dr_scott 02.09.03, 18:07 pierwsze dwa tygodnie wrzesnia to przerwa technologoczna w parku wodnym. mysle ze troche nie w czasie, bo przeciez sa gwarki i duzo ludzi odwiedzi miasto, no i mogliby zahaczyc o aqua.... a tak.. nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 02.09.03, 18:56 dr_scott napisał: > pierwsze dwa tygodnie wrzesnia to przerwa technologoczna w parku wodnym. > > mysle ze troche nie w czasie, bo przeciez sa gwarki i duzo ludzi odwiedzi > miasto, no i mogliby zahaczyc o aqua.... a tak.. nic z tego. ale niektore obiekty wymagaly juz remontu np fala, cos tam z pompa chyba... i inne takie drobne usterki np prysznice... moze nowe bedom?? tamte od razu sie zepsuly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna IP: 193.193.181.* 12.09.03, 14:21 też się zastanawiałem czemu tak długo to ma trwać???? Pewnie trzeba naprawić to co ustawiony na przetargu partacz spieprzył. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 12.09.03, 15:55 - dokleic kafelki w "rzece" - pomalowac sufit w "grocie" dobra farba! - naprawic folie w wylocie na zewnatrz L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 28.02.04, 07:34 Powinni taką zrobić i znależć przyczynę smrodu kanalizacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 28.02.04, 14:39 forman5 napisał: > Powinni taką zrobić i znależć przyczynę smrodu kanalizacji ! jak tam byłem w czwartek to juz nie smierdziało... był za to inny problem - zabrakło kluczykow!!! na szczescie ich braklo jak juz wychodzilem tylko slyszalem w radiu ze nie ma miejsc i stanie w kolejce moze dluzej potrwac... wspolczucia tym co tam stali.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 01.03.04, 13:40 drcarlos napisał: > > Powinni taką zrobić i znależć przyczynę smrodu kanalizacji ! > > jak tam byłem w czwartek to juz nie smierdziało... był za to inny problem - > zabrakło kluczykow!!! na szczescie ich braklo jak juz wychodzilem tylko > slyszalem w radiu ze nie ma miejsc i stanie w kolejce moze dluzej potrwac... > wspolczucia tym co tam stali.... Czyli w ferie mają obrót co? Dobrze! L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 01.03.04, 15:57 loggic napisał: > drcarlos napisał: > > > > Powinni taką zrobić i znależć przyczynę smrodu kanalizacji ! > > > > jak tam byłem w czwartek to juz nie smierdziało... był za to inny problem > - > > zabrakło kluczykow!!! na szczescie ich braklo jak juz wychodzilem tylko > > slyszalem w radiu ze nie ma miejsc i stanie w kolejce moze dluzej potrwac. > .. > > wspolczucia tym co tam stali.... > > Czyli w ferie mają obrót co? > Dobrze! > L. w ferie to az ich tam za duzo boło!! :) a w łikendy to glownie caly parking osobówkami pozajmowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 02.03.04, 07:59 To dobrze, że jest obrót bo może park zacznie zarabiać na siebie. Ale czy ktoś jeszcze pamięta jak miało być? Oprócz parku miała być infrastruktura dookoła. Miały być inne rozrywki - pamiętacie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 02.03.04, 21:00 loggic napisał: > To dobrze, że jest obrót bo może park zacznie zarabiać na siebie. > Ale czy ktoś jeszcze pamięta jak miało być? Oprócz parku miała być > infrastruktura dookoła. Miały być inne rozrywki - pamiętacie? > L. nono! ino kiedy to sam zrobią????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna IP: *.gwarbit.pl 03.03.04, 22:08 Nie bądzcie naiwni , czy już zapomnieliście jak było w tamtym roku w Parku w czasie ferii ?? dokładnie jak i teraz ! Zresztą dwa lata temu podobnie, wiem bo stałem w kolejkach. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 03.03.04, 22:16 ciekawe, czy jak wybuduja ten hotel czy co to tam, to czy potem sie zabiora za budowe reszty kompleksu.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: AQUAPARK - zarzuty. 04.03.04, 14:21 tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/344908.html Szeroko rozumiana niegospodarność ? ( ciekaw jestem jak to po imieniu nazwać ) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: AQUAPARK - zarzuty. 04.03.04, 16:26 co to jest 12 milionow... :/ a najgorsze jest to, ze firmy ktore to budowały (nie wszystkie) nie mialy uprawnien, wiec miejmy nadzieje ze wydarzenia z moskwy nie beda mialy odpowiednika u nas!.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: AQUAPARK - zarzuty. 04.03.04, 20:14 no nareszcie ktos im sie do dupska dobral!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... AQUAPARK - przerwa technologiczna IP: *.microchip.ltd.pl 04.03.04, 20:36 Na temat Aquaparku zebrało się juz nieco opinii: forum.gazeta.pl/72,2.html?f=102&w=10923381 , a tam dalsze... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna 04.03.04, 20:40 Gość portalu: bywalec... napisał(a): > Na temat Aquaparku zebrało się juz nieco opinii: > forum.gazeta.pl/72,2.html?f=102&w=10923381 > , a tam dalsze... jak rozumie "microchip" nie ma nic wspolnego z korporacja Microchip produkujaca uklady scalone (m.in. procesory programowalne PIC), a jest to firma w Bytomiu - rozwiazania internetowe, sieci, bieganie po dachach :) itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec... AQUAPARK - przerwa technologiczna IP: *.microchip.ltd.pl 04.03.04, 20:42 hmm? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=10923381 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forman5 Re: AQUAPARK - przerwa technologiczna IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 09.03.04, 10:58 tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/345816.html Odpowiedz Link Zgłoś