estivo 13.09.05, 21:45 Orientuje się ktoś kiey w tym roku jest Zecchino d'Oro ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
serafitka Re: Zecchino d'Oro 27.09.05, 21:29 jak zawsze w drugiej polowie listopada - podejrzewam, ze os 23 do 26, ewentualnie od 16 do 19. Pilnuj na stronie Antoniano www.antoniano.it Odpowiedz Link
serafitka Re: Zecchino d'Oro 26.10.05, 23:02 Estivo - daty są już znane. Zecchino odbędzie się w dniach od 22 do 26 listopada. Odpowiedz Link
serafitka Re: Zecchino d'Oro 20.11.05, 23:35 Do Estivo : 48 Zecchino d'Oro, 22.11-26.11.05 Raiuno : 22,23,24,25.11 - Odpowiedz Link
serafitka Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 00:19 I co Estivo ? Jakie wrażenia ? Które piosenki podobają Ci się najbardziej ? Bo mi : L'amico mio fantasma i Io sono un aquilotto. Pozostałe też są bardzo fajne, ale te dwie najładniejsze :) Pozdrawiam !!! www.antoniano.it/zecc05/ www.zecchino.rai.it/ (strona zawiera video z fragmentami piosenek) Odpowiedz Link
estivo Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 10:42 Wrażenia jak najbardziej pozytywne,wszystki piosenki są bardzo ładne,ale napisze na które w ciągu tych paru dni zwróciłem większą uwagę Hip Hop Ippopotamo chyba dlatego zwróciłem na nią uwagę ponieważ ładnie się zaczyna,Dino l'imbianchino jak dla mnie bardzo sympatyczna piosenka,Il mio cuore è un gran pallone wyróżnia się tym że jest najspokojniejsza,Il pistolero ma ładny refren,L'amico mio fantasma cała piosenka jest naprawdę bardzo ładna,a tak na koniec Il drago raffreddato wyróżnia się tym że jak jedyna jest śpiewana przez dwie dziewczynki Odpowiedz Link
estivo Re: Zecchino d'Oro 26.11.05, 12:47 Wrażenia jak najbardziej pozytywne,wszystki piosenki są bardzo ładne,ale napisze na które w ciągu tych paru dni zwróciłem większą uwagę Hip Hop Ippopotamo chyba dlatego zwróciłem na nią uwagę ponieważ ładnie się zaczyna,Dino l'imbianchino jak dla mnie bardzo sympatyczna piosenka,Il mio cuore è un gran pallone wyróżnia się tym że jest najspokojniejsza,Il pistolero ma ładny refren,L'amico mio fantasma cała piosenka jest naprawdę bardzo ładna,a tak na koniec Il drago raffreddato wyróżnia się tym że jak jedyna jest śpiewana przez dwie dziewczynki Odpowiedz Link