kapitan_marchewa 11.05.14, 07:17 Facet tranwestyta z brodą w sukience wygrywa Eurowizję. Aleśmy dali wskazówki Ukrainie czy do Unii czy do Rosji, i Putinowi broń do ręki.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Świat na głowie 11.05.14, 10:13 Transwestyta też człowiek, mnie bardziej zbrzydzili nasi. Odpowiedz Link
old.bear Re: Świat na głowie 11.05.14, 10:42 Czyli nic nie straciłem. Bo jakoś nie oglądałem. Odpowiedz Link
tojabogdan Re: Świat na głowie 11.05.14, 11:29 ja też nie oglądałem, ale pełno wszędzie zdjęć tego conchity kiełbasy. Jego zewnętrzna przemiana miała się dokonać przed trzema laty. Przedtem cierpiał, bo nie tolerowano jego demonstracyjnego homoseksualizmu. Jego zwycięstwo jest jednocześnie zwycięstwem ideologii gender. Muzycznie ta cała eurowizja jest bardzo średnia. Interesujące jest porównywanie wyników głosowania, oczywiście bez uwzględniania zdania jury, czyli widzimisię. A więc tylko głosów ludu.W tej statystyce jesteśmy bardzo wysoko. Ludziska wielu krajów (pewnie głównie nasi tam przebywający) wybierali nas na czołowych miejscach. No może poza Albanią, który nas bardzo nisko oceniła. Tyle, że tam, ze względów technicznych, nie było głosowania ludu, a jedynie jury. W sumie można byłoby takie plebiscyty przeprowadzać i bez śpiewania. Jury zredukowało niestety nasze sielskie cycatki. Odpowiedz Link
balamuk Re: Świat na głowie 12.05.14, 01:05 tojabogdan napisał: > ja też nie oglądałem, ale pełno wszędzie zdjęć tego conchity kiełbasy. I telewizja też pełna, a mnie on napawa autentycznym obrzydzeniem. No nic nie poradzę, estetycznie mnie trzęsie. Nigdy nie podobali mi się brodaci faceci. Kobieta z brodą przerasta mnie totalnie. Po co to komu? Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Świat na głowie 12.05.14, 10:01 A ja jak Misia z Godebskich gustuję (hm, czy nie należałoby użyć czasu przeszłego?) w brodatych, najbardziej w łysych blondynach z rudą brodą wikinga Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Świat na głowie 12.05.14, 18:14 www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/eurovision-2014-voting-controversy-after-uk-jury-revealed-to-place-conchita-first--but-british-public-voted-for-donatan--cleo-9351644.html Odpowiedz Link