dr_scott 28.11.03, 11:17 dziś znów Adaś zasiądzie na belce :) znów zacznie się oglądanie konkursów... fajnie :D myślicie że Adaś znów będzie mistrzem?? ja myśle że jest duża szansa... zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gwahir Re: skoki narciarskie 28.11.03, 12:48 No czas też odszukać Ski Jump forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=102&w=932325&a=3840494 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 28.11.03, 22:10 no Adaś w wysokiej formie!! jestem dobrej myśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 30.11.03, 18:23 A co powiecie na transmisję w TV z poślizgiem ? Czyżby cały Puchar Świata będziemy oglądać po czasie ? ? Nie podoba mi się to ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 01.12.03, 08:26 To jeszcze nic! Jak pokazywali migawki z pierwszergo konkursu w wiadomosciach, to napisy zaslanialy polowe akcji i nie bylo widac ANI JEDNEGO LADOWANIA! To sie nazywa profesjonalizm, nie ma co! L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 01.12.03, 20:54 a widzieliscie jak Morgenstern pierdyknął??? wszczasu dostal i ponoc ma palec zlamany.... to i tak calkiem niezle jak na podwujne salto z 6 metrow z miedzylądowaniem.... przeciez mogl skonczyc na wozku inwalidzkim! a on ma dopiero 17 lat! zas chodziło o kase jak sie okazuje.... organizator na sile chcial dokonczyc konkurs......... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 02.12.03, 08:14 WSTRZASU chyba dostal! Nie, zebym sie czepial, ale... A co do Morgensterna to wygladalo to duzo gorzej niz sie skonczylo. Mial szczescie chlopak. Ciekawe czy zdola powrocic, czy jednak sie zalamie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 08.12.03, 20:23 Gdyby nie google, gdyby nie te gooogle kto wie jak by się to skończyło... L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 13.12.03, 15:36 mysle ze Adaś powninen zmienic gogle z Carrera na SCOTT :) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos skoki narciarskie - sobota 13 grudnia 13.12.03, 15:16 dzisiej zas fest wieje i zas se nie poskacza..... ci to maja pocha..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 15.12.03, 23:15 Ja tego nie słyszałem,może ktoś z was to potwierdzi ? sport.onet.pl/842448,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: skoki narciarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.03, 23:42 Słyszałem to na krążącej w necie mp3 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 16.12.03, 20:04 to wyslij mi ja na mejla z gazety..... pozatym on nie jest pierwszym ktoremu sie to przytrafilo..... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 02.01.04, 20:40 Temat trochę przemilczany ostatnio na naszym forum.Moje zdanie wbrew temu co lansują media,jest takie.Adam to tylko człowiek,a nie maszynka do zwycięstw.Spójrzmy na innych skoczków ,których lata świetności minęły (Goldi,Peterka,Szmith itd).Prezentują się nieżle, ale błyskotliwych zwycięstw nie odnoszą.I być może w ich krajach nie mają tylu pretensji co nasi żurnaliści do Małysza.Nawet Swenn w tym roku nie błyszczy. A może odejście P.Blecharza ma swój skutek. Wg.mnie trener Tajner odcina kupony talentu Małysza,a przecież powinien mieć zaplecze dobrych skoczków jak np.Niemcy.Nie wspominam o trenerze Norwegów,poprzednio Finów pod wodzą którego jedna bądz druga reprezentacja miała i ma liderów no i wyrównany silny zespół.Podziwiam też Słoweńców którzy może w tym roku nie błyszczą ale mają KILKU niezłych skoczków. A u nas Małysz i długo,długo nikt.A jak Adam jest bez formy to nie ma nikogo na tyle silnego by znależć się przynajmniej w pierwszej 20tce. A podobno chcą wycować Adama z ostatniego konkursu 4 skoczni.Nie sądzę by Toni Tajner bądż ktoś inny reprezentował nasze barwy. Jeżeli ktoś interesuje się tematem prosze o garść refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 02.01.04, 21:15 Było oczywiste, że Adam nie będzie wygrywał wiecznie i że kiedyś pojawi się ktoś lepszy, ktoś kto go zdetronizuje. Pozostaje pytanie o to, czy ten czas już nadszedl. Moim zdaniem NIE!!! Jest jeszcze za wcześnie, by zdetronizować Małysza! Chłopak jest młody i może odnosić sukcesy na miarę mistrzów. Pozostaje pytanie na sztab szkoleniowy jest w stanie doprowadzić go do odpowiedniego stanu? W skokach bowiem czasem bywa tak, że ktoś rozbłyska i gaśnie i już nigdy nie łapie dawnego poziomu! Przecież Małysz jeszcze przed swoją wielką erą myślał o zakończeniu kariery! Tymczasem eksplodował i to w jakim stylu! Pozostaje mieć nadzieję, że załapie dawny cug! Wszak na początku grudnia miał fenomenalne skoki i szczytową formę, więc mam nadzieję, że to tylko chwilowy kryzys. Aha! Myślę że dopiero teraz Adam potrzebuje wsparcia kibiców - czy się zawiedzie? To zależy także i od nas... L. Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: skoki narciarskie 02.01.04, 23:45 Mysle, ze to i tak dziwne, ze Malysz utrzymywal forme na takim poziomie przez tak dlugi okres czasu. Ma teraz slabszy okres, ale to bylo tylko kwestia czasu. Wazne tez jest, ze Malysz zdobyl chyba wszystko, co bylo do zdobycia i w sezonie, gdy nie ma mistrzostw swiata, olimpiady trudno sie jest zmobilizowac. Doceniam zaslugi Tajnera, ale nie jestem do konca przekonany co do "wielkosci" jego wkladu w sukcesz Malysza - patrz osiagane wyniki reszty patalachow z reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 03.01.04, 00:20 3 sezony byl na topie, to teraz nawet telewizja w niego zwatpila.... przeto te transmisje z poslizgiem.... a sponsorzy o niego nie dbaja! ma skakac i ani chwili odpoczynku chopak ni ma..... co to sie tera porobilo..... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 03.01.04, 11:03 A Superekspres na to: "Coś mu ciąży. To Fakt!" i sugeruje, że Adam ma za ciężkie narty przez reklamę Faktu. ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 06.01.04, 00:34 loggic napisał: > A Superekspres na to: "Coś mu ciąży. To Fakt!" > i sugeruje, że Adam ma za ciężkie narty przez reklamę Faktu. > ;) > L. > chyba faktycznie Fakt :) bez niego skakal duzo lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 05.01.04, 08:15 Nie jest dobrze! 25 miejsce to b.słabo! Może faktycznie trzeba sobie odpuscić i poćwiczyć na spokojnie? L. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 05.01.04, 15:37 też myśle ze apollo powinien odpuścic.... adaś wyraźnie bez formy. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 18.01.04, 16:38 ADAŚ wraca do mistrzowskiej formy! pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
anya6 Re: skoki narciarskie 18.01.04, 18:53 Adaś ma silny charakter i postara sie skakac dleko jesli tylko bedzie w stanie:) ja jestem jego fanem w 100% :)) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 19.01.04, 08:17 anya6 napisała: > Adaś ma silny charakter i postara sie skakac dleko jesli tylko bedzie w > stanie:) ja jestem jego fanem w 100% :)) chyba fanka! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 18.01.04, 21:58 A tak niewiele brakowało by w Zakopanem dziś wygrał.Prawdziwy kibic jest ze swym zawodnikiem czy klubem w chwilach zwycięstw bądż porażek.A właśnie nasi kibice byli z Adamem już w sobotę, kiedy nie było wiadomo jaką formę reprezentuje i to mu pomogło. Cieszy również wystawienie Rutkowskiego,oby jego talent szedł jak burza9jak Małysza). Dziwię sie niektórym żurnalistom że tak szybko zwątpili w Adama. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 18.01.04, 22:08 i poleciał....... ;) zobaczymy jak w japonii bedzie skakac... Odpowiedz Link Zgłoś
loggic 1 kibic Rzeczypospolitej 19.01.04, 08:19 A jak wam sie podoba pierwsyz kibic Rzeczypospolitej? Bo mi sie wydawalo, ze byl juz lekko wypity gdy go dali na wizje. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: 1 kibic Rzeczypospolitej 19.01.04, 10:43 loggic napisał: > A jak wam sie podoba pierwsyz kibic Rzeczypospolitej? > Bo mi sie wydawalo, ze byl juz lekko wypity gdy go dali na wizje. > L. Tak mnie się też wydawało ! ! Zapewne "urwał się" bez małżonki na te zawody.Bardzo żle wyglądał. A właściwie po co nam ten urząd --zero odpowiedzialności,sto procent przyjemności ! Zbliża się olimpiada czas pomyślec o zasłużonym urlopie dla pierwszego kibica RP ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 15.02.04, 23:08 Skupien i Rutkowski dziś lepszy od Adama ! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 16.02.04, 09:06 forman5 napisał: > Skupien i Rutkowski dziś lepszy od Adama ! Ale się porobiło! No ale trudno, może Adam odnajdzie formę... A przy okazji chciałem wspomnieć o wspaniałym chłopaku z Chorzowa - Tomek Sikora srebrny biathlonista!!!! L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 22.02.04, 14:15 8 miejsce w druzynowym konkursie... nawet rosja byla wyzej..... :/ a przeciez nie maja jakichs mistrzow swiata.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 02.03.04, 22:47 loggic napisał: > Adam to nieźle wyrżnął. > L. > a osochozi?? ja nic niewiem napiszcie cos more Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 02.03.04, 22:50 no byl se w krainie słonych jezior UTAH czy jak to tam sie zwie.... salt lake city... i przy ladowaniu mu lewa narta (jak zwykle?) odjechała... wyrżnął plerami i głową we śnieg i stracioł przytomność.... twarz ma troche ścioraną... bo bezwładnie sunął az sie zatrzymoł.... :( ADAŚ!!! WRACEJ DO ZDROWIA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: skoki narciarskie 02.03.04, 22:53 Nawet gdy już nie powróci do formy sprzed roku czy dwóch to i tak zrobił bardzo dużo ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: skoki narciarskie 02.03.04, 23:10 drcarlos napisał: > no byl se w krainie słonych jezior UTAH czy jak to tam sie zwie.... salt lake > city... i przy ladowaniu mu lewa narta (jak zwykle?) odjechała... wyrżnął > plerami i głową we śnieg i stracioł przytomność.... twarz ma troche ścioraną... > > bo bezwładnie sunął az sie zatrzymoł.... :( > ADAŚ!!! WRACEJ DO ZDROWIA!!!!! widzialem druga serie konkursu na eurosporcie i sie dziwilem czemu adasia nie ma a kibicow bialo czerwonych sporo ..... to teraz juz wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 03.03.04, 08:01 Z początku to nawet tak groźnie nie wyglądało, ale poobijany jest fest. Całe szczęście podobno ma wielką ochotę wrócić! L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 04.03.04, 16:30 loggic napisał: > Z początku to nawet tak groźnie nie wyglądało, ale poobijany jest fest. > Całe szczęście podobno ma wielką ochotę wrócić! > L. to dobrze, bo to pomaga psychicznie i czlowiek szybciej zdrowieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: skoki narciarskie 04.03.04, 13:19 "Teraz już wiecie, dlaczego was nie lubię. Na ludzkim nieszczęściu robicie sobie aferę" - rzucił Małysz w stronę dziennikarzy. L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: skoki narciarskie 04.03.04, 16:29 loggic napisał: > "Teraz już wiecie, dlaczego was nie lubię. Na ludzkim nieszczęściu robicie > sobie aferę" - rzucił Małysz w stronę dziennikarzy. > L. i prawde im powiedział.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Adaś nie skacze 07.03.04, 00:15 slyszalem ze jutro (znaczy dzis) Adaś nie skacze... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Adaś nie skacze 07.03.04, 00:23 dziś (znaczy wczoraj) byl konkurs druzynowy... polski nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Adaś nie skacze 07.03.04, 23:39 drcarlos napisał: > dziś (znaczy wczoraj) byl konkurs druzynowy... polski nie było... ale dzis byl indywidualny jak wypadli nasi?? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Już nie poskacze 08.03.04, 13:30 Adaś już w tym sezonie nie poskacze! Tak mówi Tajner. L. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Już nie poskacze 08.03.04, 14:45 no i dobrze przynajmniej se chłopak porządnie odpocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Już nie poskacze 08.03.04, 14:47 no i dobrze niech se chłopak porządnie odpocznie Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Już nie poskacze 11.03.04, 23:18 loggic napisał: > Adaś już w tym sezonie nie poskacze! Tak mówi Tajner. > L. i tak cos kiepsko z formą. cos mi sie zdaje ze pojdzie w ślady Marcina Schmidtta Odpowiedz Link Zgłoś