dzidzia_bojowa 15.12.11, 21:02 Na Polsacie po raz sto dziewięćdziesiąty siódmy. Ja w każdym razie sadowię się i będę oglądać tę mega chałę z przyjemnością. Możecie się ze mnie śmiać. Ja na pewno na końcu będę szlochać. Chusteczki mam pod ręką. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tetika Re: Titanic 15.12.11, 21:07 ja mam inne filmy do ogladania na okraglo , ale rozumiem "przypadlosc" ja tak ogladam Anie z zielonego wzgorza Odpowiedz Link
funkiepunkie Re: Titanic 15.12.11, 22:04 Obserwuję lewym okiem właśnie. Pewnie obserwacja skończy się za 15 minut. Należę do osób, które nie płaczą na Titanicu. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Titanic 15.12.11, 22:14 Ja obumia oczumia gdzie indziej Coś nie bardzo Kaprawego Lońka lubię ... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Titanic 16.12.11, 14:12 Dzidzia łączę się oglądałam jak zawsze. tym samym kolejna świąteczna tradycja zaliczona, za tydzień druga część to sobie popłaczemy Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Titanic 16.12.11, 17:10 To Titanic jest w częściach????? Znaczy w kinie byłem dwa razy??? Już nie pamiętam Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Titanic 16.12.11, 20:20 Ponieważ film leci na Polsacie, to wiadomo, że 50& czasu zajmą reklamy. Wczorajsza pierwsza część z reklamami trwała trzy godziny. Gdyby puszczono całość trwałoby to sześć godzin. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Titanic 16.12.11, 20:29 nie trzy, tylko 2,5. człowiek się wykąpać zdążył i psa wyprowadzić. albo odwrotnie. Odpowiedz Link
embepe Re: Titanic 16.12.11, 23:07 dzidzia_bojowa napisała: > Ponieważ film leci na Polsacie, to wiadomo, że 50& czasu zajmą reklamy. Wczoraj > sza pierwsza część z reklamami trwała trzy godziny. Gdyby puszczono całość trwa > łoby to sześć godzin. "Oglądam sobie spokojnie reklamy na Polsacie, a tu nagle ... film!" Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać przed zacytowaniem! Oj, chyba będę tu zaglądać Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Titanic 17.12.11, 05:09 embepe napisała: Oj, chyba będę tu zaglądać Grozisz? Tak od razu? My mało strachliwe Odpowiedz Link
old.bear Re: Titanic 17.12.11, 05:55 Prawda. My nie strachliwe 111 My wszelkim groźbom przeciwstawiamy siem siłom i godnościom forumowom Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Titanic 17.12.11, 21:11 jako że w polskiej telewizyjnej tradycji świątecznej tego nie ma to sama dzieciom włączyłam dziś "Rodzinę Addamsów" i obejrzeliśmy. jak ich nie kochać? no nie da się. a dziś wieczorem "Ślepa furia". ech, wysoki blondyn z wielkim tym...no...aaa, już wiem1 mieczem1 ech, lubię to Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Titanic 18.12.11, 06:31 Zapomniałem napisać, że przedwczoraj wieczorem popełniłem w TV "Samych swoich". Calutkich, od początku do końca. Już się w związku z tym czuję świątecznie Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Titanic 18.12.11, 09:52 o to właśnie też miałam napisać że kolejnej tradycji zadość czekam na Potop i Ogniem i mieczem Odpowiedz Link