Gość: naturystka IP: *.gumm.org 22.06.08, 06:42 czy plaza nudystow nad zalewem jest juz czynna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonifacy Re: Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 13:21 Tak,zboczeńcy z kiełbasami na wierzchu smażą kiełbaski na grilu od pierwszych ciepłych dni. To naprawdę zabawny widok.Polecam wszystkim zobaczenie tego widowiska.Zrobicie przyjemność tym ludziom,ekshibicjoniści lubią gdy ktoś na nich patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przypadkowy czytac Re: Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:55 Czy naturystka była się obnażać dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Plaza 23.06.08, 18:13 Niech się rozbierają,ich sprawa,nikt podglądać nie musi. Kiedy brzydkie golasy zaczną spacerować po mieście będę protestował. Nie mam jednak nic przeciwko ewentualnym spacerom ładnych golasek po centrum miasta. 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Re: Plaza IP: *.hostmonster.com 24.06.08, 09:45 prawdziwy slonzok sie tam niy pokoze na takij plazy tam sie łopolajom same gorole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Plaza IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.08, 10:21 hej hanys jak słyszę takie coś że "prawdziwy ślązak to...." to mi sie rzygać chce. Też jestem prawdziwym ślązakiem tak jak ty ale jednak nauczyłem sie i pisać i mówić językiem jakim jest używany w polskich mediach, a druga sprawa ludzie różnią się przede wszystkim swoimi indywidualnymi cechami typu "to lubie a tamto nie" Więc nie gadaj jak to prawdziwy ślązak to takie stworzenie że na nagą plaże nie pójdzie a ci którzy tam są to zapewne nie ślązacy. Jak takie coś słyszę to tak jakbym słyszał własną babcię i dziadka którzy żyją jeszcze jakimiś starymi czasami i bardzo wyraźnie stawiają granicę między ślązakiem a jakąkolwiek inną osobą. Otwórz trochę oczy na świat bo czasy sie bardzo zmieniły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys2 Re: Plaza IP: 67.159.54.* 24.06.08, 12:46 wypowiedz typowego gorola! jo ci powiym ino tela ,ludzie rozniom sie od goroli i to fest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Plaza IP: *.lunarservers.com 24.06.08, 19:09 to jest wszystko dla ludzi,nawet taka plaza nudystow tylko ze jest masa osob ktore do tego nie dorosly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Plaza IP: *.145.36.72.static.reverse.ltdomains.com 25.06.08, 09:21 oryginal23 napisała: > A jaki wzrost musi mieć nudysta? 23 cale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:01 Ty Jolka nie opowiadaj farmazonów tylko...rozbieraj się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guajazyl Re: Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 12:35 Ciepło.Golasy biegają nad zalewem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekwy Re: Plaza IP: *.domainunused.net 06.07.08, 15:00 A w którym miejscu ta plaża? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom Re: Plaza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 16:06 Wybierasz się podglądać,czy hasać na golasa? Poszukaj golasów na zachodniej stronie zalewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamlas Re: Plaza IP: *.nl 18.07.08, 17:50 nieftorym we batkach jest za gorko Odpowiedz Link Zgłoś