melinek 18.04.03, 15:19 wesolych, :)) pogodnych, :)) szczesliwych, zdrowych Świat Wielkiej Nocy i pomyslnego dalszego losu. :)) Wasz melinek :)) P.S. Moze ktos te zyczenia przetlumaczy na italski? ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aani Re: Zycze Wszystkim 18.04.03, 16:51 melinek napisał: > wesolych, :)) allegra pogodnych, :)) serena szczesliwych, felice > zdrowych sana Świat Wielkiej Nocy Pasqua i pomyslnego > dalszego losu. :)) e prospero ulteriore sorte Vostro Melinek :))))))))))))))) > > Wasz melinek :)) > > P.S. > Moze ktos te zyczenia przetlumaczy na italski? ;)) Beh, suona un po'... stranino;))))) Allora BUONA PASQUA a Te, Melinek, e anche a tutti Voi, cari italofani :))) Ani Odpowiedz Link
isis! Re: Zycze Wszystkim 18.04.03, 16:53 melinek napisał: > wesolych, :)) pogodnych, :)) szczesliwych, > zdrowych Świat Wielkiej Nocy i pomyslnego > dalszego losu. :)) > P.S. > Moze ktos te zyczenia przetlumaczy na italski? ;)) Oni są zazwyczaj niepiśmienni i wystarcza im "Buona Pasqua!" Ale ja piszę im tak: "Ti auguro una buona felicissima Pasqua in memoria di Risurrezione del Nostro Signore". Napisałam tak kilku mnakaroniarzom w zeszłym roku i w tym dostałam od nich to samo! Hehehe :) Allora - buona Pasqua! Alleluja Odpowiedz Link
rzpaola Re: Zycze Wszystkim 18.04.03, 17:05 a ja się po prostu podłączam do wszystkich życzeń... Odpowiedz Link
annie76 Zycze Wszystkim i ja :) 18.04.03, 18:53 pisankowych Swiat :) kolorowych i wiosennych, zeby sie buzki wszystkim cieszyly, zeby wreszcie cieplo bylo ;) zeby wszyscy Was kochali :) pozdrowki :)) ps. a ci italowie to faktycznie tacy niepismienni? bo wyslalabym jakies ladne zyczenia a tu wszedzie buona pasqua.. macie racje.. a Odpowiedz Link