tomtom9 09.08.05, 10:38 CZY W POLSCE MOŻNA KUPIC TAK DOBRE LODY JAK WE WLOSZECH,GDZIE ,ŚLĄSK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
testardo Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 09.08.05, 10:48 Takie lody to tylko we Wloszech, niestety. A moze i na szczescie :) Odpowiedz Link
bartys3 Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 09.08.05, 10:50 a te z automatu .. ciagnace sie ...dwukolorowe ...no wiecie o ktorych mowie...;) Odpowiedz Link
testardo Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 10.08.05, 10:32 Ja wiem:) i jeszcze maja czelnosc nazywac sie "wloskie". A fe! Odpowiedz Link
adalbertus5 Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 09.08.05, 11:18 I owszem - Lodziarnia Dolce Vita w Pszczynie.Otwarta od 3 dni. Nie ma aż tylu smaków ale Fragola i Pana Cotta nie gorsze niż w Sienie. Smacznego Odpowiedz Link
altabaka Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 10.08.05, 14:04 A gdzie w Sienie polecasz posmakować "da vero gelati italiani"? Odpowiedz Link
boccadirosa Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 10.08.05, 10:13 Włoskie najlepsze, nie da się ukryć, ale w wawie odkryłam ostatnio taką małą lodziarenko-kawiarenkę przy pl. Teatralnym. Nie pamiętam nazwy, ale jest tam, gdzie kiedyś była (albo jeszcze jest) Alitalia, czyli stojąc twarzą do Teatru Wlk. - po lewej stronie. Odpowiedz Link
marghe_72 Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 12.08.05, 09:50 czyzby Adi Cafe'? jesli Warszawa to raczej Chmielna (w bramie) prawie vis a vis kina Atlantic Odpowiedz Link
bonalisa Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 12.08.05, 10:44 Faktycznie na Chmielnej były pyszne lody, ale ostatnio chyba nie mam do nich szczęścia, bo co tam się wybieram (ostatnio niecałe 2 tygodnie temu w niedzielę około 16-tej) to okazuje się, że zamknięte a na drzwiach żadnej informacji o godzinach otwarcia ;-( Odpowiedz Link
maciek_dm Re: WŁOSKIE LODY NAJLEPSZE!!! 12.08.05, 14:38 na wloskim ebayu sa, tylko musisz zamowic wysylke DHLem, bo zwykla poczta sie sie roztopia zanim dojda.... Odpowiedz Link