moletx 21.09.06, 19:38 Zostalo 9 dni do wylotu...))) Obecnie jedna reka pakuje wszystkie nasze rzeczy a druga bawie sie z moim synkiem (dzisiaj mija mu 15 m-cy).Nie powiem,zeby bylo to latwe! Czy mam rozumiec,ze 21 pazdziernika jest aktualny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Pakowanie 27.09.06, 12:46 I jak??? Spakowana? Dorzuc wiecej cieplych ciuszkow bo temperatura drastycznie spada w tych cieplych krajach. Choc prognozy na pazdziernik sa obiecujace- a nz czeka nas zlota grecka jesien? Lista na 21 pazdziernika aktualna i nadal otwarta. Odpowiedz Link
moletx Re: Pakowanie 29.09.06, 10:33 Zabrali mi juz wszystko! Dzisiaj musialam przyjsc do biblioteki,zeby dostac sie do komputera. Tutaj w Manchesterze tez nie jest za cieplo tak wiec wielkiego szoku nie przezyje...) Odezwe sie juz pewnie po przyjezdzie do Aten. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Pakowanie 29.09.06, 11:38 Zycze szczesliwego lotu i czekamy na wiadomosci papapapapapa Odpowiedz Link
moletx Re: Pakowanie 02.10.06, 12:53 Juz jestesmy! Ciesze sie ogromnie,jak narazie wszystko uklada sie po naszej mysli.Napisze tak...podoba mi sie! Obecnie szukamy mieszkania tak wiec trzymajcie kciuki,mam nadzieje,ze cos uda sie fajnego znalesc. Pozdrawiam Was wszystkie...i do milego. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Pakowanie 02.10.06, 13:48 Powodzenia w poszukiwaniach nowego greckiego gniazdka!!! Witamy. Odpowiedz Link
annielika Re: Pakowanie 02.10.06, 15:30 wow, no to fantastycznie!!! witaj wiec w grecji a na zjazd chyba dotrzesz? Odpowiedz Link