tyczka000 31.12.08, 10:58 czesc powiedzcie mi jak po hebrajsku napisać IZABELA, WŁADYSŁAW i CÓRECZKA TATUSIA ?? po arabsku to jest tak img168.imageshack.us/my.php?image=izaao8.jpg chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 02.01.09, 00:59 tyczka000 napisała: > czesc powiedzcie mi jak po hebrajsku napisać IZABELA, WŁADYSŁAW i CÓRECZKA TAT > USIA ?? > po arabsku to jest tak > img168.imageshack.us/my.php?image=izaao8.jpg > chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku najlepiej zrob sobie po marsjansku ! tez bedzie ladnie Odpowiedz Link
negevmc Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 02.01.09, 13:40 tyczka000 napisała: > chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku Moim zdaniem ładnie wyglądają literki w Hindi też ..nawet nie wiem jak ten język po polsku się nazywa amhari ? - mówią nim w Etiopii, mam w pracy kolegę władjącym tym językiem wygląda wręcz ślicznie. Odpowiedz Link
tyczka000 Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 03.01.09, 10:05 a mogła bys go poprosic zeby napisal IZABELA, WLADYSLAW i CORECZKA TATUSIA ??, (to moje gg 3512636) Odpowiedz Link
vitalia Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 03.01.09, 11:45 negevmc napisał: > tyczka000 napisała: > > > chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku > > Moim zdaniem ładnie wyglądają literki w Hindi > też ..nawet nie wiem jak ten język po polsku się nazywa > amhari ? - mówią nim w Etiopii, mam w pracy kolegę władjącym tym językiem > wygląda wręcz ślicznie. > > बेटी को पिता Prawda !!!!!! bajecznie wyglada)))))))))))) Odpowiedz Link
tut_ets1 Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 25.01.09, 22:01 no, bardzo podobnie do hinduskiego )) TRZEBA BYLO POWIEDZIEC, ZE za hebrajskie tatuaze moga ja wziac za zydowke... i od razu problem z glowy ) Np. na wakacjach w tunezji Odpowiedz Link
molyy Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 25.07.09, 14:07 negevmc napisał: > tyczka000 napisała: > > > chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku > > Moim zdaniem ładnie wyglądają literki w Hindi > też ..nawet nie wiem jak ten język po polsku się nazywa > amhari ? - mówią nim w Etiopii, mam w pracy kolegę władjącym tym językiem > wygląda wręcz ślicznie. > > hejj!! a mogłabyś poprosić tego kolegę by mi napisał imię Wojciech lub Wojtek w tym języku? z góry dziękuje! Odpowiedz Link
steinbock Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 03.01.10, 14:13 A moglibyście sobie założyć forum dla amatorów tatuaży i tam zadawać takie pytania? Umiecie czytać? Odpowiedz Link
waldemareasy Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imie.... 29.12.09, 22:54 jak napisać po HEBRAJSKU imię LAURA Odpowiedz Link
mateuszdeska4 Re: TŁUMACZENIE jak po hebrajsku napisać imię 04.04.11, 22:33 tyczka000 napisała: jak napisać po hebrajsku hanna,jan > czesc powiedzcie mi jak po hebrajsku napisać IZABELA, WŁADYSŁAW i CÓRECZKA TAT > USIA ?? > po arabsku to jest tak > img168.imageshack.us/my.php?image=izaao8.jpg > chciała bym mieć tatuaż i nie wiem czy po arabsku czy hebrajsku Odpowiedz Link