? A Ty Roksana...a zresztą szkoda gadki. Na razie.
    • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.07, 15:54
      Proponuję nie używać takiej retoryki, to nie godne.
      Mimo mojej krytycznej opini na temat obietnic PO, uważam, że nie
      powinno się przekraczać pewnych granic przyzwoitości, opisując całą
      tą żałosną i irytującą grę PO w obietnice, których nie można spełnić.
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.ovh.net 06.11.07, 18:42
        Roksano :-)
        Oni nawet jeszcze rządzić nie zaczęli! Poczekaj, na razie opisz całą
        tą żałosną i irytującą grę PiS w obietnice, których nie udało im się spełnić.
        Napisz "coś" o ciepłych posadkach, napisz co się stało z Macierewiczem, napisz
        choć kilka słów o STYLOWYN, "uczciwym" rozstawaniu się z władzą Największego
        Polskiego Premiera i jego przyjaciół. O posłusznych prokuratorach, którzy teraz
        z naszych podatków będą mieli DOŻYWOTNIE pensje po 15.000 PLN. Opisz jak to
        "prawi i sprawiedliwi" uczciwie władzę oddają.
        DUŻO się o moralności nagadali, dłuuuugo im wierzyłem, ale teraz myślę, że to
        zwykłe k....wo.
    • Gość: dzik Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 00:25
      ten fantastyczny człowiek nie potrafi nawet odpowiedzieć na dzień
      dobry.jedynie przed wyborami dostrzega ludzi.ma nas głęboko w
      nosie.nie lubię tego pana.
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.vta.sth.bostream.se 07.11.07, 19:24
        Ja tego pana spotkalem ze dwa albo trzy razy.
        Pamiętam, że od pierwszego spotkania nie wzbudził we mnie ŻADNEJ sympatii.
        Ale...
        lubi, nie lubi
        miły, nie miły
        to nie ma NIC do rzeczy gdy oceniamy działania i postawy.
        • tomasz_glogowski Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek 07.11.07, 22:29
          Ale miło, że się komuś chce pisać na mój temat :-)))

POzdrawiam
          TG
          • Gość: yet Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 23:43
            dobrze,że pan poseł ma czas na czytanie.może odkryje,że nie jest
            taki cacy cacy.
            • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.07, 08:14
              No i wyszło szydło z worka...wreszcie wiadomo o co komu chodzi.
              • Gość: mh Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 83.1.78.* 08.11.07, 14:52
                a po co Pan Głogowski ma brac udzial w idiotycznej rozmowie ? To ze Roksana zostala poszkodowana przez zycie i musi sie wyzyc na PO to nie znaczy ze Pan Głogowski musi sie tlumaczyc niewiadomo z czego...
                zamknijcie ten temat bo rece opadaja...
          • Gość: xexe Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.wieszowa.pl 10.11.07, 19:07
            Aleście się rozpisali. Pozdrowienia dla P. Tomasza :-)
    • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:33
      Ludzie obudzcie się ! jak trzeba być beszczelnym i jaki trzeba mieć
      tupet żeby obiecywać ludziom "cud" gospodarczy i drugą Irlandię ???
      A wszystko tylko po to aby dostać się do Sejmu i otrzymywać
      miesięcznie 12 tyśięcy złotych....
      Co do kultury osobistej i zwrotów grzecznościowych, typu: dzień
      dobry - podzielem opinię ( sama doświadczłam takiej ignorancji).
      • Gość: liżydupa Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 09:37
        Ten gucio ma narypane w garach! Wkręca Maciarewicza, Putrę i cały PiS. Piszemy o
        Głogowskim, a on mi opowiada fakty z życia innych gwiazd. Za chwilę powie, że
        ktoś tam sie nie goli, sika na deskę w klazecie. Mi poprostu chodzi o to, że
        poseł z TG nie jest taki, jakim się kreuje. Jest mało grzeczny. Co może
        niesmiały? Pyszłkowaty w wypowiedziach, a praktycznie działa zza pleców
        silniejszych kolegów. Uczepił się zakłdów chemicznych, za chwilę się dowiemy, że
        to on nawet je wybudował. Tak opowiada, jakby nikt inny tym się nie zajmował.
        Przyjdzie moment, że będzie się jeszcze od całej tej likwidacji wykręcał, oj
        przyjdzie!
        • Gość: rodzic Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.gprs.plus.pl 25.12.07, 15:59
          ...ale dom po roku "posłowania" kupił, pożyczki na remont wyrwał przez żone i
          mamusię 10.000zł z Funduszu Socjalnego Szkoly w Nakle...i...biedna jego żona
          dostała jeszcze 50,-zł!!!!!! zapomogi!!!!
          Ha...ha....ha... dobre???? Wspaniały człowiek!!!!!!!!!!!!
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.dip.t-dialin.net 07.11.07, 19:34
        Roksanko,
        wydaje mi się, że jako młoda siła w PiS źle otworzyłaś notatkik, który dostałaś
        od szefów.
        Poczekaj z rozliczaniem, pozwól im choć zacząć.
        Przecież cały czas jeszcze Jaruś jest u władzy.
        Jaruś niszczy ślady w CBA i ABW,
        - to on mianuje ludzi na dobre posadki, w tym dożywotnie pensje dla prokuratorów
        krajowych
        - to on obiecał autostrady
        - to on obiecał mieszkania.
        Ja nie mówię, że bezczelnie okłamywał ludzi.
        Po prostu nie napiszę tego co o nim myślę ;-P
        PO - wystarczy, że pozmienia troszkę prawo i może rzeczywiści Ci co będą ciężko
        pracowali będą dobrze zarabiali.
        A jaką ustawę o budownictwie przygotował Jaruś przez 2 lata, nie domagam się
        tego, zeby rozliczył się z wybudowanych mieszkań, ale CO ZROBIŁ żeby to umożliwić.
        Pomóż mi znaleść! Roksanko, proszę!
    • Gość: liżydupa Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.07, 17:04
      Prawda z reklamami jest taka, że jest to cwaniactwo, bo powinien to sprzątnąć,a
      tak ma wymówkę, że dziękuje. Nie on pierwszy na to wpadł.
    • Gość: Rokasna Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 08:27
      Obiecuję Wam cud - wszyscy zostaniećie prezesami WIELKICH firm,
      będziecie żyć lepiej niż w Irlandii - tylko pamiętajcie żeby w
      następnych wyborach głosować na mnie !!!! Przecież wszyscy
      zasługujecie na cud !!!
      Głosujcie na mnie !!! :):):)
      • Gość: otto Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:25
        Nie przepadam wprawdzie za panem G,lecz to przesada z tym cudem,nic
        takiego nie mówił.Roksano proszę o jakiś cytat z wypowiedzi pana
        posła.Konkretniej!!!
        • Gość: PO-wyborowy Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:12
          Otto ty zdaje sie jesteś artysta?wiesz! Kurna Chata itd,nie ubliżając
          artystom,chcesz błysnąć?:powinieneś wystąpić w Piwnicy Pod Baranami hehe tz.
          (pod tą piwnicą),dla ciebie wszystko jest przesadą.
          Konkretnie!!!Może ogólnie przesadą jest że żyjesz?
      • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 09:41
        Świetnie Roksanko,
        Będę na Ciebie głosował ;-)
        ale najpierw pokaż, że wnioski potrafisz wyciągać.
        W szkole to się nazywało "Uczyć się".
        Rozlicz tych którzy jeszcze rządzą, a nie tych którzy jeszcze nie zawinili.
        W Księdze jest coś napisane, kto może rzucać kamieniami :-)
        Powiedz coś o cudach Kaczorka :-)
        Może UKŁAD znalazł :-)))
        a może "coś" o Ojdyrze i pieniążkach dla niego?
        Proszę, pokaż jakaś mądra i jak potrafisz rozliczać.
        • Gość: Roksana Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 10:06
          Ja mówię o PO, nie o konkretnym pośle.
          Nikt z PiS nie obiecywał Polakom cudu ani drugiej Irlandii !!!!!
          Cała reszta wpisuje się w przedwyborcze slogany - więc czy PiS czy
          inne partie nie ma to dla mnie znaczenia...chodzi mi o tak daleko
          idące zobowiązania PO - - CUD ???? Irlandia ???
          Ludzie obudźcie się !!!!!
          • Gość: Gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 10:11
            A masz może 3.000.000 mieszkań?
            To nie byłby CUD.
            Pokaż gdzie one są?
            • Gość: Sajfioł Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 217.153.131.* 09.11.07, 11:24
              To że polityk dziękuje po wyborach w ten sposób za głosy to już
              standard. Fakt, fajny gest, ale niczym specjalnym się tutaj
              Głogowski nie wyróżnił. Patrzmy na to bardziej obiektywnie.
    • Gość: gucio Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:20
      O :-) Tu jesteś szybko, a innych nie zauważasz?
      Dlaczego nie rozliczasz TYCH co im 2 lata temu puściliśmy stoper?
      Kochana jesteś :-)
    • Gość: mh Re: Tomasz Głogowski - fantastyczny człowiek IP: 83.1.78.* 09.11.07, 14:08
      gucio n1 :)
    • Gość: beblok wolałbym aby był fantastycznym posłem IP: 83.1.77.* 25.12.07, 19:23
      ale zdaje sie przeciętność
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka