IP: 89.107.158.* 21.05.09, 12:24
Co sądzicie o restauracji greckiej w Nakle Ślaskim?
Czy warto tam iść?, no i jak z jedzeniem?, obsługą?
Obserwuj wątek
    • Gość: asdator Re: El Greko? IP: 95.171.193.* 21.05.09, 13:06
      O ! Wlasciciel Elgreko. Mogles jeszcze napisac jaka ulica, godziny otwarcia i co polecasz.
      • Gość: hellyspring Re: El Greko? IP: *.strong-pc.com 23.05.09, 19:55
        O matko,jak mnie drażnią tego typu odpowiedzi.... Węszysz podstęp pewnie nawet w tubce pasty do zębów:P

W El Greco jadłam tylko raz, parę lat temu, niezłe było,ale chętnie dowiem się, jak wygląda to teraz. No i właśnie, czemu tam cały czas jest zamknięte, ilekroc przejeżdżam?
    • Gość: tomq Re: El Greko? IP: 195.114.161.* 21.05.09, 13:32
      ja sadze ze lepiej nie mowic co mysle o tej knajpie....

Bylem raz...dania nie dokonczylem i nigdy wiecej tam sie nie pojawie.
    • malinka8619 Re: El Greko? 21.05.09, 21:37
      będziesz miała szczęście jak trafisz na otwarte drzwi;/...nigdy nie wiesz kiedy otworzą, bo robia to jak im się podoba i chce...jedzenie okropne...źle doprawione i podawane zimne...
    • maja.10 Re: El Greko? 17.09.09, 09:02
      Restauracja super!jedzenie pyszne i nie drogie.Co do godzin otwarcia to tyle wiem ze poniedziałki nieczynne .jezdze czesto przez Nakło i zawsze jest tam wielu klientów.sama jak mam czas to zaglAdam do el grecco.Polecam gyros najlepszy w okolicy.polecam naprawde warto
      • 2-dawid Re: El Greko? 17.09.09, 09:19
        kiedyś było tam różnie ale podobno zmienił się właściciel i ponoć na lepsze.sam byłem ostatnio z moim szefem na obiedzie i nie mogę narzekać.jedzonko doprawione >tzatzyki takie jak lubie.obsługa miła.czysto i szybko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka