Dodaj do ulubionych

Zecchino d'Oro

13.09.05, 21:45
Orientuje się ktoś kiey w tym roku jest Zecchino d'Oro ?
Obserwuj wątek
    • serafitka Re: Zecchino d'Oro 27.09.05, 21:29
      jak zawsze w drugiej polowie listopada - podejrzewam, ze os 23 do 26,
      ewentualnie od 16 do 19. Pilnuj na stronie Antoniano www.antoniano.it
    • serafitka Re: Zecchino d'Oro 26.10.05, 23:02
      Estivo - daty są już znane. Zecchino odbędzie się w dniach od 22 do 26
      listopada.
    • serafitka Re: Zecchino d'Oro 20.11.05, 23:35
      Do Estivo :

48 Zecchino d'Oro, 22.11-26.11.05

Raiuno :
      22,23,24,25.11 -
      • estivo Re: Zecchino d'Oro 21.11.05, 10:39
        dziękuję za informację
        • serafitka Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 00:19
          I co Estivo ? Jakie wrażenia ? Które piosenki podobają Ci się najbardziej ? Bo
          mi : L'amico mio fantasma i Io sono un aquilotto. Pozostałe też są bardzo
          fajne, ale te dwie najładniejsze :)

Pozdrawiam !!!

www.antoniano.it/zecc05/
          www.zecchino.rai.it/ (strona zawiera video z fragmentami piosenek)
          • estivo Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 10:42
            Wrażenia jak najbardziej pozytywne,wszystki piosenki są bardzo ładne,ale napisze
            na które w ciągu tych paru dni zwróciłem większą uwagę Hip Hop Ippopotamo chyba
            dlatego zwróciłem na nią uwagę ponieważ ładnie się zaczyna,Dino l'imbianchino
            jak dla mnie bardzo sympatyczna piosenka,Il mio cuore è un gran pallone wyróżnia
            się tym że jest najspokojniejsza,Il pistolero ma ładny refren,L'amico mio
            fantasma cała piosenka jest naprawdę bardzo ładna,a tak na koniec Il drago
            raffreddato wyróżnia się tym że jak jedyna jest śpiewana przez dwie dziewczynki
    • estivo Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 12:47
      Wrażenia jak najbardziej pozytywne,wszystki piosenki są bardzo ładne,ale napisze
      na które w ciągu tych paru dni zwróciłem większą uwagę Hip Hop Ippopotamo chyba
      dlatego zwróciłem na nią uwagę ponieważ ładnie się zaczyna,Dino l'imbianchino
      jak dla mnie bardzo sympatyczna piosenka,Il mio cuore è un gran pallone wyróżnia
      się tym że jest najspokojniejsza,Il pistolero ma ładny refren,L'amico mio
      fantasma cała piosenka jest naprawdę bardzo ładna,a tak na koniec Il drago
      raffreddato wyróżnia się tym że jak jedyna jest śpiewana przez dwie dziewczynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka