zanka 28.12.02, 14:09 na jakich wyspach wloskich byliscie/?????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aani Re: WySPY 28.12.02, 19:58 zanka napisała: > na jakich wyspach wloskich byliscie/?????? L'Elba Odpowiedz Link
gioia Re: WySPY 11.01.03, 19:39 Sycylia dla mnie jest najpiękniejszą i magiczną wyspą. Powodów jest kilkanaście, poza zabytkami, morzem, palmami itp...najbardziej spodobała mi się atmosfera, którą tworzą oczywiście ludzie. Mam niezwykłe wspomnienia z tej gorącej wyspy i z pewnością powrócę tam jeszcze. A czy wiecie, że ten niezwykle popularny serial z Commissario Montalbano jest kręcony na Sycylii - w Ragusie (to dlatego jest to często odwiedzane miasto przez turystów :) Polecam!!! Odpowiedz Link
aga_agnese Re: WySPY 14.01.03, 19:53 gioia napisała: > Sycylia dla mnie jest najpiękniejszą i magiczną wyspą. Powodów jest > kilkanaście, poza zabytkami, morzem, palmami itp...najbardziej spodobała mi się > > atmosfera, którą tworzą oczywiście ludzie. Mam niezwykłe wspomnienia z tej > gorącej wyspy i z pewnością powrócę tam jeszcze. A czy wiecie, że ten niezwykle > > popularny serial z Commissario Montalbano jest kręcony na Sycylii - w Ragusie > (to dlatego jest to często odwiedzane miasto przez turystów :) > Polecam!!! CAŁKOWICIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM!!!!!!!!!!!!! TO NAJWSPANIALSZE MIEJSCE NA ZIEMI Odpowiedz Link
laws Re: WySPY 14.01.03, 21:11 sicilia, sicilia, solo sicilia!!!!!!!!!!! l'isola piu' bella del mondo! Odpowiedz Link