maria421 23.08.12, 11:36 i bartdzo sie z tego powodu ciesze. Wracam w poniedzialek wieczorem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: ja też jutro jadę 23.08.12, 12:45 maria421 napisała: > i bartdzo sie z tego powodu ciesze. ... i też się bardzo cieszę :) > Wracam w poniedzialek wieczorem. ... ale wracam dopiero w czwartek rano, prosto do pracy. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: dojechałem! 25.08.12, 09:23 Marii po drodze nie widziałem (chyba inną trasą jechała). Za to na parkingu zaraz za granicą spotkałem przypadkiem znajomego. Zaraz po przyjeździe rzuciłem się na pomidory z ogródka i na super słodkie winogrona za stodołą. Mniam. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dojechałem! 25.08.12, 09:31 jureek napisał: > Zaraz po przyjeździe rzuciłem się na pomidory z ogródka i na super słodkie wino > grona za stodołą. Mniam. > Jura Słodkie winogrona? To ty chyba ałtobany pomyliłeś i dojechałeś do Toskanii:) Odpowiedz Link
jureek Re: dojechałem! 25.08.12, 19:47 ja.nusz napisał: > Słodkie winogrona? To ty chyba ałtobany pomyliłeś i dojechałeś do Toskanii:) Jak nie wierzysz, że moje winogrona za stodołą są bardzo słodkie, to przyjedź spróbować. Chyba będziesz miał bliżej na Górny Śląsk niż do Toskanii. Jestem tu do wtorku, ale żona zostaje dłużej, więc możesz przyjeżdżać :) Jura Odpowiedz Link
zbyfauch Re: dojechałem! 25.08.12, 21:02 jureek napisał: >(...)żona zostaje dłużej, więc możesz przyjeżdżać :) Hmmmm.... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dojechałem! 25.08.12, 23:01 zbyfauch napisał: > jureek napisał: > >Jestem tu do wtorku, żona zostaje dłużej, więc możesz przyjeżdżać :) > > Hmmmm.... To co? W środę ruszamy....;) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: dojechałem! 25.08.12, 22:59 jureek napisał: > Jak nie wierzysz, że moje winogrona za stodołą są bardzo słodkie, to przyjedź s > próbować. No to trzeba było od razu, że za stodołą prowadzisz warzywniak, w którym handlujesz greckimi bardzo słodkimi winogronami....:) PS. Oczywiście wierzę, pomimo, że winogrona nawet w ciepłych krajach zwykle dojrzewają chyba później niż w sierpniu - a może na Sląsku Opolskim jest jakiś mikroklimat? Odpowiedz Link
maria421 Re: Jutro jade do Polski 23.08.12, 17:53 zbyfauch napisał: > Pomachaj Panu Jezusowi ode mnie. ;) Jezeli go z autostrady zobacze to pomacham:) Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jutro jade do Polski 23.08.12, 21:14 Właściwie nie mam nic przeciwko monumentalnym budowlom typu sakralnego, ale zawsze jak widzę coś na wzór Dżizusa ze Swiebodzina, to przypomina mi się rysunek Mleczki z polskimi (nabuzowanymi) turystami, zwiedzającymi piramidy egipskie - niestety nie dałem rady wygóglować tego cuda - może komu innemu się uda. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jutro jade do Polski 24.08.12, 18:19 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/bbGWNCQMTfGeqKMFtX.jpg A to z piramidami, podpisane "my ze szwagrem nie takie numery po pijanemu robili", też próbowałem wielokrotnie wyguglać, bezowocnie. Odpowiedz Link
a000000 Re: Jutro jade do Polski 24.08.12, 18:23 demotywatory.pl/3200360/My-ze-szwagrem-nie-takie-rzeczy Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jutro jade do Polski 24.08.12, 18:30 a000000 napisała: > rel="nofollow">demotywatory.pl/3200360/My-ze-szwagrem-nie-takie-rzeczy Też, ale nam chodziło o rysunek Mleczki. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jutro jade do Polski 24.08.12, 19:02 zbyfauch napisał: > A to z piramidami, podpisane "my ze szwagrem nie takie numery po pijanemu robil > i", też próbowałem wielokrotnie wyguglać, bezowocnie. Szukam też w sieci tego z podpisem "dużu zrobiliśmy, ale jeszcze wiele pozostało do zrobienia". Może lepiej ne będę opisywał zawartości.... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jutro jade do Polski 24.08.12, 19:14 ja.nusz napisał: > Może lepiej ne będę opisywał zawartości.... Znamy... W podobnej scenerii pytał retorycznie małżonek "czy za każdym razem musisz tak ostentacyjnie wymiotować na mój widok?". Odpowiedz Link
maria421 Re: Jutro jade do Polski 27.08.12, 19:20 Bylam, wrocilam, pomnika Chrystusa w Swiebodzinie z autostrady nie widac. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jutro jade do Polski 27.08.12, 19:43 maria421 napisała: > Bylam, wrocilam, pomnika Chrystusa w Swiebodzinie z autostrady nie widac. Ani chybi pomyliłaś autostrady. :) Odpowiedz Link
maria421 Re: Jutro jade do Polski 28.08.12, 10:18 zbyfauch napisał: > Ani chybi pomyliłaś autostrady. :) Pomylenie autostrad w Polsce jest rzecza raczej niemozliwa :) Odpowiedz Link