Dodaj do ulubionych

Informacje na temat restauracji CAMPO

17.06.08, 10:50
Witam!
chciałam podpytać jak wygląda wesele w restauracji Campo, jaka obsługa, czy jedzenie dobre.
Jeśli chodzi o salę, widziałam jedynie na zdjęciach i bardzo podoba mi się jej schludność, mało ozdób,baloników itp.
Czekam na informacje :)
Pozdrawiam,
Karola
Obserwuj wątek
    • Gość: Er Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 11:28
      Tam miałem swoje wesele, ostatnio kolega.
      Wystawiam pozytywną opinię.

A najważniejsze, kiedy jest gorąco można posiedzieć na zewnątrz z dala od ulicy
      (ważne w przypadku małych dzieci).
      • Gość: gosc Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.stk.vectranet.pl 17.06.08, 12:19
        wszystko ok jedzenie smaczne obsluga mila ale trzeba pilnowac
        platnosci ...szefowa czasem lubi doliczyc cos niecos... ale jak
        bedziesz pilnowac co i jak bedzie ok
        • Gość: agata Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 01:00
          Nie szkoda ci pieniędzy na taką bzdurną imprezę.Jedźcie lepiej
          na wakacje,będziecie mieli przynajmniej co wspominać.
          • Gość: TY2 Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:00
            Oczywiście!
            • Gość: nieee Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.tktelekom.pl 25.06.08, 13:38
              żadna rewelka, naprawde, miałam możliwośc być 2 razy na weselu na małej sali i
              na dużej też. W lipcu były okropne upały a klimatyzacja nie dawała rady :( był
              taki ukrop -klima jest na dużej sali. Zalezy na ile osób chcesz te wesele bo
              jeśli mam ci doradzić to proponuje Niebieskie Oczko w Tarnowskich G. smaczne
              jedzenie, oprócz rosołu- woda, do innych brak zastrzeżeń, co do obsługi to lubią
              szybko zbierać ze stołu:) to zwróć uwagę, płaci się 105 zł za osobę z deserem i
              jest full wypas, jest piękny ogródek i ławeczki obok polecammm
              • Gość: silki Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.wieszowanet.pl 26.06.08, 21:12
                Co do Campo, na co dzień dobre, jadłam tylko placek z gulaszem, ale słyszałam że
                na weselu jedzenia jest mało.
                • Gość: anusiaaa Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.wieszowanet.pl 27.06.08, 12:47
                  Ja wystawiam b.dobra opinie.

Na moim weselu, pakiet full + swinka tyle jedzenia, ze szok.
                  Sala duza, obsluga b.miła i szybka. Zadnych zastrzezen.

Ale faktycznie szefowa b. niemila i trzeba na nia uwazac.
                  • Gość: gosc Re: Informacje na temat restauracji CAMPO IP: *.stk.vectranet.pl 06.07.08, 00:14
                    mysle ...jakby zmienic szefowa bylo by super ...albo chociaz zeby
                    nauczyla sie usmiechac i byc milsza dla gosci ... ale chyba nie ma co
                    liczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka