Gość: michał IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.08, 09:04 czy może mi ktoś polecić gdzie najlepiej zamówić zabudowę kuchni lub jaką firmę omijać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 83.1.68.* 29.02.08, 23:57 Mojej mamie robiła firma spod Radomska, ale oni bez problemu przyjeżdzają na pomiar i montaż. Są bardzo tani i solidni. Roman Kmieć tel. 509 169 790 lub 501 344 802 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia53 Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 83.1.74.* 01.03.08, 10:36 W Nakle śląskim jest firma , która robi wszystkie kuchenne meble w/g życzeń klienta .Sklep firmowy przy głównej ulicy . Mam ich meble już 3 lata . Wykonanie nienaganne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:42 można prosić o dokładny adres firmy Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga5 Re: Meble kuchenne na wymiar 01.03.08, 16:42 3 lata temu zamawiałam kuchnię w Zbrosławicach (obok stacji benzynowej). Szef przyjechał, pomierzył wszystko.Zapytał o moje zyczenia. Doradził. Potem w firmie pokazał opracowany w komputerze projekt. Ustaliliśmy szczegóły. Za dwa tygodnie pełny montaż w domu na tip-top. Zaliczka była niewielka. Ceny porównywalne. Urządzenia wybrałam sobie z internetu - takie mi sprowadził i zamontowali. Do dziś jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:54 przejrzyj ofertę sklepu MEKONA przy obwodnicy koło Lidla ;) Mają dość dużą ofertę z możliwością zaprojektowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:57 Polecam wszystkim firmę "STOLARSTWO" D.MICHALSKI w Bobrownikach Śląskich.Solidny facet i prawie najtańszy.Wykonuje meble na życzenie klienta.Komplet pod zabudowę.Kompleksowe wykonanie a przede wszystkim dokładność i solidna robota.Mam Jego meble i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.Naprawdę warto.Polecam wszystkim.Ma facet talent do mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:59 Zapomniałam podać Wam nr.telefonu do firmy Stolarstwo D.Michalski 0323840606 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 00:19 CZy ktoś miał do czynienia z firmą BLACK RED WHITE ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:17 To zależy co chcesz wiedzieć na temat tych mebli ;) Na co dzień takowe montuje, więc wiem o nich praktycznie wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 00:41 chciałabym wiedzieć czy warto zamówić z tej firmy i czy nie ma takich problemów jak z firmą opisaną powyżej? widziałam katalog i mebelki wyglądały ciekawie ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto ma takie meble. czy jak są jakieś problemy, to "szef" umywa ręce, czy poczuwa sie do odpowiedzialności itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 00:37 Tak się składa, że montuję meble tej firmy na co dzień, więc znam je dosłownie jak własną kieszeń. W przypadku mebli BRW współczynnik ceny do jakości jest naprawdę bardzo dobry. Meble moim zdaniem są dość solidne i nie powinny się rozpaść przy normalnym użytkowaniu. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek problemy to wynikają one przede wszystkim przy transporcie lub pakowaniu w fabryce (chodzi głównie o jakieś uszkodzenia części), choć rzadko się to zdarza, ale ewentualne reklamacje są załatwiane bez problemu w przeciągu około 2 tygodni (tak jest przynajmniej w sklepie w którym pracuję), więc nie ma sytuacji, że ktoś "umywa ręce". Odpowiedz Link Zgłoś
z_zk Re: Meble kuchenne na wymiar 27.04.08, 10:53 Polecam artykuł w Polityce: www.polityka.pl/archive/do/registry/secure/showArticle?id=3358527 W zasadzie jest o właścicielu - Tadeuszu Chmielu. Fragment: "Ale Chmiel też miał dla niego propozycję: postanowił założyć firmę. Miała się nazywać Black-Red-White, żeby klienci myśleli, że jest zagraniczna. (...)Skoro mebli używa się rzadko, nie muszą być solidne. Obowiązkowo natomiast muszą być tanie, żeby każdego stać było na to, co zobaczył u sąsiada." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa_m Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 22:46 Szczerze polecam firmę "STOLARSTWO" Damian Michalski. Miałam robioną przez niego kuchnię i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze, że był bardzo tani w porównaniu do innych, a po drugie świetnie doradził i rozrysował plan mojej kuchni, która ma trochę dziwny kształt. Kuchnia jest teraz bardzo funkcjonalna. Dokładna, czysta robota i konkrety. Dla zainteresowanych daję nr tel. 3840606 i serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:00 Bardzo polecam Pana Damiana Michalskiego - moja nowa kuchnia jest śliczna. Czysty profesjonalizm.Co dla nie jest bardzo ważne nie płaci sie za montaż sprzętu, który nie jest zakupiony przez niego ( jest możliwość kupienia sprzętu przez Pana Damiana). POLECAM NIe polecam kuchni Radomsko i tamte strony - maja mama ma kuchnie z tamtych stron najwiekszy bubel jaki można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buźka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 28.05.08, 17:20 moja droga jeśli kupiłaś sprzęt w tej firmie mozez byc pewna że zapłaciłaś za jego montaż który sprzedawca wcześniej wliczył sobie w koszta zabudowy mebli kuchennych. Sprzedawcy negocjują ceny z wieloma hurtowniami, i ta która da najniższa cenę wygrywa. Ty kupujesz sprzęt po cenie z ulotki, a reszta to ich czysty zysk. Ale handel to handel. Ludzie zastanówcie się jakie są ceny w hurtowniach, może warto pytać o meble u niezależnych stolarzy napewno będzie taniej, a taniej nie zawsze znaczy gorzej....wiem z doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:48 bużka co ty za bzdury opisujesz.My wszyscy wiemy ,że zapłaciliśmy za montaż urządzeń.Pytanie tylko ile? Tutaj porównaj ceny innych zakładów, z zakładem tego pana a najważniejsze jakość wykonanej usługi.Dla mnie to jest bardzo ważne.Wiadomo, że za darmo nikt Ci niczego nie zrobi.Jak już zrobi to niejednokrotnie bubel który Ci nawet 2 lata nie posłuży a jak usłyszysz cenę to zdębiejesz.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Niemczyński Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.proxnet.pl 03.06.08, 00:09 Witam, ja mogę wam polecić MEBLOPOL z ul. Krakowskiej w T-G. Odwiedziłem kilka salonów, także w Bytomiu ale dopiero tam solidnie się nami zaopiekowano. Mielismy już swoją malą koncepcję, dzieki fachowemu doradztwu została ona przeniesiona na projekt w autocadzie a potem do realizacji. Odległość do mnie (Szałsza) nie sprawiła problemu w montażu i dostarczeniu sprzętu do zabudowy. Cena i montaż były zdecydowanie atrakcyjniejsze jak u konkurencji. Muszę przyznać że wraz z małżonką byliśmy bardzo wymagający, generalnie szukając czegoś na lata, jak i w rozsądnej cenie. Dlatego jakiś czas szukaliśmy, dzieki temu zgłębiliśmy nieco mocniej temat kuchenny, ale nie żałujemy bo w końcu się udało. Kamień spadł mi z serca;) kuchnię użytkujemy już blisko 1,5 roku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bużka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 04.06.08, 00:01 no przeciez mówiłem wczesniej ze kupilem w tej firmie sprzet do kuchni meble kuchene i pokojowe no i chcialem kupic meble do kuchni dla mojej mamy ale wolalem odpuscic bo pani Gołąb powiedziala a raczej próbowała zatuszowac sprawe ze oni maja swoja marze i daja ci mniej niz w katalogu ale to jest juz ich zysk ile wynegocjuja w hurtowniach a maja ich kilka . nie chodzi o to ze robia to odplatnie ale o to ze zawsze sciemniaja a te 2 blondi jak z nut. nie wiem o co ci konkretnie chodzi ale one nie znaja sie napewno na handlu ani na sprzecie agd nie wierzysz sprawdz sam na stronie www.meblezwadlo.com sa do nich telefony zapytaj jak wyglada sprawa zakupu i montazu sprzetu. powiedza zapewne ze mozna zam,owic sprzet kazdej firmy i ze ceny moga negocjowac ze jesli sprzet kupisz u nich to niby jest bezplatnie a jak bedziesz mial swoj to 100 zl od elementu bedzie cvie kosztowala ta przyjemnosc. najpierw wybierasz sobie modele a potem jest wycena a one i tak cie skroja ze im wyjdzie na swoja korzysc nie wierzysz to zadzwon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:24 Boże ,ta osoba ma problemy z pisownią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Najpierw naucz się pisać a póżniej wyrażaj swoje obrażliwe opinie "bużka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 20.06.08, 22:27 iedyś tam pracowałem(am) i dbają tam o klienta, a jak hurtownie nawalają to co oni mogą zrobić z kosmosu nie sprowadzą i spod ziemi nie wykopią, wrzućcie sobie wszyscy na luz i dajcie żyć innym... i tyle... wj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genio Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 04.11.08, 11:39 najlepiej iść do zwykłego stolarza bez salonów meblowych takiego,który będzie miał dla was czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_bors Re: Meble kuchenne na wymiar 21.11.14, 08:10 Jeżeli ktoś szuka mebli kuchennych które będą stworzone z jego indywidualnymi wymaganiami i oczekiwaniami, będę charakteryzowały się najwyższą jakością wykonania i trwałością to serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej strony www: bors.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
adam_bors Re: Meble kuchenne na wymiar 30.06.15, 15:18 bors.pl/blog/aranzacja-kuchni/meble-kuchenne-slask - cóż, polecał sam siebie nie będę, ale za to polecę sprawdzenie moich realizacji, a nóż widelec coś się spodoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
timeaa Re: Meble kuchenne na wymiar 06.07.15, 13:04 Unikać GMP Meble z Warszawy. Drogo, a partactwo takie, jakich mało. Zła jakość, dużo pomyłek, niedoróbek, a sam montaż ciągnie się miesiącami, bo nie potrafią dobrze wymierzyć i ZAWSZE coś nie pasuje. W domu zostawiają syf, a i jeszcze poniszczyć ściany/podłogi potrafią. Przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszm1991 Re: Meble kuchenne na wymiar 17.02.23, 18:28 polecam firmę wojtas wojtas.bytom.pl/meble-szafy-kuchnie-na-wymiar/ mi bardzo fajnie urządzili kuchnie i salon, mają dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś