Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar

IP: *.adsl.inetia.pl 29.02.08, 09:04
czy może mi ktoś polecić gdzie najlepiej zamówić zabudowę kuchni lub jaką firmę omijać???
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 83.1.68.* 29.02.08, 23:57
      Mojej mamie robiła firma spod Radomska, ale oni bez problemu
      przyjeżdzają na pomiar i montaż. Są bardzo tani i solidni.
      Roman Kmieć
      tel. 509 169 790 lub 501 344 802
      • Gość: dusia53 Re: Meble kuchenne na wymiar IP: 83.1.74.* 01.03.08, 10:36
        W Nakle śląskim jest firma , która robi wszystkie kuchenne meble
        w/g życzeń klienta .Sklep firmowy przy głównej ulicy . Mam ich meble
        już 3 lata . Wykonanie nienaganne.
        • Gość: ula Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.08, 14:42

można prosić o dokładny adres firmy
    • d_aga5 Re: Meble kuchenne na wymiar 01.03.08, 16:42
      3 lata temu zamawiałam kuchnię w Zbrosławicach (obok stacji benzynowej).
      Szef przyjechał, pomierzył wszystko.Zapytał o moje zyczenia. Doradził. Potem w
      firmie pokazał opracowany w komputerze projekt. Ustaliliśmy szczegóły. Za dwa
      tygodnie pełny montaż w domu na tip-top. Zaliczka była niewielka. Ceny
      porównywalne. Urządzenia wybrałam sobie z internetu - takie mi sprowadził i
      zamontowali.
      Do dziś jestem zadowolona
    • Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:54
      przejrzyj ofertę sklepu MEKONA przy obwodnicy koło Lidla ;) Mają dość dużą
      ofertę z możliwością zaprojektowania.
    • Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:57
      Polecam wszystkim firmę "STOLARSTWO" D.MICHALSKI w Bobrownikach Śląskich.Solidny
      facet i prawie najtańszy.Wykonuje meble na życzenie klienta.Komplet pod
      zabudowę.Kompleksowe wykonanie a przede wszystkim dokładność i solidna
      robota.Mam Jego meble i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.Naprawdę
      warto.Polecam wszystkim.Ma facet talent do mebli.
      • Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:59
        Zapomniałam podać Wam nr.telefonu do firmy Stolarstwo D.Michalski
        0323840606
        • Gość: ela Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.08, 00:19
          CZy ktoś miał do czynienia z firmą BLACK RED WHITE ???
          • Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 18:17
            To zależy co chcesz wiedzieć na temat tych mebli ;) Na co dzień takowe montuje,
            więc wiem o nich praktycznie wszystko ;)
            • Gość: ela Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.08, 00:41
              chciałabym wiedzieć czy warto zamówić z tej firmy i czy nie ma takich problemów jak z firmą opisaną powyżej? widziałam katalog i mebelki wyglądały ciekawie ale chciałabym poznać opinię kogoś, kto ma takie meble. czy jak są jakieś problemy, to "szef" umywa ręce, czy poczuwa sie do odpowiedzialności itp.
              • Gość: hevo Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 00:37
                Tak się składa, że montuję meble tej firmy na co dzień, więc znam je dosłownie
                jak własną kieszeń. W przypadku mebli BRW współczynnik ceny do jakości jest
                naprawdę bardzo dobry. Meble moim zdaniem są dość solidne i nie powinny się
                rozpaść przy normalnym użytkowaniu. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek problemy to
                wynikają one przede wszystkim przy transporcie lub pakowaniu w fabryce (chodzi
                głównie o jakieś uszkodzenia części), choć rzadko się to zdarza, ale ewentualne
                reklamacje są załatwiane bez problemu w przeciągu około 2 tygodni (tak jest
                przynajmniej w sklepie w którym pracuję), więc nie ma sytuacji, że ktoś "umywa
                ręce".
          • z_zk Re: Meble kuchenne na wymiar 27.04.08, 10:53
            Polecam artykuł w Polityce:
            www.polityka.pl/archive/do/registry/secure/showArticle?id=3358527
            W zasadzie jest o właścicielu - Tadeuszu Chmielu. Fragment:
            "Ale Chmiel też miał dla niego propozycję: postanowił założyć firmę. Miała się
            nazywać Black-Red-White, żeby klienci myśleli, że jest zagraniczna. (...)Skoro
            mebli używa się rzadko, nie muszą być solidne. Obowiązkowo natomiast muszą być
            tanie, żeby każdego stać było na to, co zobaczył u sąsiada."
    • Gość: ewa_m Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 22:46
      Szczerze polecam firmę "STOLARSTWO" Damian Michalski. Miałam robioną
      przez niego kuchnię i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze, że był
      bardzo tani w porównaniu do innych, a po drugie świetnie doradził i
      rozrysował plan mojej kuchni, która ma trochę dziwny kształt.
      Kuchnia jest teraz bardzo funkcjonalna. Dokładna, czysta robota i
      konkrety. Dla zainteresowanych daję nr tel. 3840606 i serdecznie
      polecam
      • Gość: kasieńka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.08, 11:00
        Bardzo polecam Pana Damiana Michalskiego - moja nowa kuchnia jest śliczna.
        Czysty profesjonalizm.Co dla nie jest bardzo ważne nie płaci sie za montaż
        sprzętu, który nie jest zakupiony przez niego ( jest możliwość kupienia sprzętu
        przez Pana Damiana). POLECAM
        NIe polecam kuchni Radomsko i tamte strony - maja mama ma kuchnie z tamtych
        stron najwiekszy bubel jaki można kupić.
        • Gość: buźka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 28.05.08, 17:20
          moja droga jeśli kupiłaś sprzęt w tej firmie mozez byc pewna że zapłaciłaś za jego montaż który sprzedawca wcześniej wliczył sobie w koszta zabudowy mebli kuchennych. Sprzedawcy negocjują ceny z wieloma hurtowniami, i ta która da najniższa cenę wygrywa. Ty kupujesz sprzęt po cenie z ulotki, a reszta to ich czysty zysk. Ale handel to handel. Ludzie zastanówcie się jakie są ceny w hurtowniach, może warto pytać o meble u niezależnych stolarzy napewno będzie taniej, a taniej nie zawsze znaczy gorzej....wiem z doświadczenia :)
          • Gość: żaneta Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 15:48
            bużka co ty za bzdury opisujesz.My wszyscy wiemy ,że zapłaciliśmy za montaż
            urządzeń.Pytanie tylko ile? Tutaj porównaj ceny innych zakładów, z zakładem tego
            pana a najważniejsze jakość wykonanej usługi.Dla mnie to jest bardzo
            ważne.Wiadomo, że za darmo nikt Ci niczego nie zrobi.Jak już zrobi to
            niejednokrotnie bubel który Ci nawet 2 lata nie posłuży a jak usłyszysz cenę to
            zdębiejesz.Pozdrawiam.
            • Gość: Julian Niemczyński Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.proxnet.pl 03.06.08, 00:09
              Witam, ja mogę wam polecić MEBLOPOL z ul. Krakowskiej w T-G.
              Odwiedziłem kilka salonów, także w Bytomiu ale dopiero tam solidnie się nami
              zaopiekowano. Mielismy już swoją malą koncepcję, dzieki fachowemu doradztwu
              została ona przeniesiona na projekt w autocadzie a potem do realizacji.
              Odległość do mnie (Szałsza) nie sprawiła problemu w montażu i dostarczeniu
              sprzętu do zabudowy. Cena i montaż były zdecydowanie atrakcyjniejsze jak u
              konkurencji.
              Muszę przyznać że wraz z małżonką byliśmy bardzo wymagający, generalnie szukając
              czegoś na lata, jak i w rozsądnej cenie. Dlatego jakiś czas szukaliśmy, dzieki
              temu zgłębiliśmy nieco mocniej temat kuchenny, ale nie żałujemy bo w końcu się
              udało. Kamień spadł mi z serca;) kuchnię użytkujemy już blisko 1,5 roku. Pozdrawiam
            • Gość: bużka Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 04.06.08, 00:01
              no przeciez mówiłem wczesniej ze kupilem w tej firmie sprzet do kuchni meble kuchene i pokojowe no i chcialem kupic meble do kuchni dla mojej mamy ale wolalem odpuscic bo pani Gołąb powiedziala a raczej próbowała zatuszowac sprawe ze oni maja swoja marze i daja ci mniej niz w katalogu ale to jest juz ich zysk ile wynegocjuja w hurtowniach a maja ich kilka . nie chodzi o to ze robia to odplatnie ale o to ze zawsze sciemniaja a te 2 blondi jak z nut. nie wiem o co ci konkretnie chodzi ale one nie znaja sie napewno na handlu ani na sprzecie agd nie wierzysz sprawdz sam na stronie www.meblezwadlo.com sa do nich telefony zapytaj jak wyglada sprawa zakupu i montazu sprzetu. powiedza zapewne ze mozna zam,owic sprzet kazdej firmy i ze ceny moga negocjowac ze jesli sprzet kupisz u nich to niby jest bezplatnie a jak bedziesz mial swoj to 100 zl od elementu bedzie cvie kosztowala ta przyjemnosc. najpierw wybierasz sobie modele a potem jest wycena a one i tak cie skroja ze im wyjdzie na swoja korzysc nie wierzysz to zadzwon
              • Gość: wiola Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:24
                Boże ,ta osoba ma problemy z pisownią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Najpierw naucz się pisać a póżniej wyrażaj swoje obrażliwe
                opinie "bużka".
              • Gość: ktoś Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 20.06.08, 22:27
                iedyś tam pracowałem(am) i dbają tam o klienta, a jak hurtownie nawalają to co oni mogą zrobić z kosmosu nie sprowadzą i spod ziemi nie wykopią, wrzućcie sobie wszyscy na luz i dajcie żyć innym... i tyle... wj
    • Gość: genio Re: Meble kuchenne na wymiar IP: *.stk.vectranet.pl 04.11.08, 11:39
      najlepiej iść do zwykłego stolarza bez salonów meblowych takiego,który będzie miał dla was czas....
      • Gość: gość [...] IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.09, 16:36
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • adam_bors Re: Meble kuchenne na wymiar 21.11.14, 08:10
      Jeżeli ktoś szuka mebli kuchennych które będą stworzone z jego indywidualnymi wymaganiami i oczekiwaniami, będę charakteryzowały się najwyższą jakością wykonania i trwałością to serdecznie zapraszam do odwiedzenia mojej strony www: bors.pl/
    • adam_bors Re: Meble kuchenne na wymiar 30.06.15, 15:18
      bors.pl/blog/aranzacja-kuchni/meble-kuchenne-slask - cóż, polecał sam siebie nie będę, ale za to polecę sprawdzenie moich realizacji, a nóż widelec coś się spodoba :)
    • timeaa Re: Meble kuchenne na wymiar 06.07.15, 13:04
      Unikać GMP Meble z Warszawy. Drogo, a partactwo takie, jakich mało. Zła jakość, dużo pomyłek, niedoróbek, a sam montaż ciągnie się miesiącami, bo nie potrafią dobrze wymierzyć i ZAWSZE coś nie pasuje. W domu zostawiają syf, a i jeszcze poniszczyć ściany/podłogi potrafią. Przestrzegam!
    • mariuszm1991 Re: Meble kuchenne na wymiar 17.02.23, 18:28
      polecam firmę wojtas wojtas.bytom.pl/meble-szafy-kuchnie-na-wymiar/ mi bardzo fajnie urządzili kuchnie i salon, mają dobre opinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka