Dodaj do ulubionych

Pozycjonowanie

30.10.11, 16:17
Ktoś wie co to jest? W Google?
Się wykupuje pierwsze miejsca.
Efekt jest taki, że jak klikasz np "ostry dyżur chirurgia Łódź" to pierwsze miejsca same reklamy... Polskie Książki Telefoniczne, Panorama Firm, reklamy prywatnych gabinetów itp..
Horror. W d... mam taki kapitalizm i takie góglanie..
Obserwuj wątek
    • tygrysgreen Re: Pozycjonowanie 30.10.11, 17:45
      pojemną masz
      • stefcia41 Re: Pozycjonowanie 30.10.11, 17:58
        nie tylko Kapitan ma wszystko gdzieś...
      • kapitan_marchewa Re: Pozycjonowanie 30.10.11, 17:59
        Nooo, internet nie pomaga jakoś.
        Pomaga 999 i pytanie jaki szpital ma dyżur..
        Walić net i google i jego reklamy..
        Świat zwariował, tylko reklamy rzadzą
    • oblocznosc Re: Pozycjonowanie 30.10.11, 17:58
      Ty zapytaj, nie co to jest, a ile to kosztuje smile
      • marksmith1234 Re: Pozycjonowanie 25.07.12, 19:00
        To zależy od firmy, która pozycjonuje strony. Ja szukałem bardzo długo, porównywałem oferty i w końcu zdecydowałem się na damtox. Jeśli chcesz żeby twoja strona wyświetlała się jako pierwsza w wyszukiwarce po wpisaniu słów takich jak np. "rowery górskie Wrocław" to musisz zwrócić się do profesjonalistów. Dzisiaj nikt nie korzysta z panoramy firm czy nie klika w natrętnie migające reklamy. Ludzie wpisują konkretne słowa i klikają najczęściej w strony na pierwszej stronie google. Niektórzy mają zablokowane reklamy i jeśli wykupisz typowe reklamy a nie pozycjonowanie to nic to nie da. Ja jestem zadowolona z firmy damtox. Pomagają mi też ze stroną i z tego co wiem to też robią strony internetowe. Reszta firm, które brałam pod uwagę nie była w stanie powiedzieć mi nic konkretnego jak tylko to ,że trzeba czekać na efekty, więc szkoda kasy na puste obietnice. Jak na razie to zarabiam dzięki damtox. Podaję link dla zainteresowanych: www.damtox.pl
        • dzidzia_bojowa Re: Pozycjonowanie 25.07.12, 20:02
          Ładny marketing szeptany panie Mark Smithwink Kapitanu jednak chodziło o to, że szukał potrzebnego a nie znalazł od razu bo mu się lekramy pokazały. I na nic tu biblijne powiedzenie "szukajcie a znajdziecie"! Przypuszczam, że Kapitan nie zamierza płacić żeby mu się coś pozycjonowało tylko chce by mu się pokazało to czego szuka bez niepotrzebnych komplikacji.
          • tojabogdan damtox brzmi jak botox 25.07.12, 20:14
            w końcu google musi jakoś zarabiać te miliardy. Można pozazdrościć pomysłowości ludziom, którzy a taki sposób, inwestując niemal wyłącznie pomysły, uzyskali taką forsę, co za tym idzie, też władzę, moc, itp.
            • tojabogdan mnie się pokazały dość konkretne informacje 25.07.12, 20:17
              po wpisaniu podobnego hasła.
              • dzidzia_bojowa Re: mnie się pokazały dość konkretne informacje 25.07.12, 20:27
                Przeczytałam jeszcze raz tekst markasmitha i ujrzałam cud! W czasie pisania zmienił płeć z onego na niąsmile
                • old.bear Re: mnie się pokazały dość konkretne informacje 25.07.12, 20:40
                  Wklepałem hasło podane przez Kapitana i jako pierwsze wyskoczył mi harmonogram dyżurów. Dziś jest w "Koperniku" Łodzianie wiedzą gdzie.
                  • kapitan_marchewa Re: mnie się pokazały dość konkretne informacje 26.07.12, 19:18
                    Uprzejmie przypominam, ze wątek sobie liczy prawie rok.
                    W październiku 2011 tak nie było.
                    Stąd ówczesne wk..wienie sad
                    • old.bear Re: mnie się pokazały dość konkretne informacje 26.07.12, 21:18
                      Ło matko 111 I do tej pory ten wku..w trzyma ? wink
    • tojabogdan ale jaja... 26.07.12, 20:55
      nauczka, że trzeba patrzeć na datę.
      Też mnie wkurza, gdy dostaję dokument bez daty. Jest bezwartościowy.
      • balamuk Re: ale jaja... 27.07.12, 18:40
        Data datą, może wtedy Gugiel miał taki chwilowy atak szaleństwa, ale w tym roku wariuje na okrągło, dokładnie od 24 kwietnia. Podobno testują nowe algorytmy, żeby ich wszelkie choroby skórne. Dla firm, które funkcjonują głównie w oparciu o net to jest katastrofa, bo był sobie człowiek spokojnie na pierwszej-drugiej stronie, a teraz z bidą na dwudziestej, no któż szuka do dwudziestej strony... No szlag i bankructwo. Pożaliłam sie.
    • fvfvfv Re: Pozycjonowanie 08.11.12, 11:00
      Pozycjonowanie jest to wypromowanie danej strony internetowej na jak najwyższe pozycje w wyszukiwarce internetowej i wcale nie jest to takie proste jak się niektórym wydaje. Jeżeli nie znasz się na tym to możesz wyrządzić więcej szkody niż pożytku.
      • kapitan_marchewa Re: Pozycjonowanie 08.11.12, 13:02
        Dziś rano czytałem artykuł o śliwowicy łąckiej i o tym, ze jest w Łącku jeden legalny producent.
        Hmmm, w żaden sposób nie idzie go znaleźć w Google. Wpisywałem kilka różnych fraz i sprawdzałem po kilkanaście pierwszych stron i nic.
        PS. Proszę nie podpowiadać, do pana Maurera mam tel.kom.
        • skuter44 Re: Pozycjonowanie 08.11.12, 21:29
          No chyba legalnego, jednego producenta.... to nie ma. Walczą ludzie z Łącka o zezwolenie na produkcję ląckiej sliwowicy dla grupy producentów. To złożony problem. Póki co oryginalny dobry produkt można kupić po cich od kilku producentów. A na rynku masowo sprzedawana jest poróbka- jakiś bimber + jakiś alkohol zabarwiający (mówiono mi nazwę... zagraniczną). Tak, że dobra Łącka Śliwowica jest produkowana przez nielicznych i nie masowo, bo surowca nie ma dużo i okres produkcji jest wydłużony, technologicznie .
          • kapitan_marchewa Re: Pozycjonowanie 09.11.12, 07:04
            Skuter, tu nie chodzi o śliwowicę jako taką. Masz rację oczywiście.
            Ale to był tylko przykład dot. pozycjonowania i przez to chaosu i nierzetelności w wynikach wyszukiwania
    • michael3219 Re: Pozycjonowanie 04.03.13, 11:55
      Pozycjonowanie to bardzo żmudny proces, który wymaga wiedzy i cierpliwości. Jest wiele firm, które wykonują wyłącznie pozycjonowanie. Warto skorzystać z oferty którejś z nich.
      • ilonnabaranna Re: Pozycjonowanie 29.04.13, 11:14
        Jeśli chodzi o pozycjonowanie www, Wrocław jest takim miejscem, gdzie można znaleźć naprawdę dużą bazę firm i agencji reklamowych zajmujących się tym zagadnieniem.
        • parzenica4 Re: Pozycjonowanie 23.05.13, 15:01
          No spoko, tylko dlaczego wiele firm nie osiąga właściwych rezultatów. Nie ma nic gorszego, niż źle wydane pieniądze. Dlatego SEO powinno być przemyślane i naturalne.
      • reliaf Re: Pozycjonowanie 27.06.13, 23:31
        A ja powiem tak... pozycjonowanie to fajna sprawa. Pamiętajcie żeby pozycjonować swoją stronę. polecam firmę wrona it pozycjonowanie
        • balamuk Re: Pozycjonowanie 28.06.13, 18:29
          Łojezu...
          • slimcharles Re: Pozycjonowanie 22.10.13, 13:52
            Ja natomiast polecam tę firmę - pozycjonowanie
            • kapitan_marchewa Re: Pozycjonowanie 22.10.13, 16:07
              Jak zobaczyłem że po takim czasie ktoś napisał coś w tym wątku to byłem prawie pewny: REKLAMA1111
              Nawet się założyłem i wygrałem smile
              Aaaa, ostatnio napastliwi są w komentarzach wszędzie tacy co reklamują, ze jak ktos ma komórkę to można go zlokalizować.
              • konkurssemeko Re: Pozycjonowanie 28.02.14, 09:36
                ostatnio spotkałem się z ofertą firmy premiumads premiumads.pl/pozycjonowanie-sklepu-internetowego/. co o tym sądzicie?
                • konkurssemeko Re: Pozycjonowanie 28.02.14, 09:38
                  chyba link nie działa, jeszcze raz wklejam więc premiumads.pl/pozycjonowanie-sklepu-internetowego/
                  • balamuk Re: Pozycjonowanie 28.02.14, 14:46
                    A sio!
                    Kapitanie, może ty cały wątek wykasuj, bo się zlatują różne jak te muchy do... No, do miodu, powiedzmy.
                    • parzenica4 Re: Pozycjonowanie 30.04.14, 14:28
                      Heh, ale macie problemy. Za sporty byście się wzięli. Np. za coś takiego
                      • hanka318 Re: Pozycjonowanie 23.06.14, 08:37
                        Zgłosić się do profesjonalnej firmy i tyle, po co się angażować, uczyć, poświęcać czas.
                        Szukasz wypoczynku ?
    • bbeataa1 Re: Pozycjonowanie 11.10.14, 22:54
      moge polecić firmę Rocketsite, która profesjonalnie się tym zajmuje.
    • linkologia Re: Pozycjonowanie 26.11.14, 19:25
      Tego się nie wykupuje, pierwsze miejsca robi się przez pozycjonowanie ale zamiast tego można mieć linki sponsorowane od google podczas wyszukiwania, co jest tak samo skuteczne
    • bbeataa1 Re: Pozycjonowanie 03.12.14, 00:05
      polecam Rocketsite, firma która zajmuje się tym profesjonalnie i prawidłowo wykona prace.
    • tracker1 Re: Pozycjonowanie 22.03.22, 13:42
      Osobiście mogę polecić 1stplace.pl/pozycjonowanie-wroclaw/
    • ta_ruda_666 Re: Pozycjonowanie 27.03.22, 21:09
      No niestety tak wygląda. pozycjonowanie stron Rybnik z reguły prowadzi do lepszych wyników, ale nie zawsze jest to możliwe do osiągnięcia. W kwestii "ostry dyżur chirurgia łódź" - nie sądzę, żeby ktokolwiek pozycjonował swoją stronę na takie frazy, toteż wyniki są jakie są. To też wina Google, bo nie zawsze precyzyjnie interpretuje to wszystko co przemieli robot. w przyszłości będzie lepiej.
    • joasiakos Re: Pozycjonowanie 21.04.22, 23:13
      Pozycjonowanie to ulubiona dziedzina wielu agencji reklamowych big_grin dużo o tym mówią, dużo kasują a przeciętny człowiek i tak nie wie o co chodzi bo większość raportów to bzdura.
    • lenamagda11 Re: Pozycjonowanie 12.05.22, 13:58
      Moim zdaniem najwięcej trudności w pozycjonowaniu sprawia duplicate content. Sprawdź tu, co to jest i jakie narzędzia pozwalają go wykryć i wyeliminować - moim zdaniem bardzo cenna wiedza, którą warto posiadać
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka