dr_scott 01.09.03, 23:13 licznik sie kreci jak oszalały.... nie wiem co czytac, co pisac... HELP!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forman5 Re: co sie dzieje?? 01.09.03, 23:35 Ciche myśli Bóg przyjął jako modlitwę. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co sie dzieje?? 01.09.03, 23:37 forman5 napisał: > Ciche myśli Bóg przyjął jako modlitwę. Boga w to nie mieszaj! to tylko Saddahm zadzialał..... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: co sie dzieje?? 02.09.03, 08:29 No jest to pewien dyskomfort - niewatpliwie. Mam podobne odczucia. L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 02.09.03, 09:37 loggic napisał: > No jest to pewien dyskomfort - niewatpliwie. > Mam podobne odczucia. > L. hihi :) trza bylo nas wieczorkiem nie opuszczac to bys wiedzial co sie dzieje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co sie dzieje?? 02.09.03, 10:50 powiedzmy to sobie szczerze..... Zabrze zyja w nieswiadomosci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: co sie dzieje?? IP: *.strzybnica.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 12:08 dr_scott napisał: > licznik sie kreci jak oszalały.... nie wiem co czytac, co pisac... HELP!!! Czyli spełnione zostały Twoje prośby, aby ludzie nie tylko czytali posty, ale również włączali się w dyskusje. Marzenia czasem się spełniają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: co sie dzieje?? 15.02.04, 23:19 Ludzie zwariowałem,za darmo rozdaję... Posty ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: co sie dzieje?? 16.02.04, 21:34 dr_scott napisał: > szalej dalej!! > Poczekaj --aż dojdę do kresu wytrzymałości psychicznej ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co sie dzieje?? 16.02.04, 21:35 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > szalej dalej!! > > > > Poczekaj --aż dojdę do kresu wytrzymałości psychicznej ! poczytaj na tyskim forum o ofensywie na TG.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co sie dzieje?? 17.02.04, 15:21 jestem zadowolony z obrotu spraw na froncie. jednak nie mozna ani na chwile odpuscic. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: co sie dzieje?? 17.02.04, 19:51 drcarlos napisał: > o nie! trza uwazac! trzeba przeciwdziałać!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 17.02.04, 20:02 dr_scott napisał: > drcarlos napisał: > > > o nie! trza uwazac! > > trzeba przeciwdziałać!! grupa szybkiego reagowania - na wypadek ofensywy wszczyna alarm i wszyscy sie bronimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 00:09 czemu nie piszecie!!! patrze czasem jaka jest roznica miedzy tychami bo nas wyprzeda jeszcze przed rocznica 25000!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.02.04, 00:10 drcarlos napisał: > czemu nie piszecie!!! patrze czasem jaka jest roznica miedzy tychami bo nas > wyprzeda jeszcze przed rocznica 25000!!!!! mialo byc PATRZCIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos nic sie nie dzieje :( 21.02.04, 20:41 forum przezywa jakis gleboki kryzys.... gdyby nie ja to w jeden dzien tylko by 10 postow przybylo, a tychy bylyby juz dawno daleko z przodu... i nie chwale tu wcale siebie, bo glownie maszynke przekrecalem... w akcie desperacji Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos forum szaleje!! 04.03.04, 23:06 moze tak zawsze juz bedzie od 22 - 24 i pozniej?? przynajmniej ja tak bede szalał, bo inaczej czasu nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 14.04.04, 15:54 a teraz?? co sie dzieje?? dzisiej jakos sie nikomu na forum nie chce włazić...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: co sie dzieje?? 17.04.04, 17:57 hejjj ludkowie :( co sie dzieje ???? tako cisza na forum :((( sama niy dom rady pisać !!! pomóżcie mi !!! help !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: co sie dzieje?? 17.04.04, 18:14 Wybierz się lepiej w Tatry poobziyrać KIELUSKI , kwitną do cudu pieknie , i zapraszają! Hej! www.tatry.aine.pl/galerie/0304/ Telo.Pozdr.A poźryj se do nos do Zokopa...Pytomy piyknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia 2 Re: co sie dzieje?? IP: *.i / *.i-bud.pl 17.04.04, 18:39 ano dyć że piyknie, zawsze chyntnie do nich wracom, łostatnim razym to byłach zeszłego roku latoś :P ehhhh cudne góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 17.04.04, 22:07 Gość portalu: iwusia 2 napisał(a): > ano dyć że piyknie, zawsze chyntnie do nich wracom, łostatnim razym to byłach > zeszłego roku latoś :P ehhhh cudne góry :) na ja no góry pikne som... dawno zech tam nie boł i bardzo mi smutno z tego powodu :( Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: co sie dzieje?? 18.04.04, 09:53 Nie jojceć, ba brać śtyry literki w gorzć i prosto do nos. ( www. matuska.pl, abo www.litworowka.pl) umówić sie i juz zeście tam, teroz luuz, hale na lato trza wceśniyj rezerwować, a moze i juz. Jo tam nie siedze, ino zaziyrom ( rodzina). Telo moge polecić. Jak widzicie nic sie nie dzieje, a krokusy, po nasemu kieluski piyknie teroz kwitnom, hale w Tatrach zima na całego jesce. Hej! Trzymojcie sie, mnie tyz sie mani skok tam i ni ma jak... moze w cyrwcu... moze??? Koło Bozego Ciała. Nie wytrzymiym i .. tam hipnem, haj. Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: co sie dzieje?? 18.04.04, 15:59 ciupazka napisała: > Nie jojceć, ba brać śtyry literki w gorzć i prosto do nos. ( www. matuska.pl, > abo www.litworowka.pl) umówić sie i juz zeście tam, teroz luuz, hale na lato > > trza wceśniyj rezerwować, a moze i juz. Jo tam nie siedze, ino zaziyrom > ( rodzina). Telo moge polecić. Jak widzicie nic sie nie dzieje, a krokusy, > po nasemu kieluski piyknie teroz kwitnom, hale w Tatrach zima na całego > jesce. Hej! Trzymojcie sie, mnie tyz sie mani skok tam i ni ma jak... moze > > w cyrwcu... moze??? Koło Bozego Ciała. Nie wytrzymiym i .. tam hipnem, haj. > Telo.Pozdr. Dzięki za pamięć i zaproszenie w góry.A dla miłośników jazzu polecam w Zakopcu festiwal.Szczegóły na forum Zakopane-Ciupazka o tym pisze za DZ.Polskim. P.S Gorola 7 też dotyczy to zaproszenie Ciupazki.Niech weżmie sobie do serca stosunek górali do innych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: co sie dzieje?? 18.04.04, 13:17 to sie niy cza sie smucic ino tak jak ciupazka godo zabrac sie i pojechac ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 18.04.04, 16:41 iwusia2 napisała: > to sie niy cza sie smucic ino tak jak ciupazka godo zabrac sie i pojechac ;) :P kiedy mi co inne terozki w gowie.... ino moga se o gorach mysleć.... chciołech bym jeszcze roz wlyź na ryski.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia2 Re: co sie dzieje?? 18.04.04, 23:11 no to jak juz Ci te inne rzecy z gówki wjdom to ruksak na plecy i na ryski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: co sie dzieje?? 19.04.04, 19:36 iwusia2 napisała: > no to jak juz Ci te inne rzecy z gówki wjdom to ruksak na plecy i na ryski ;) no ja... wtydy to jaa.... a Wy tu sie nie obijac ino pisac!! dzisiej chyba ino 4 posty przybyly!! jak tak moze byc!! trza cos z tym zrobić!! Odpowiedz Link Zgłoś